Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה, אני מנסה למכור מספר דברים דרך פורום אלטעזכאן, אני הייתי מעדיף למכור דרך הפורום בגלל שכאן יש הרגשה שיש פנים אחרי המשתמש. לצערי דרך הפורום הצלחתי עד עכשיו למכור פריט אחד בלבד!

אך כל הפריטים ברגע שפורסמו דרך אתר אחר ברשת (*לא יד 2) "התעופפו" ברובם תוך זמן קצר מרגע פרסומם ובמחיר כמו שפורסם כאן ובחלק מהמקרים במחיר יותר גבוה מה שפורסם כאן.

בתעבורה רבה של חברים שיש פה כל יום זה מעניין שלא הצלחתי למכור באופן יחסי כלום, למען ההגינות יש לציין שגם אני לאורך השנים רכשתי רק שני פריטים מחברים כאן בפורום.

אז מעניין אותי...

אתם קונים כאן פריטים מחברים?

אתם מצליחים למכור?

אתם בכלל נכנסים לפורום אלטעזכאן ואם כן באיזה תדירות?

תשובתי הם:

קונה בממוצע אחת לחמש שנים

מצליח למכור פריט אחד מתוך עשרים.

נכנס לאלטעזכאן לפחות פעם אחת ביום.

פורסם

באתרי היד השנייה השונים אתה מגיע מראש חדור מטרה לגבי המוצר הספציפי אותו אתה צריך, מחפש ובתקווה מוצא.

גם בתור מוכר, באתרים האלה יש הרבה יותר חשיפה גם לאנשים שאינם חברים בפורום הזה (שמראש פונה לנישה מאוד ספציפית ודי מצומצמת כאן בארץ של חובבי רכבים), כך שיש סיכוי הרבה יותר גבוה שיש מישהו שצריך את המוצר שאתה מציע.

כאן בפורום זה מפוזר בין מאות מוצרים שונים מקטגורויות שונות בלי אפשרות חיפוש מדויקת.

לשאולתיך:

לא קניתי מאף אחד כאן מעולם, כי לא מצאתי משהו שאני צריך.

(כן התעניינתי פעם או פעמיים, אבל זה לא הבשיל לידי עסקה).

לא ניסיתי למכור כאן מעולם.

נכנס לשם מידי פעם.

פורסם

~

נחלתי הצלחה חלקית בפורומי המכירה פה, מתקשה למצוא חוקיות או להגיע למסקנות גורפות.

אבל אם זה עוזר - גם אני נכנס אליהם לפחות פעם בשבוע, וראיתי את כל המודעות שלך. :wink:

פורסם

עובר עליו בממוצע פעם בשבוע, (פעם אפילו יותר) כמו שXVSTI רשם, אין קטגוריות והכל מהכל, אבל יש בזה יתרון, הרבה פעמים כשחברים מחפשים משהו, אני נזכר שראיתי בפורום ומפנה אותם.

מבחינת רכישה, קניתי כמה פעמים, גם הצעתי למכירה כמה דברים. כמו שציינת, אני מרגיש נוח יותר לקנות מחבר פורום מאשר ביד 2 .

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

פורום מעניין. קניתי מספר פריטים.

תשים לב שיש משתמשים שמפרסמים במחיר טוב והמוצר נמכר במהירות. פשוט כיף לעשות עמם עסקאות, הרי עוד כמה שקלים לא יעשירו אף אחד מהצדדים.

לעומת זאת, יש כאלו שמפרסמים במחיר גבוה מאוד, ואז במשך שבועות ממשיכים להקפיץ את המודעה.

-

פורסם
באיזה אתר אחר מלבד יד 2 הצלחת למכור בקלות?

בפייסבוק, יש פורמי מכירה כנראה כמעט לכל דבר.

מתקשר בדיוק למה שכתב xvsti:

נכנס לפייס של מצלמות וציוד צילום, ומוכר שם את המצלמה...

נכנס לפייס של אופניים, ומנפנף את האופניים.

נכנס לפייס של כלי עבודה, ומוכר את המשור החשמלי.

דווקא מיד 2 התאכזבתי, מי שכבר מטלפן, נשמע ככה: "אחי" (והוא בכלל לא אח שלי) בא עכשיו נותן לך 200 ש"ח (על משהו שביקשתי 500)... במוזמן אחחייי (יענו מה, אני מקבל המחאות?).

פורסם

1. באתר יד 2 יש הרבה יותר גולשים ממוקדים במטרה.

2. אנשים כאן לפעמים מתבלבלים נורא בחשבון ומבקשים מחירים הזויים עבור הסחורה המשומשת שלהם, כמו יותר ממה שעולה חדש, ואח"כ מתפלאים. לא חסרות דוגמאות, מפאת כבוד האנשים וכדי לא להרוס להם את ה(אין) מכירה לא אציין דוגמאות. אבל הן בלוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמת שאני נכנס לאלטעזאכן כל יום בערך.

יצא לי לרכוש פעם או פעמיים מחברי פורום האחרונה הייתה סמארטפון.

דווקא לא מעט מוצרים שלי פורסמו כאן למכירה ולמרות התעניינות כולם כרגע נמכרו דרך קבוצות פייסבוק כמו פאפאזון או פשפשוק.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

פורסם

לא הצלחתי למכר שם ממה שפרסמתי וגם לא בניתי על זה מראש.

הצלחתי רק דרך הפייסבוק ואז חזרתי לעדכן באשכול.

שמתי לב שרוב המודעות מהדף הראשון ואפילו השני זה מודעות6 שמוקפצות מסיבות כאלו ואחרות ויתכן וזה יוצר חוסר עניין לאלו שלא מחפשים לקנות משהו ספציפי ועוקבים רק למצא מציאות, הם רואים שאלו אותם מודעות שחוזרות על עצמם וזה יוצר חוסר עניין.

לדעתי בפורומי מכירה צריכה להיות סגורה האפשרות לתגובות אך כן להיות אפשרות עריכה לא מוגבלת להודעה הראשית תוך כדי ציון על הסטוריית עריכות (כמו שיש בפייסבוק)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קניתי כאן פעם אחת.

באמת יש כאן מוכרים עם מחירים שלא קשורים לכלום.

יוצא לי לקנות לפעמים ביד 2.

אני לא נוהג להתמקח ולא אוהב כשמתמקחים איתי לכן גם כשאני רואה כאן מוצר שמעניין אותי, לרוב, בגלל המחיר אני לא טורח אפילו לשלוח הודעה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אנשים כאן לפעמים מתבלבלים נורא בחשבון ומבקשים מחירים הזויים עבור הסחורה המשומשת שלהם, כמו יותר ממה שעולה חדש, ואח"כ מתפלאים. לא חסרות דוגמאות, מפאת כבוד האנשים וכדי לא להרוס להם את ה(אין) מכירה לא אציין דוגמאות. אבל הן בלוח.

תופעה לא ברורה.

מה עובר להם בראש? אין להם גוגל אז אני אקפיץ מחיר?

-

• תוכן חדש...