Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10 אלף חסכוני ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ;)

בראש ובראשונה אני חייב לציין שאני מצטער מראש על התקציב הנמוך, לצערי אני חייל וזה התקציב שלי.

עד עכשיו השתמשתי ב VOLVO S40 2003 שהיה בולע דלק, כל פגם בחלקים היה עולה לי יקר מאוד, הייתי ממלא ב 300 והיה מתבזבז לי מהר מאוד.

בקרוב אני כנראה מוכר אותו, ולתקציב שיהיה לי אני אוסיף עוד טיפה, ובערך יהיה לי 10 אלף.

אלו הנתונים שאני מחפש כרגע:

- רכב זול - שהמחיר שלו לא יעבור את ה 10, אולי עם חריגה קטנה זה יהיה אפשרי.

- לא בולע דלק - אני מחפש רכב שהוא ממש חסכוני, שלא בולע דלק, שלא ממלא טנק של 300 שקל, אלא בפחות ומחזיק הרבה זמן.

- אמין - לא כל יומיים במוסך.

- 5 מושבים.

- קילומטראז' כמה שיותר נמוך. (כמובן)

- יד - לא משנה לי.

- נפח מנוע - גם לא משנה לי, אבל שהאוטו יסע.. אני לא מחפש "עגלות" מחפש רכב שאפשר לנסוע איתו. (כמובן שאם זה עולה לי במחיר של חסכוני אצטרך להתפשר בנפח)

-ידני/אוטומט - לא משנה לי, הבנתי שהידני חסכוני יותר מהאוטומט, אז כנראה נקודות זכות לידני.

- לא משנה לי מיני או רכב רגיל.

- מתוכנן בעיקר לנסוע מירושלים למצפה רמון, (מטרה עיקרית) וכמובן נסיעות קצרות בתוך ירושלים.

תודה רבה רבה, שבוע מצוין :)

פורסם

התקציב שלך אומר שתצטרך להתפשר קצת על החסכון בדלק - ותקנה יונדאי גטס.

או שלא תתפשר על החסכון ותקנה פיאט פונטו.

קח בחשבון שיהיה לך קשה עד בלתי אפשר למכור את הוולוו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וולוו 940. לא מאוד חסכונית. אתה מכיר את הנוחות. רק יותר אמינה.

ניסאן אלמרה נדמה לי מתאימה ביותר. נוחה בהרבה יותר ממה שהיא נראית. אמינה מחושמלת חסכונית וזולה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שאני אבין - אתה מציע לו לרכוש רכב בן 20 שנה?! השנה האחרונה של ה-940 היא 1998 - היתה רכב נהדר לזמנו, לא עוד.

גם אלמרה ב-10K לא תביא רכב הרבה יותר צעיר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כמה אתה נוסע בשנה?

אני מניח שלא הרבה, נאמר 10.000 ק"מ.

בקילומטרז' שנתי כזה הפרש בין רכב "בזבזני" שצורך 1 ל 8 לבין רכב חסכוני מאוד שצורך 1 ל 14 יהיה כ 3000 ש"ח בשנה. זא לא כזה סכום גדול, ומספרים שנתתי הם די קיצונים.

1500-2000 ש"ח חיסכון פוטנציאלי על דלק נשמעים יותר הגיוני ולכן אל תתיחס לנושא צריכת דלק בכלל.

יקר לך להחזיק את הוולוו, תקנה משהו יותר עממי זול לאחזקה. הבדלים בצריכת דלק בין המכוניות השונות לא משמעותיים אלא אם אתה נוסע הרבה מאוד.

פורסם

אני אבדוק את שני הרכבים, תודה :)

ולמה יהיה בלתי אפשרי למכור?

ניסאן אלמרה נדמה לי מתאימה ביותר. נוחה בהרבה יותר ממה שהיא נראית. אמינה מחושמלת חסכונית וזולה

אני אבדוק את הניסן, תודה. :)

שאני אבין - אתה מציע לו לרכוש רכב בן 20 שנה?! השנה האחרונה של ה-940 היא 1998 - היתה רכב נהדר לזמנו, לא עוד.

אני אבדוק, תודה :)

כמה אתה נוסע בשנה?

בקילומטרז' שנתי כזה הפרש בין רכב "בזבזני" שצורך 1 ל 8 לבין רכב חסכוני מאוד שצורך 1 ל 14 יהיה כ 3000 ש"ח בשנה. זא לא כזה סכום גדול, ומספרים שנתתי הם די קיצונים.

1500-2000 ש"ח חיסכון פוטנציאלי על דלק נשמעים יותר הגיוני ולכן אל תתיחס לנושא צריכת דלק בכלל.

יקר לך להחזיק את הוולוו, תקנה משהו יותר עממי זול לאחזקה. הבדלים בצריכת דלק בין המכוניות השונות לא משמעותיים אלא אם אתה נוסע הרבה מאוד.

אני יודע שבשבוע אני אסע בסביבות 250 ק"מ ל 300.

זה דיי הרבה, לא?

פורסם

אני אבדוק את שני הרכבים, תודה :)

ולמה יהיה בלתי אפשרי למכור?

אני אבדוק את הניסן, תודה. :)

אני אבדוק, תודה :)

כמה אתה נוסע בשנה?

אני יודע שבשבוע אני אסע בסביבות 250 ק"מ ל 300.

זה דיי הרבה, לא?

פורסם

רכב טוב ואמין בתקציב זה סיריון 2000 או קורולה 2000 או הונדה 2001 ומעלה

תשאל כל טכנאי זה הכי טוב שתוכל להשיג באמינות ואיכות לאורך שנים

פורסם

למה יהיה בלתי אפשרי למכור?

כי לא הרבה אנשים מחפשים את כלי הרכב הללו בגיל הזה - אם בכלל. (לא קונים בדיוק בגלל הסיבות שאתה מעוניין בגללן למכור)

צר לי - אך לעניות דעתי רכב בן 17 עם מוניטין אמינות טוב כלל שיהיה - פשוט ישן מדי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

סיריון שנת 2000? רוב הסיכויים עם מנוע 1000 שלא נחשב הכי אמין.

קורולה וסיביק שנת 2000-2001? רכבים שמתקרבים לגיל 20, נו באמת.

בתקציב הזה אפשר לקנות איזו לנסר קלאסיק 2006-2007, לא סחירה במיוחד, לא חסכונית, אבל הרבה יותר מודרנית.

בתקציב הזה צריך מזל, סבלנות וגם עדיף לא לקנות רכבים שמתקרבים לגיל 20, כי הסיכוי שם לתקלות יותר גדול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...