Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

הגעתי לעבודה היום ואיך שהכנסתי את הרכב לחניון המקורה בקומה מינוס 4 החיישן אוויר מצפצף ויש לי פנצר....

עכשיו למי שמכיר ב M2 אין לי גלגל ספייר אז כרגע אני בעבודה עם רכב תקוע עם פנצר.

יש לי שתי אופציות

אחת היא להזמין גרר ובשביל זה אני צריך להוציא את הרכב החוצה זה אומר לינהוג איתו 4 קומות על גלגל ללא אוויר ולחכות לגרר כשבחוץ אין לי יותר מידי מקום לעמוד ולכן מכל הסיבות האלה אני ממש לא רוצה את האופציה הזו.

האופציה השניה היא לקפוץ להום סנטר ולקנות ספרי לתיקון הצמיג ולנסות להגיע איתו עד הפנצריה.

זו כמובן האופציה המועדפת עליי הבעיה היחידה שלי איתה היא שאני לא יודע אם הספריי הזה בטוח עבור החיישן לחץ אוויר בצמיג...

לכן האם מישהו יודע אם אני יכול להשתמש בספרי הזה ולא לפגוע בחיישן לחץ אוויר בצמיג?

פורסם

לפי דעתי הכי טוב זה לפרק את הגלגל ולקחת אותו לפנצריה עם מונית.

אם אין לך כלים אפשר להזמין שרות דרכים.

אם זה חור לא גדול אז אפשר לנפח עם קומפרסור, עד הפנצריה זה יחזיק.

פורסם

ניסיתי לנפח עם קומפרסור אבל הוא הצליח לנפח עד איזה 20 וקצת PSI לא נראה לי שזה יחזיק....

אם הספרי לא יפגע בחיישן לחץ אוויר אז אני מעדיף את הספריי.

דרך אגב איפה הפנצרייה הכי קרובה לפארק אזורים בפתח תקווה אם מישהו מכיר?

פורסם

הצמיגים אמורים להיות ראן פלאט - אתה אמור להיות מסוגל להגיע עליהם בנסיעה איטית למרחקים שבהם אתה כבר תמצא פנצ'ריה - תחפש מי הקרובה אליך ותגיע לשם אחרי הפקקים.

אלא אם כן - וויתרת מלחתכילה על צמיגי ראן פלאט בכדי למקסם נוחות ואז באמת אתה תקוע וצריך שירות החלפת צמיגים נייד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפי דעתי הכי טוב זה לפרק את הגלגל ולקחת אותו לפנצריה עם מונית.

מצטרף להמלצה.

נסיעה על צמיג שלא מנופח מספיק תהרוס אותו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הזמנתי בסוף חילוץ מפנצ'ריה קרובה אבל ״לשמחתי״ החור הוא בצד של הצמיג בחלק הפנימי ולכן הצמיג סיים את חייב.

מאחר ועברתי על הרכב ב 32K ולדעתי על הצמיגים לא נותר הרבה יותר מאשר 6-8k אז אני מחליף כבר את כל רביעיית הצמיגים... אחלה יום חח

תודה לכל העוזרים והמגיבים

פורסם

מתוך סקרנות.

אילו צמיגים מותקנים ברכב שלך ?

חור בדופן צמיג ראנפלאט הוא נדיר יחסית.

מצד שני, העדר ערכת ניפוח היא תמוהה מעט.

הרכב היה חייב לבוא עם אחת האופציות.

הצעתי היא כזאת.

רכוש לך זוג חישוקים נוסף.

הוא ישרת אותך במצבים מעין אלו ולחילופין באימוני דריפט למיניהם

זאת בהנחה ויש לך היכן לאחסן אותם.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

ברכב מותקנים מישלן פיילוט סופר ספורט ואלה לא צמיגי ראן פלט!! עד כמה שידוע לי המישלן פיילוט סופר ספורט לא מגיע כראן פלט אפילו כאופציה...

ברכב קיימת ערכת ניפוח הבעיה שכבר השתמשתי בחומר המקורי שהגיע עם הרכב ( הוא חד פעמי) ולכן כרגע יש לי ברכב רק קומפרסור והקומפרסור לבד לא הצליח לנפח את הצמיג כי האוויר פשוט יצא לגמרי תוך דקה או שתיים...

פורסם (נערך)

שמח שהסתדרת.

תתחדש על הצמיגים החדשים!!!

הבעיה היחידה שלי איתה היא שאני לא יודע אם הספריי הזה בטוח עבור החיישן לחץ אוויר בצמיג...

לכן האם מישהו יודע אם אני יכול להשתמש בספרי הזה ולא לפגוע בחיישן לחץ אוויר בצמיג?

בקשר לחיישן. הוא לא נמצא בתוך הגלגל. בעקרון יש מדי נטייה בגוף הרכב. שאתה מכייל אותם אחרי ניפוח אוויר. כאשר יש חוסר אוויר באחד הגלגלים יש שינוי בשיפוע הרכב ואז הוא מתריע על חוסר אוויר.

עריכה אחרונה על ידי silence
פורסם

חור בצד הפנימי?

בכניסה לחניון?

אני מהמר ב 99% שזה מלעבור על הדוקרנים שבכניסה לחניון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...