Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לפני כשבוע עירבבתי בעזרת פטישון נטען של מקיטה בטון בכמות ממש קטנה , אחרי דקה של ערבוב יצא טיפה עשן מהפטישון , מייד הפסקתי . הפטישון עובד תקין , אך כשהגעתי הבייתה וניסיתי להטעין את הסוללה 18V , 3A נדלקו לי שתי נורות אדום וירוק מהבהבות , מצביע על תקלה בסוללה . ניסיתי להטעין סוללה נוספת והמטעו מטעין אותה באופן תקין . משמע שהסוללה שעבדתי איתה עם הפטישון ניזוקה , הסוללה בת מספר חודשים ונקנתה באמזון ארה"ב . האם מישהו יודע מה הבעיה בסוללה ?.

האם ניתן לתיקון ?.

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כיוון שאני לא קניתי את הסוללות זה קצת בעיה לדעתי , לפתוח RMA מול אמאזון .

מי שקנה לי זה מישהו שעשה לי טובה , ניסיתי לפתוח את הסוללה , ישנם בתחתית הסוללה 3 ברגים שפותחים אותם בעזרת מפתח כוכב עם חור , במקום של הבורג הרביעי יש מעין פלסטיק לבן , מעין פקק קדחתי את הפקק פלסטיק ומתחת לא רואים איזה סוג הברגה יש .

בקיצור , לא מצליח לפתוח את הסוללה כיוון שלא יודע איך ניתן לפתוח את ה"בורג" או משהו שיש שם שמונע ממני לפתוח אותה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לדעתי אין טעם להתעסק עם הסוללה הזו. לפי מה שקראתי, הבקר "החכם" בסוללות של מקיטה יכול להחליט שהיא לא ראויה לשימוש ולנעול אותה. אם לדוגמא הכנסת את הסוללה למטען 3 פעמים וקיבלת שגיאה- הסוללה ננעלת ולא יעזור כלום. גם את תחליף את התאים בתוך הסוללה, הבקר שלה לא יאפשר טעינה. קראתי על מישהו שרכש מעגל בקרה תחליפי והצליח לתקן, אבל נראה לי בעייתי. יש כאלו שהחליפו סוללות (תאים פנימיים) וחיברו את הסוללה לספק חיצוני ע"י טעינה ישירה של התאים, אבל זה ממש אלתור לדעתי.

בכל מקרה אם אתה מתעקש, אז כמו שהתחלת, צריך לקדוח בפלסטיק הלבן ואז לשלוף אותו לגמרי ואז יש גישה לבורג :

• תוכן חדש...