Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסיעה ארוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב לכולם.

יש ברשותי שני רכבים בבית ומחר נוסע מירושלים לצפון דרך כביש הבקעה.

באיזה רכב עדיף לנסוע ראנקס 2005 קצת ישנה עם 110k?

או יונדאי i10 2015 מנוע 1000?

תודה

פורסם

עדיף לך לנסוע ברכב שהמזגן מקרר טוב יותר!

רק אתה מכיר את הרכבים שברשותך.

מבחינת עוצמת מנוע הרכב ברור שהטיוטה ראנקס חזק יותר.

מאחל שתהיה לך נסיעה נעימה ובטוחה.

פורסם

בסה"כ מדובר על נסיעה של גג 500 ק"מ נכון ?

לא מדובר בנסיעה מצפון לדרום אמריקה.. :) ולכן אם הטויוטה מטופלת כראוי והיא נוחה יותר, אז הייתי בוחר בה.

פורסם

הטיוטה נוחה יותר וזריזה יותר- כך אותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טויוטה עם 110,000 ק"מ ומטופלת כראוי? אפשר להתיחס אליו כחדש.

ללא ספק הייתי בוחר בו כיון שהוא פחות צפוף, קרוב ולדיא יותר חזק, ומה שחשוב בכבישים האלה - בטיחותי.

סה"כ מבחינתמרחק נסיעה מדובר לא הרבה יתר מאשר בנסיעה לחיפה, אבל בכבישים הרבה פחות טובים ובטיחותיים.

ובכל זאת 3 המלצות:

1. ערב לפני הנסיעה בדוק שמן, מים ולחץ אויר בצמיגים (כולל הרזרבי!).

2. הצטייד בכמות מספקת של מזון ומים, למקרה הלא צפוי שתתקע בדרך. אני מתכוון לאיזה שני בקבוקי 1.5 ליטר מים וקצת סנדביצ'ים או פירות, להכפיל במספר הנוסעים. אם יש ילדים הדבר חשוב במיוחד. גם יעזור להפיג את השעמום ויחסוך כסף במזנוני דרכים יקרים.

3. אם אפשר צא מוקדם מאד בבוקר כך שתעבור את הקטעים החמים בבקעה לפני החום הגדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^^

אין על אמא ברווזה:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דעתי שונה. חד משמעית עדיף לקחת רכב בן שנתיים לעומת רכב בן 12.

אמנם הטויוטה יותר מרווחת וחזקה אבל גם אם תדמית האמינות שלה גבוהה והיא יחסית לא בלוייה ומתוחזקת היטב עדיין לרכב בן 12 יש סבירות יותר גבוהה

לכשל ברכיב כלשהו מלרכב מודל 15'.

יש רכיבים שאינם נבדקים ואינם מוחלפים בתדירות מסוימת אף בטיפול קפדני. עדיין הם חשופים לבלאי מצטבר של זמן, טמפרטורה ועייפות חומר.

בתנאי קיצון של חום הבקעה, ואף בלי קשר לכך, סתם סטטיסטית, עלולה להתרחש בסבירות מסוימת תקלה לא סימפטית.

לדוגמא - חיישן קראנק, חיישן חמצן, רכיב במע' קירור - צינור כלשהו, מחבר, רצועה כלשהי וכו'. לסבר את האוזן - הסיכוי לתקלה ביונדאי החדשה - 0.1%, הסיכוי בטויוטה - 0.5%.

חוץ מזה היונדאי יותר חסכונית....

פורסם

ישה, הוראות בטיחות נכתבות בדם.

אחותי נתקעה פעם בכביש הערבה עם ילדים קטנים והמתינה איזה 4 שעות לחילוץ.

הבקעה יכולה להיות חמה מאד, לכן עדיף שיש קצת מים לשעת חירום. קצת הגזמתי בכמויות, אבל זה הרעיון הבסיסי,ידי.

אני חוזר, אישית הייתי מעדיף את הקורולה - יותר מרווחת, יותר חזקה, קרוב לוודאי יותר בטיחותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ ברווזה ברווזה אבל צודקת.

גם אני לוקח לנסיעות עבודה ארוכות לכל מיני "חורים" מיכל מים 8 ליטר וצידנית עם קצת אוכל. פחות מסיבות בטיחותיות, ויותר כדי לחסוך כסף וקלקולי קיבה עקב עצירות בהולות בכל מיני חתוליות בדרכים.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...