Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על דלק מוטורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשצריך לפרגן- צריך!

כזכור לכם, ביקשתי ממוקד השירות של דלק מוטורס התייחסות לגיר נוקשה וקשה במיוחד מ1 ל- 2 ומ2 ל- 3 כשהוא קר.

הם תאמו לי פגישה עם נציג שרות במוסך רכב דוד. המוסך לא היה מוכר לי קודם אך קראתי עליו התייחסויות טובות במועדון הרודסטרים ז"ל.

ובכן- התאום היה מדוייק. פגש אותי בוחן רכב חביב בשם דני ובשיחה קצרה קיבלתי רושם שהוא מכיר די טוב את המכונית. הוא טען בפני שהם מטפלים בעשרות מיאטות באופן שוטף !

דרך אגב- כולם שם קוראים לאוטו "מיאטה" ואהבתי את זה מאד.

איש השרות של דלק מוטורס הפיל אותי לקרשים בתדהמה. האיש נוהג על אלפא רומיאו ספיידר :-D , יודע משהו על גירים ידניים ו.... אמר לי שהוא מתכוון להתייעץ עם חבר/ים בעלי מיאטות בעניין התופעה שלי. זה מצא חן בעיני יותר מהכל!

לעניין התופעה עצמה, למאזדה הרשמית יש פיתרון לתופעות דומות בדרך של תוסף/שמן סניטטי אבל עד היום זה יושם בישראל רק בגירים של רכב שטח/טנדרים, התופעה לא מוכרת מהמיאטה.

הבטיחו לי תשובה דרך בוחן הרכב תוך מספר ימים.

אם זו הגישה וזה הטיפול, אני הרגשתי צורך להביא לידיעתכם. יפה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מילה טובה ? אתה לא באירופה ולא בספרד, פה זה פורום ישראלי שנועד להתלונן ולא לפרגן !

סתאאם :wink: ,

אני שמח לשמוע שיש שירות כזה בארץ (מפתיע, אבל משמח)

בהצלחה בפיתרון הבעיה !

פורסם

אשמח לשמוע היכן קיבלת שרות כזה, כשאבי פנה למרכזי באזה"ת חולון בטענה שהמזגן דפוק (הייתה כתבה בעיתון), אמרו לו "תחזור בקיץ...", אחרי שהוא התרגז, שמו לו איזה פלסטיק או משהו כזה בנוסח אטם, לפילטר של המזגן, עזר ? ממש לא, למישהו שם אכפת ? ממש לא, בנתיים אנחנו נוסעים במאזדה 3 מודל 2004, אבל המזגן דפוק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הוא דווקא רשם את שם המוסך, כנראה פיספת את זה.

הם תאמו לי פגישה עם נציג שרות במוסך רכב דוד. המוסך לא היה מוכר לי קודם אך קראתי עליו התייחסויות טובות במועדון הרודסטרים ז"ל.

פורסם

אוקיי צודק, אכן פספסתי (ככה זה אחרי יום עבודה לא קצר כ"כ).

גם אני מעולם לא שמעתי על המוסך הנ"ל, האם הינו מורשה מאזדה ?

היכן הוא ממוקם ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

"רכב דוד" - נירים 8 תל אביב טל. 03-5370650

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי המזגן (מאזדה 3 ליסינג) - אצלי ביצעו "תכנות מחשב מזגן" ביוזמתם במועד הטיפול השוטף הראשון (טיפול 15000). מה זה אומר - אני לא בטוח. לשעתי ביטלו את מצב "ECO", ייתכן שהעידכון עוזה פעולות נוספות.

