Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים!

לאחר מס דגמים שנבחנו,עלה בפני הזדמנות לרכוש קליאו 2013 דור 4.

לאחר עיון במסמכים גיליתי שהרכב מצוייד ב4 כריות אוויר(דבר שיהרג ובל יעבור מבחינתי).

אך עיון נוסף באתר החברה מעיד כי גם הדגם היקר ביותר כיום מגיע עם 4 כריות כסטנדרט.

מבחינת ציון ריסוק הרכב קיבל אותו ציון כמו ה208,האם יש ממה לחשוש? האם זה אמור להוות בעיה?

תודה!

פורסם

אצלך אתה מראה את הדגם 0.9,אני ראיתי את ה1.2 אקספרסיון

גם באתר של רנו,הדגם 1.2 טורבו מופיע עם 4 כריות אוויר

פורסם

לא יודע מה לגבי כריות האוויר, בגדול נבדק עם 4 כריות אוויר כמו שראיתי בEURO NCAP וקבל אחלה ציון, זה משנה אם הרכב ממה בטחותי?

מה שכן, אני ממליץ לך ללכת רק על הדגמים המפוארים, בתור אחד שנסע בדגם הLIFE ונהג בדגם הCollection, פשוט אין מה להשוות, הדגם המפואר פשוט עולם אחר, תנסה תבין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
צהרים טובים!

לאחר מס דגמים שנבחנו,עלה בפני הזדמנות לרכוש קליאו 2013 דור 4.

לאחר עיון במסמכים גיליתי שהרכב מצוייד ב4 כריות אוויר(דבר שיהרג ובל יעבור מבחינתי).

אך עיון נוסף באתר החברה מעיד כי גם הדגם היקר ביותר כיום מגיע עם 4 כריות כסטנדרט.

מבחינת ציון ריסוק הרכב קיבל אותו ציון כמו ה208,האם יש ממה לחשוש? האם זה אמור להוות בעיה?

תודה!

לי יש רנו קליאו 2013 עכשיו במוסך להחלפת מחשב גיר שצריך להגיע איש לא יודע בחברה להגיד מתי מצרפת...

זה לא העיניין אם אתה לקוח מורד ולפעמים גם לממושמעים של מוסך מורשה בדרך כלל התקלות מתחילות בתום תקופת האחריות, לרכבי שעשה 75000 קמ . כרגי אבל 30-40000 קמ באמצע תקופת האחריותועבר פירוק של גיר שנסע ללא שמן גיר ג'לל מחזיר שמן שנשרף והשמן היה שרוף והרכב השתגע בנסיעות כליל ומסכן את הנהג : ראיתי את הגיר המפורק ש2-4 מניפות של קלאצ שחוקות בחלק החיצוני הקמור בצדדים (לא בקעור )

ובכן הגיר ממשיך לסוע מוזר קופץ הילוכים בזוגיים ואי זוגיים בין 1 ל 6 ואז יום אחד הרכב נכנס להתקף אמוק מהמחשב שמנתק את ההילוכים בנסיעה וצריך לנסות לעמוד בצד אם נשארה תנופה בסיבוב מוצא בירידה מירושלים ניתק לי ההילוכים להילוך סרק בעליות כביש 1 עוקף אבו גוש כיוון ת״א פעמיים ועוד ועוד התראות מפחידות שקוראות לפי הבנתי בגלל חום : שכן בת״א או בנסיעות ערב לילה בוקר מוקדם לפני שעות עבודה...״המחשב מאה אחוז״

לבסוף ביום רביעי שעבר בעליה לאדם עם טרמפיסט צעיר מישוב פסגות מבצע שני ניתוקים מפחידים בעלייה ובסיבוב העליון כאמור חום...

ולמזלי או שלא ... נתן לי לחצות בשיא החום ופקקים להגיע לאריאל הושבת ליד הבית ושוחרר רק בהתערבות החברה וקניתי רכב חלופי כי מפחד מרכב שמסכן חיי הנוסעים ללא התראה מוקדמת

עריכה אחרונה על ידי benjoker
פורסם

כמו כן התקלה המסוכנת התנהלה כאילו הרכב נשלט מרחוק... יש תוכנה הודית זולה שעושה זאת דרך הGPS המובנה ברכב כך שאם רוצים להרוג מישהו שנוסע ברכב כזה ניתן לנתק לו בקלות ובזול את המחשבים ואיש לא ידע איך התאונה הקטלנית אירע .. אז לאנשים רגילים בארץ רק ממדינות ערב יכולים לנסות...

עובר לרכב בן 9 יפני בלי GPS מובנה וחברת טויוטה שילמה מיליארדים על פעולות סייבר שביצעה לנהגיה אז למדה לקח: רנו פושטת רגל איש לא קונה רנו כמו שלי אחרי טיפולים וחלפים עם פגיעות פח אפילו ב22000 שח

ועלה כמעט 106-108 k שקלים בסוף 2013

שומר נפשו ירחק בקיצור

• תוכן חדש...