Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

נדלקה לה נורית כרית האוויר ביונדאי I20.

זה קרה בסמוך לניתוק יזום של תפעול של הקיפול החשמלי של המראה הימנית (אין לי מושג אם זה קשור)

חשמלאי ניתק את הפלאג של הקיפול החשמלי מאחר ובכלת הרכב נגעה בכפתור קיפול המראות כדי לפתוח מראה שקופלה ידנית ומכאן המצב החמיד והמנוע תקתק ללא הפסקה.

בכל אופן מאז שנדלקה לה נורית כרית האוויר ניסיתי לנתק מצבר ולנתק צמה שיושבת תחת מושב הנהג אך הבעייה לא טופלה.

ברצוני לשאול אם אתם ממליצים על חשמלאי/מוסך (מכונאי) מסויים כדאי לי לאתר ולתקן את התקלה.

תודה מראש ומאחל סופ"ש נעים :)

שי.

פורסם

אפשר לנסות לאפס את התקלה, כשניתקתי את כבל שמראה על התראת חגורות בטיחות גם לי נדלקה הנורה, איפוס במוסך וזהו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אדע האם יש תקלה אמיתית עם מנגנון כרית האוויר?

איפוס התקלה יעלים את נורית התקלה ואם יש בעיה היא תחזור? או שיכול להיות שתפקוד הכרית נפגע?

אפשר לנסות לאפס את התקלה, כשניתקתי את כבל שמראה על התראת חגורות בטיחות גם לי נדלקה הנורה, איפוס במוסך וזהו.

פורסם

תתחיל מאיפוס ובדיקה של הקונקטורים מתחת לכסא. אם לא עוזר, אולי מדובר בסליל שעון. עושה לא מעט בעיות ביונדאי מהשנים האחרונות.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

אם יש תקלה היא תחזור.

הכי נכון זה להתחבר לסורק תקלות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאיה אזור בדיוק אתה בצפון?

פורסם

בסביבות 800 ל 1000 על חלק מקורי ועבודה. אל תתפשר לשים חלופי, לא מחזיק מעמד

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

• תוכן חדש...