Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והכי חשוב - לא מזיעים !

תכלס Transporter נגע בנקודה לדעתי, אתה צריך להפוך את זה להרגל ואז זה יהפוך לצורך ולא מטרד זה האתגר הרציני, אחרי זה אתה כבר תרוץ.

הפתרון הכי טוב לדעתי זה לתפוס מישהו שנמצא באותו מצב פחות או יותר כמוך ואז לדרבן אחד את השני.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון הכי טוב לדעתי זה לתפוס מישהו שנמצא באותו מצב פחות או יותר כמוך ואז לדרבן אחד את השני.

אם כבר מתאמנים עם מישהו ברמה של מתחיל צריך לשים לב שהוא לא מקשקש לך לעשות דברים מפגרים כמו תרגילים שהוא חושב שהוא יודע ואחרי חודש יפצעו אותך.

פורסם

טוב זה כבר נכון לכל תחום, בחלק אתה שובר את הברך בחלק אתה גומר ציריה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)
שחיה.

גם ספורט מאוד בריא, אול הכי בריא לגוף. לא שוחק את הגוף/מפרקים למשל כמו ריצה.

גם מחטב מאוד יחסית לשאר הענפים, עם שחיה לא צריך חדרי כושר וכל שאר השיט כמו TRX, ההתנגדות של המים זה 'המשקולת' שלך.

גם שורפים מלאאא קלוריות באימון של שעה.

גם מאוד כיפי ותמיד יהיה עניין כי את הטכניקה שלך תמיד אפשר לשפר ולהוסיף תרגילים מעניינים נוספים שישפרו אותה, עד לרמה של פלפס. :-)

בקיצר, ספורט מושלם :lol:

גם שחיה זה משעמם כנראה , אחרת מה ההגיון לשחות לצד כריש :)

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

בינתיים,

שחייה + אופניים נשמע רעיון לא רע בשביל אימוני אירובי. חוץ מהכלור והחום בחוץ. (צריך לרכב ממש מוקדם בבוקר או בערב)

עכשיו אני צריך לחשוב על אימוני-כוח.

תודה.

פורסם (נערך)

נרשמתי במשך השנים כמה וכמה פעמים לחדרי כושר. הבעיה היא שאחרי 2 אימונים היה מתחיל להיות לי משעמם והייתי מפסיק להגיע.

לפני שנה חבר שכנע אותי לבוא לאימון קרוספיט - השאר היסטוריה.

בקרוספיט מצאתי כל מה שהיה חסר לי - אימון בקבוצה לא גדולה, מדריך שנותן לך תשומת לב, תרגילים מגוונים שמפתחים גם כח גם סיבולת וגם טכניקה, נדיר שאימון חוזר על עצמו פעמיים בטח לא בזמן קצר.

בשנה הזאת הספקתי להוריד 15 קילו ולהתחזק משמעותית. אם הייתי מקפיד עוד יותר על תזונה נכונה התוצאות היו עוד יותר טובות.

כמו רובנו גם עבורי פעילות גופנית הייתה סוג של עונש. היום מרוב האימונים אני נהנה ואפילו ממתין שיגיע סוף היום שאחריו מגיע האימון.

ההתחלה הייתה לי קשה מאוד, אחרי שנים שלא עשיתי פעילות גופנית באימונים הראשונים הייתי גמור כבר אחרי החימום :) אבל השיפור הגיע מהר מאוד.

אני ממליץ בהחלט.

עריכה: שמתי לב עכשיו שכן ניסית קרוספיט ולא המשכת מסיבותייך, אז כנראה ההודעה שלי לא רלוונטית עבורך. אולי הייתי מנסה לתת לזה עוד צ'אנס (אולי במועדון אחר).

עריכה אחרונה על ידי Matanel

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

קרוספיט בהחלט לא משעמם... ואם הייתי מחליט ללכת שוב, הייתי עושה את סדנת היסודות מחדש. (גם קצת מכניסה אותך לכושר לפני שאתה נכנס לקבוצה)

אחרי כל אימון הייתי מרגיש סחרחורות, ולעתים תחושה שאני רוצה להקיא.

המועדון היה דווקא טוב.

אולי צריך לתת לזה באמת שוב צ'אנס... כי תאכלס יש שם אימון פונקציונאלי שמשלב הכל מהכל...

פורסם
שחיה.

גם ספורט מאוד בריא, אול הכי בריא לגוף. לא שוחק את הגוף/מפרקים למשל כמו ריצה.

גם מחטב מאוד יחסית לשאר הענפים, עם שחיה לא צריך חדרי כושר וכל שאר השיט כמו TRX, ההתנגדות של המים זה 'המשקולת' שלך.

גם שורפים מלאאא קלוריות באימון של שעה.

גם מאוד כיפי ותמיד יהיה עניין כי את הטכניקה שלך תמיד אפשר לשפר ולהוסיף תרגילים מעניינים נוספים שישפרו אותה, עד לרמה של פלפס. :-)

בקיצר, ספורט מושלם :lol:

בעיה עיקרית עם שחייה - צריך ללמוד ולעשות את זה נכון.

