Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מחפש להיות כמו כולם.

יש דברים שאני עושה כי אין ברירה אחרת...

אני מבין שיש מציאות מסויימת שאני צריך לשרוד/לחיות בה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנאור - אתה מחזיר אותי לשרשור "מה היים עושים אם שום דבר לה היה מעניין אתכם".

הספורט משעמם.ובכל זאת, עם איזו מוטיבציה אפשר להמשיך.

אתה לא מבין איזה כיף היה לי בשבועיים האחרונים, חופשה בחו"ל בלי השעון שמעיר אותי ב-4:45 ללכת לחד"כ. אבל מחר או מחרתיים זה יחזור,תלוי מתי אשתי תתאושש מאיזה וירוס טורדני.

נראה לי שנושא האימון הגופני אצלך מתקשר לשאר הבעיות, דבר עם מי שמטפל במחלה הבסיסית שלך. אלי יוכל לעזור לך עם מוטיבציה באופן כללי, לא רק ספורט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

*זהו, לא רציתי להגרר בכלל לנושא הזה אבל כן חשוב לי שיהיה אלמנט של הנאה ואני יודע שזה אפשרי.

היו תקופות שרכבתי על אופניים בשטח, ובאמת נהניתי מזה.

אני סבור ובטוח שיש ספורט שכיף לעשות אותו, (לפחות רוב הזמן ולא כל הזמן) אני לא קונה/קשה לי לקבל את זה את זה שהכל צריך להיעשות בכוח וב-0 הנאה...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

ההנאה היא מהתוצאות. הבעיה היא שזה מצריך סבלנות. והרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני דווקא חושב שצריך להנות גם מהדרך לא רק מהתוצאות... (לדעתי, נכון להסתכל על התוצאות כתופעת לוואי חיובית של האימון)

מהאופניים אשכרה אפשר גם להנות, מהשטח הטכני מהמאמץ, מהנופים, מהאדרנלין... (גם לזה צריך מוטיבציה אבל משעמם זה לא)

והנה במקום רק להתלונן ולקטר, אעשה מעשה ואתחיל לחפש קבוצה של רוכבי אופניים:

http://groopy.co.il/trips.aspx

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
קרוספיט בהחלט לא משעמם... ואם הייתי מחליט ללכת שוב, הייתי עושה את סדנת היסודות מחדש. (גם קצת מכניסה אותך לכושר לפני שאתה נכנס לקבוצה)

אחרי כל אימון הייתי מרגיש סחרחורות, ולעתים תחושה שאני רוצה להקיא.

המועדון היה דווקא טוב.

אולי צריך לתת לזה באמת שוב צ'אנס... כי תאכלס יש שם אימון פונקציונאלי שמשלב הכל מהכל...

סחרחורת ותחושת הקאה זה בגלל נפילת סוכר. זה קורה מידי פעם לכל המתאמנים בכל הרמות, אבל בעיקר אצל מתאמנים מתחילים. תוסיף קצת סירופ למים ותשתה במהלך האימון. כעבור מספר חודשים, כאשר הגוף יתחזק ויתרגל לשגרת אימונים, תפסיק.

• תוכן חדש...