Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פונה אליכם כי אני קצת דל במידע עדכני לגבי שוק הרכב היום.

יש בבעלותי אוקטביה 2008 שעשתה את עבודתה נאמנה אך הגיע הזמן להשתדרג.

מחפש המלצות לרכב שיהיה מהנה לנהוג בו אך לא עם צריכת דלק מוגזמת.

עושה בממוצע 15,000 ק"מ בשנה, לא חייב ליהיות מאוד מרווח, אין לי ילדים או מישהו להסיע באופן קבוע.

בהתחלה כיוונתי לאוקטביה/רפיד, 1400, 2013

או קורולה 2013

אפילו איביזה 13-14

אבל אני בטוח שאני מפספס דגמים אחרים שכנראה יותר מוצלחים ואמינים ובעלי תמורה גדולה יותר מאלה שציינתי.

אשמח לכל סוג של עזרה או הכוונה.

תודה מראש

פורסם

מהנה לנהיגה וקורולה לא הולכים ביחד.

מאזדה 3 היא המשפחתית שזה הנקודה החזקה שלה, כשהחסרון העיקרי שלה זה שהיא צפופה ביחס לקטגוריה. עדיפות למנוע 2000.

יש העדפה לגיר מסוים?

פורסם

למה משפחתית אם אתה נוסע לבד? חשבת גם על איביזה שהיא סופרמיני - בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת בת שנה-שנתיים או בתוספת קלה אחת מ0 קילומטר, אם אין לך שימושים ברכב משפחתי לדעתי חבל על הכסף.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה משפחתית אם אתה נוסע לבד? חשבת גם על איביזה שהיא סופרמיני - בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת בת שנה-שנתיים או בתוספת קלה אחת מ0 קילומטר, אם אין לך שימושים ברכב משפחתי לדעתי חבל על הכסף.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

לא פסלתי סופרמיני, איביזה היא אופציה לחלוטין ששקלתי, יש גרסא ממולצת?

פורסם

אתה נוסע לבד, ממליץ להסתפק בסופר מיני.

אם אהבת את האיביזה, זאת בחירה לא רעה בכלל, בתקציב שלך תכנס (עם עודף) אחת בת פחות משנתיים.

זה כבר עניין של העדפה אישית, לדעתי ה-208 והקליאו יותר מהנות, רמת המחיר לרכב בן שנתיים תהיה די דומה לאיביזה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אתה נוסע לבד, ממליץ להסתפק בסופר מיני.

אם אהבת את האיביזה, זאת בחירה לא רעה בכלל, בתקציב שלך תכנס (עם עודף) אחת בת פחות משנתיים.

זה כבר עניין של העדפה אישית, לדעתי ה-208 והקליאו יותר מהנות, רמת המחיר לרכב בן שנתיים תהיה די דומה לאיביזה.

לא פוסל גם 208, מלחיץ אותי קצת עניין הסחירות והירידת ערך, אך רוב הסיכויים שאני מושפע מסטיגמות.

הבנתי שגרסאת ה-1.2 טורבו מומלצת, הבנתי נכון? יש דגם משנה ששווה לחפש?

פורסם
לא פוסל גם 208, מלחיץ אותי קצת עניין הסחירות והירידת ערך, אך רוב הסיכויים שאני מושפע מסטיגמות.

הבנתי שגרסאת ה-1.2 טורבו מומלצת, הבנתי נכון? יש דגם משנה ששווה לחפש?

אם זה מה שמלחיץ אותך אז רד מהרכב, לפיג'ו עדיין נושא הסחירות וירידת הערך בעיתיים, נראה לי שהמכוניות היחידה שלהם שהסחירות שלה עוד סביר זה ה108, אך מ208 ומעלה, שוק מת וירידת הערך חדה יחסית השוואה לרכבים אחרים, ואני אומר לך את זה בתור בעלים של רכב מבית פיג'ו.

פורסם

הדגמים של ה-208 עם מנוע 1.2T מחזיקות מחיר יפה מאד, ואתה יכול לרכוש אחת בלי חשש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בהכרח - גם אפשרות טובה (אם כי ה-208 לדעתי מוצלחת יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה עם הקליאו ? גם הסחירות שלה בעייתי וחווה ירידת ערך חדה ?

הקליאו וה208 שונות אחת מהשניה,

הקליאו קצת יותר זריזה ו"מגיבה" מאשר ה208, אבל ה208 עם מתלים יותר רכים ויותר נוחים מהקליאו.

אני מעט זמן עם הקליאו(חודשיים וקצת) ועשיתי עליה רק 5,000 קילומטר בערך - אבל אני דיי מרוצה ביינתים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מאזדה 3 מתאימה גם למי שנהוג לבד לא חייב סופר מיני.

בשביל מה?

למה הוא צריך רכב משפחתי? הוא בעצמו אמר שהוא נוסע רוב הזמן לבד ואין לו ילדים, לא חבל על הדלק, על מקומות החניה שיהיה יותר קשה למצוא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...