אחרת, זה לא בריא, מתעייפים מהר ואין את היתרונות.

וגם, בניגוד ל-TRX, אתה לא מגוון כל הזמן את קבוצות השרירים שאתה עובד עליהם, אלא אם אתה עושה כל מיני תרגילים בשביל זה.

רק השבוע תפס אותי מישהו בבריכה, להודות לי על זה שייעצתי לו, לפני כמה חודשים, להוריד את הראש כשהוא שוחה חתירה, ולהסתכל על הקרקעית ולא על הקיר ממול. סיפר לי שעכשיו הפסיקו לכאוב לו הצוואר והכתפיים אחרי השחייה.

אני זכרתי אותו, כי בד"כ אני לא מעיר (אנשים לא רוצים ללמוד...), אבל הוא היה חזק, שרירי ובריא... ואיטי. אני זוכר שחשבתי שעם עיצה אחת קטנה, אני מסדר אותו.

הסתבר שצדקתי...

לימוד שחיה זה כמו לימוד טניס, כדי לעשות את זה טוב צריך ללמוד ולדייק. רק שבטניס אתה יודע שאתה לא טוב, כי הכדור לא עובר את הרשת. בשחייה, אם אין מי שיתקן אותך, אתה לא יודע שאתה לא טוב.

אני ממליץ על הקורס של TI. סיזיפי, לא מעניין, אבל אפקטיבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אוסיף קצת על מה שאמרו פה

TRX הוא אביזר. הוא אחלה אביזר אבל הוא לא הכי יעיל או מגוון.

גם שחייה לא תפתח שרירים מרשימים המיוחד.

אני אולי אגיד משהו שאתה פחות רוצה לשמוע אבל מי אמר שזה חייב להיות כייף? רוצה להשיג תוצאות, קח את עצמך בידיים ותעשה את זה.

טיפול לאוטו שלך אתה רוצה לעשות? לא כייף גדול נכון? לנסוע למוסך, לשלם כסף וכו'. מצד שני אם לא תעשה טיפולים כנראה שתתקל בבעיות רציניות יותר בהמשך. היתרון ברכב הוא שמקסימום החלפת חלק ויצאת בנזק כלכלי. לגוף אין חלקי חילוף ויש לך רק אחד כזה, מעבר לאסתטיקה תשקיע בו קצת גם אם זה לא "כייף". פשוט כי צריך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רפרפתי בתגובות אז אני לא יודע אם הציעו.

אם התקציב מאפשר ,לך על מאמן אישי, חוץ מזה שהוא יוציא ממך את המקסימום ,תהיה חייב להתמיד (כי הוא ישב עליך) אתה גם תתקדם מאוד מהר כי הוא ידחוף אותך לגבולות.

אחרי כמה חודשים שתתמכר לספורט אתה תוכל ללכת לחדר כושר בעצמך.

Miata ND2

פורסם

קייטסרפינג. לא עושה את זה אבל הייתי גולש-רוח ושייט בעברי כך שהייתי גולש אתם. זה כמו לנהוג על הכביש רק בלי הגבלות מהירות,משטרות, מצלמות, פקקים וכדומה. הבונוס, קפיצות, שאתה לא יכול לעשות עם הרכב. צפה בסרטים ביו-טיוב כדי לראות על מה מדובר.

ההתחלה יכולה להיות קשה אבל אם לא מוותרים אז נהנים בסוף.

פורסם (נערך)
אני אוסיף קצת על מה שאמרו פה

TRX הוא אביזר. הוא אחלה אביזר אבל הוא לא הכי יעיל או מגוון.

גם שחייה לא תפתח שרירים מרשימים המיוחד.

אני אולי אגיד משהו שאתה פחות רוצה לשמוע אבל מי אמר שזה חייב להיות כייף? רוצה להשיג תוצאות, קח את עצמך בידיים ותעשה את זה.

טיפול לאוטו שלך אתה רוצה לעשות? לא כייף גדול נכון? לנסוע למוסך, לשלם כסף וכו'. מצד שני אם לא תעשה טיפולים כנראה שתתקל בבעיות רציניות יותר בהמשך. היתרון ברכב הוא שמקסימום החלפת חלק ויצאת בנזק כלכלי. לגוף אין חלקי חילוף ויש לך רק אחד כזה, מעבר לאסתטיקה תשקיע בו קצת גם אם זה לא "כייף". פשוט כי צריך.

זה לא קשור כ"כ.

זה לא הדיון -

אבל שום דבר לא מעניין אותי בחיים, לא רוצה כלום. נכון לעכשיו הכל אני עושה בכח... עובד כי צריך וכו וכו וכו.

אם יש ספורט שאני אוהב, כמו אופניים אז למה לא בעצם? ריצה למשל אני שונא....

לא תהיה לי שום מוטיבציה לעשות את זה ללא קמצוץ של הנאה לאורך זמן, כי כמה אפשר לעשות דברים בכח...

השחייה נשמע רעיון טוב בעיקר לקיץ. למישהו יש המלצה למורה פרטי ? בקורס אני חושש ללכת לאיבוד...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
עובד כי צריך

אז אתה כמו 99.9 אחוז מהאוכלוסיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...