Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי פיג׳ו 206 שנת 2004 מנוע 1.4 , והרכב מתחמם בעליות בקיץ כאשר חם(ומגיע כמעט עד לפס שלפני הפס האדום) ובעיקר כאשר הרכב נוסע במהירות איטית במאמץ, החלפתי לבד תרמוסטט אל הדבר לא פתר את הבעיה , אני מניח שהבעיה היא במאוורר או ברדיאטור או שזה בכלל תקני לרכב הזה , השאלה היא איך אני יכול לבדוק מה הבעיה וכמה יעלה לתקן אותה , תודה מראש לעונים.

פורסם

נשמע תקין לסוג הרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש לא תקין, צריך להפסיק את הדעה הרווחת שצרפתיות חיות בטמפרטורות גבוהות.

מה קורה בנסיעה לא איטית בעומס, עליה לדוגמא? ייתכן מאוד שהרדיאטור כבר לא עושה את עבודתו כמו שצריך.

פורסם

אין שום דעה רווחת ולא מדובר בטמפרטורות גבוהות אלא באופן הצגת חום מנוע בפיג'ו. תזין בחיפוש בפורום "חום מנוע פיג'ו 206 " - יש מלא שרשורים בנושא. בפקקים ועליות המחוג עולה עד לקו האחרון ( לפני האדום ) או אפילו קצת יותר, ואז המאוורר נכנס למהירות גבוהה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פס לפני הפס האדום זה כבר נחשב להתחממות כי זה כבר מעל שלושת רבעי הסקאלה. תוכל להעלות תמונה ולסמן לנו לאן בדיוק הגיע המחוג שהרכב מיתחמם?

פורסם

ניקזת אויר כמו שצריך? אצלי החום מנוע מעולם לא עבר את ה-3/4 (בלי מזגן) לאחר ששופץ ראש מנוע, הוחלף רדיאטור פנימי וראשי.

עניין נוסף, מדובר בדגם אוטומטי או ידני?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

בעליות קשות הוא מגיע לשלושת רבעי ופעם אחת או פעמיים לדעתי הוא חצה את זה בקצת ממש ( ועצרתי בצד לתת לו להתקרר כי פחדתי שזה יגיע לאדום , אז אני לא יודע אם זה היה ממשיך לאדום או שלא) . לגבי הניקוז אויר אני לא בטוח , היה מעין פקק כזה כמו של מילוי פנימית או גלגל של רכב על אחד הצינורות של המים שנמצא בתא המנוע באיזור ההגה , שפעם כשהחלפתי תרמוסטט ראיתי את המוסכניק פותח אותו לשנייה וסוגר , יכול להיות שיש עוד מקומות שצריך לנקז מהם ואני לא יודע, אשמח אם תסביר לי מהיכן. בנוסף, לשאלתך , הרכב ידני.

לגבי הניקוי רדיאטור או החלפתו , מה העלות בערך של זה ?

בנוסף אציין שגם בפקק הרכב מתחמם אבל פחות , והוא לא מגיע לאזורים מסוכנים.

תודה רבה על התגובות המהירות

מד טמפרטורה.jpg

עריכה אחרונה על ידי carscool
פורסם (נערך)

קודם כל, זה לא תקין (אמנם מי שאמר פה על עניין אופן ההצגה, יש משהו בדבריו, אבל התחום הזה הוא לא תקין - הקו הזה אומר שהטמפ' עברה מעל 110 מעלות, ופה המנוע מתחיל לסבול בגלל הלחץ שנוצר במערכ' הקירור).

בכל מקרה, אלו הם הדברים שאני הייתי בודק:

1)שאין נזילות נראות לעין ואין ירידה במפלס נוזל הקירור

2)שהטרמוסטט עובד תקין (תפרק אותו, ותזרוק לתוך כוס מים רותחים,הוא אמור להפתח - לא רוצה לציין באיזו טמפ' בדיוק כי אני לא זוכר במדויק ולא רוצה להטעות אותך)

3)שביצעת ניקוז אויר כנדרש (אני זוכר שיש 2 נק', ולא אחת).

4)וודא שרדיאטור החימום הפנימי, והרדיאטור הרגיל לא סתומים בבוצה/חלודה/משקעים. כמו כן, וודא שהרדיאטור אצל מקורי, או תואם מקורי, ולא חליפי זול (במילים אחרות, תוודא שהצלעות שבהן עובר נוזל הקירור הן בצורה של אליפסה פחוסה, ולא עגולים).

לעניין הצגת הטמפ' ברכבים, יש רכבים שבהם ההצגה היא לינארית, כל מעלה גורמת לשינוי מיקום המחט, יש רכבים שכל עוד טמפ' הנוזל נמצאת בטווח כלשהו, המחט לא תזוז.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם

אנשים טוענים שהפיג'ו שקיבלו מהמפעל, עוד בתקופת ההרצה, מגיעה ל 110 מעלות. בהנחה ואין שינוי במפלס נוזל הקירור, הייתי ישן בשקט.

אני הייתי שמח לקבל נתון דינאמי של הטמפ' כמו ברכבי פיג'ו מאשר ממוצע מקובע כמו במרבית הרכבים, שבמקרים מסויימים יכול להסתיים כמו בשירוש של misterb.

פורסם

בפפק, ללא מזגן, עד איזור 100 מעלות תקין, מחזורי עם ירידה ל 92-93.

בעומס קיצוני, עליה תלולה בפול גז ביום חם, עד 110 מעלות תקין אבל לא יותר מזה. 105-107 מעלות נורמאלי.

מצב נסיעב בשיוט עומס נמוך - לא יותר מ 90 מעלות.

פקק או תנועה איטית עם מזגן - לא יותר מ 90 מעלות.

פורסם (נערך)

קודם תנקז אויר כמו שצריך.

יש נקודת ניקוז נוספת על בית תרמוסטט שלא נוקזה כראוי. לנקז אויר אומר שצריך לתת למים לנזול ברציפות ואז לסגור את הניפל.

תוכל לפרט לגבי ק"מ שהאוטו צבר?

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...