Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נזילת שמן קטנה מצד ימין של המנוע. הנזילה ממש קטנה ומצטברת רק אחרי יומיים.

בינתיים יש מספיק שמן במנוע. איזה סיבות יכולות להיות לנזילה כזו?

מצורפת תמונה של מנוע דומה, מיקום הנזילה מסומן בחץ ירוק.

s-l1000.jpg

מדובר בסוזוקי איגניס 2002

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אכן מדובר בבעיה מאטם מכסה שסתומים, האם הבעיה הזו גם גורמת לזיוף קטן במנוע בעצירה? או שזה שני דברים שונים?

(אגב, החלפתי פלאגים וסלילי הצתה לפני כמה חודשים, הרכב נוסע מצוין מלבד הזיוף הקטן הזה בעת עצירה).

שוב תודה.

פורסם

לעיתים אטם בלוי יכול לגרום לזליגה של שמן לכיוון אלקטרודות הפלאגים וזה יכול להביא לזיוף שניגרם מניצוץ לא תקין עקב רטיבות האלקטרודה...צריך לבדוק את הכיוון הזה. אם קיים זיוף של סלד לא יציב אז ניקוי מצערת יכול בהחלט לפתור את הבעיה.

פורסם

עדכון כדי שישאר במנוע החיפוש של הפורום. נסעתי למוסך ונאמר לי שהנזילה נמוכה יותר מאטם מכסה שסתומים. בוצע ניקוי מכסה מנוע למטה + החלפת פילטר שמן. שילמתי 300 ש"ח, נראה לי סביר. בעל המוסך, זיהה שני מוקדי נזילות, אחת מאזור רצועת טיימינג. הוא מניח שלא תהיה נזילה לאחר הטיפול הזה. במידה ותהיה נזילה בסדר גודל כזה, אמר שאין טעם לתקן. רק לעקוב, לנקות ולהוסיף שמן. בנוסף, בעיית הזיוף בעצירה נעלמה. אני אעדכן עוד כמה ימים אם הנזילה המשיכה.

פורסם

המחיר ניראה לך סביר כי אינך מכיר מחירים. שטיפת מנוע והחלפת פילטר שמן עולים ביחד סביב ה 150 שח לכל היותר. לגבי הנזילה מאיזור הטיימינג אם אינני טועה אצלך סה שרשרת ולא רצועה אז לא יודע על איזה רצועה המוסך מדבר. בכל מיקרה העיקר שיצאת מבסוט זה מה שחשוב.

• תוכן חדש...