בכמה ימים החמים שהיו בשבוע האחרון המזגן נבדק - והיה נעים למדי כאשר המזגן עבד בעוצמה מירבית (בקרת אקלים על 15 מעלות). על-פי זה יש חשש שבאוגוסט המצב יהיה לא טוב. נחיה ונראה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בתור עובד באחת מחברות הליסינג, ידוע לי הבעיות שיש במזדה 3 במזגן

עושים שידרוג במזגן בתוכנה , אם תשימו לב שאתם מסובבים את ההגה עד הסוף פתאום לא יוצא אוויר קר מהמזגן אלא רק אוויר פושר, וכאשר מכניסים לרוורס המזגן גם פתאום מוציא רק אוויר פושר במקום קר (זה תהליך של כמה שניות עד שהאוויר נהיה פושר מקור)

במוסך פשוט עושים שידרוג תוכנה ומוסיפים איזה חתיכת פלסטיק בשביל שיכנס יותר אוויר למזגן ויזרוק יותר אוויר.

אם מישהו מעוניין במוסך באיזור השרון שמכיר את הבעיה ומטפל בה ברצינות (באחריות) שיפנה אליי לפרטי.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
כשצריך לפרגן- צריך!

צודק. תודה שהבאת את המוסך לידיעתנו.

מהי רמת המחירים (שעתון) במוסכי הרשת?

קראתי עליו התייחסויות טובות במועדון הרודסטרים ז"ל.

האמנם?!

חשבתי שרק האתר מושבת...

MCS 2008

פורסם
בתור עובד באחת מחברות הליסינג, ידוע לי הבעיות שיש במזדה 3 במזגן

עושים שידרוג במזגן בתוכנה , אם תשימו לב שאתם מסובבים את ההגה עד הסוף פתאום לא יוצא אוויר קר מהמזגן אלא רק אוויר פושר, וכאשר מכניסים לרוורס המזגן גם פתאום מוציא רק אוויר פושר במקום קר (זה תהליך של כמה שניות עד שהאוויר נהיה פושר מקור)

במוסך פשוט עושים שידרוג תוכנה ומוסיפים איזה חתיכת פלסטיק בשביל שיכנס יותר אוויר למזגן ויזרוק יותר אוויר.

אם מישהו מעוניין במוסך באיזור השרון שמכיר את הבעיה ומטפל בה ברצינות (באחריות) שיפנה אליי לפרטי.

רגע - השיפורים שדיברת עליהם (ביטול ניתוק מזגן ברוורס+בהגה עד הסוף) רלוונטיים רק בחניה.

היו דיווחים של אנשים על מזגן חלש בנסיעה, כולל בנסיעה בינעירונית (כלומר ללא הגה עד הסוף וכו'). האם נעשה משהו בנידון? ספיקת האוויר של המזגן היא לא הבעיה- הבעיה היא כושר הקירור- וזה תלוי בעיקר במדחס ולא במפוחים כאלו ואחרים (תקן אותי אם אני טועה)

ועוד משהו - האם במאזדה3 קיים ניתוק מדחס בקיק-דאון?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טיפול ראשון במיאטה.

הגעתי למוסך "רכב דוד" אחה"צ ויצאתי לאחר כשעתיים, כולל כשלושת רבעי שעה המתנה עד להתפנה עמדת עבודה.

המקום מסודר ונקי אבל הם לא מתנגדים למי שמעוניין להסתובב ליד המכונאים וזה מצא חן בעיני.

החלפתי שמן סינטטי, פילטר שמן, פילטר אוויר (משום מה היה סתום לאחר פחות משנה!) והחלפתי גלגלים קדימה-אחורה. הכל כולל הנחה נאה כ- 670 ש"ח.

הערה לגבי השמן הסינטטי- הם משתמשים במותג בלתי ידוע בשם "אוטו קלאב". הם טוענים שזה של "דלק". אני לא יודע, אבל מה שבטוח שבשנה הבאה אני מביא שמן איכותי יותר וזול יותר. אין להם התנגדות וזה טוב.

לידיעת בעלי המיאטות. עובד במוסך מכונאי בשם דני שהוא אישית מטפל בכמה עשרות מיאטות מכל השנתונים. לא נותנים לאף אחד אחר לגעת במיאטות! האיש הוא אוצר של ידע, חביב ומשתף פעולה עם בעל הרכב. מדריך ומסביר. אהבתי!

בסך הכל- מומלץ! אם יצטרפו יותר חברים למועדון miata.il , אני אנסה לקבל עבורנו הנחת מועדון קבועה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...