Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי הוא מגיע גם לשם בימים חמים ולפעמים סתם שבא לי ללחוץ

יש כאלה שיגידו תקין ויש כאלה שלא, מה שבטוח אתה לא הראשון שזה קורה לו.

PEUGEOT 206XS

פורסם

admtaynov13?,

ניקוז אויר שאתה עשית לא פתר לך את הבעיה? מערכת הקירור ברכבים שמגיעים לארץ מותאמים לארצות חמות לא פחות מישראל. אני שנים עם המותגים של היצרן הזה. ברכב תקין קשה לעבור את ה-105 מעלות, גם בימים שעליתי את העליות של סדום ימים של 46 מעלות ומזגן דלוק.

אלעד

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
קודם תנקז אויר כמו שצריך.

יש נקודת ניקוז נוספת על בית תרמוסטט שלא נוקזה כראוי. לנקז אויר אומר שצריך לתת למים לנזול ברציפות ואז לסגור את הניפל.

תוכל לפרט לגבי ק"מ שהאוטו צבר?

אלעד

האוטו עשה 123,000 קמ , אני אנסה לנקז ולעדכן אם משהו השתנה והאוטו מתחמם פחות

פורסם
קודם תנקז אויר כמו שצריך.

יש נקודת ניקוז נוספת על בית תרמוסטט שלא נוקזה כראוי. לנקז אויר אומר שצריך לתת למים לנזול ברציפות ואז לסגור את הניפל.

תוכל לפרט לגבי ק"מ שהאוטו צבר?

אלעד

קודם כל, זה לא תקין (אמנם מי שאמר פה על עניין אופן ההצגה, יש משהו בדבריו, אבל התחום הזה הוא לא תקין - הקו הזה אומר שהטמפ' עברה מעל 110 מעלות, ופה המנוע מתחיל לסבול בגלל הלחץ שנוצר במערכ' הקירור).

בכל מקרה, אלו הם הדברים שאני הייתי בודק:

1)שאין נזילות נראות לעין ואין ירידה במפלס נוזל הקירור

2)שהטרמוסטט עובד תקין (תפרק אותו, ותזרוק לתוך כוס מים רותחים,הוא אמור להפתח - לא רוצה לציין באיזו טמפ' בדיוק כי אני לא זוכר במדויק ולא רוצה להטעות אותך)

3)שביצעת ניקוז אויר כנדרש (אני זוכר שיש 2 נק', ולא אחת).

4)וודא שרדיאטור החימום הפנימי, והרדיאטור הרגיל לא סתומים בבוצה/חלודה/משקעים. כמו כן, וודא שהרדיאטור אצל מקורי, או תואם מקורי, ולא חליפי זול (במילים אחרות, תוודא שהצלעות שבהן עובר נוזל הקירור הן בצורה של אליפסה פחוסה, ולא עגולים).

לעניין הצגת הטמפ' ברכבים, יש רכבים שבהם ההצגה היא לינארית, כל מעלה גורמת לשינוי מיקום המחט, יש רכבים שכל עוד טמפ' הנוזל נמצאת בטווח כלשהו, המחט לא תזוז.

התרמוסטט תקין , הוא הוחלף באחד חדש , וגם הקודם שלפניו היה תקין לפי בדיקה במים , אין נזילות נראות לעין , ואני יבצע עכשיו ניקוז אויר , אם לא יעבוד אני אלך לנקות את הרדיאטור או להחליף אותו....

פורסם

לא נכון. תרשה לי לחלוק עלייך.

הטמפרטורה ברכב זהה אצלי לא מגיעה לרמות האלה. אני לא מרחם על הרכב בכלל, נוסע הרבה בפקקים, בכביש פתוח אוהב להאיץ מהר ובחיים לא ראיתי טמפ' שעוברת 105. גם בנסיעה שנאלצתי לנסוע מהמרכז לירושלים (אצלי זה רכב שני בבית) ביום חמסין עם משפחה וציוד לשבת לא הזיזה למחוג החום.

אלעד

פורסם
admtaynov13?,

ניקוז אויר שאתה עשית לא פתר לך את הבעיה? מערכת הקירור ברכבים שמגיעים לארץ מותאמים לארצות חמות לא פחות מישראל. אני שנים עם המותגים של היצרן הזה. ברכב תקין קשה לעבור את ה-105 מעלות, גם בימים שעליתי את העליות של סדום ימים של 46 מעלות ומזגן דלוק.

אלעד

אלעד

עניין של מזל, אתמול נגיד נסעתי בלילה שלא היה חם בלי מזגן ועם בנאדם אחד ברכב והמחוג הראה לי טיפה פחות מ110 הונטה עבדה על מהירות שניה במאה אחוז, גם כשסיימתי לנסוע והמנוע היה כבוי אחרי נסיעה של חצי שעה על 110 קמש קבוע הוונטה עבדה על מהירות שניה למשך חמש דקות עד שהרדיאטור התקר וזהו אחרי זה זה הראה לי מקסימום של 100-105 קבוע

בכל מקרה מה שאני בא להגיד שיש ימים חמים מאוד עם מזגן והרכב לא עובר את ה90 ויש ימים שאני לבד בלילה שלא חם ואני בלי מזגן בשיוט והרכב מגיע ל105+-.... תופעה מעצבנת ומוזרה. הרדיאטור נבדק והוא מחמם מכל צלעותיו ותרמוסטט בן שנה הוחלף פעמיים נוזל קירור של טקניק מקורי. בוצע 2 ניקוזי אוויר וזה אותה תופעה. אולי יש טיפה שיפור מפעם קודמת.

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

פתחתי את הבורג הזה ואכן יצאו מים אז נראה לי שניקזתי את כל האוויר

עריכה אחרונה על ידי carscool
פורסם

עקרונית זה לא הפקק הנכון. מפתח הלן (אם אני לא טועה 5).

אבל אמור לעשות את העבודה כי הוא מאוד קרוב.

אלעד

פורסם
עקרונית זה לא הפקק הנכון. מפתח הלן (אם אני לא טועה 5).

אבל אמור לעשות את העבודה כי הוא מאוד קרוב.

אלעד

אז איפה הפקק הנכון נמצא?

פורסם

גם לי יש פיגו 206 אף פעם לא הגעתי לקו שפותח השירשור הראה אלא פס אחד למטה (אחד מעל ל90) גם בימים חמים בעליה ועם מזגן.לא יודע אם זה משנה או לא אבל אני מנקז את האויר מהפיטמה ליד ההגה כאשר החימום מופעל

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

• תוכן חדש...