Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 1.6 עד 20K

naty8520
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

צריך את עזרתכם הדחופה בבחירת הרכב החדש שלי

מנוע 1.6, 100+ כ"ס אוטומט

שיהיה דיי חסכוני מחוץ לעיר (בתוך העיר אני יודע שעלול לעשות 1-9/10) רצוי שיהיה רכב אמין ועלויות תחזוקה שלא יהיו בשמיים אלא מחירים סבירים

הנסיעות העיקריות שלי יהיו בין עירוניות (15 ק"מ הלוך + 15 ק"מ חזור) ראשון לציון עד יבנה ובחזרה

פעמיים בחודש ראשון לציון באר שבע וחזרה

התקציב שלי הוא עד 20אלף אם אופציה של עוד 2K להוספה אם הרכב באמת שווה את זה

תודה רבה לעוזרים!!

עריכה אחרונה על ידי naty8520
פורסם

לא ברור ממה שכתבת מהם צרכיך - והאם אתה זקוק לרכב משפחתי או שלא משנה לאיזה רכב מחובר המנוע ובלבד שיהיה 1.6 עם 100 כ"ס+

את הרכב הראשון כבר מכרת?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד היום היה לי ברכב מנוע 1.4 עם 75כ"ס לא נהנתי ממנו, אני לא צריך רכב משפחתי אני צריך רכב שיתן מענה בדלק ויהיה נוח לנסיעות ארוכות טווח או לחילופין נסיעות כל יום מחוץ לעיר, ולכן חשבתי על רכב עם מנוע 1.6 ולא מנוע 1.4

פורסם

הזריזות של הרכב מושפעת לא רק מנפח המנוע אלא גם מהמשקל העצמי. לדעתי ניסן מיקרה 1.4 תעשה את העבודה טוב ותהיה חסכונית. אין טעם ברכב משפחתי אם מדובר ברכב שני. גם דייהטסו סיריון תוכל להתאים מאחר והיא מרגישה זריזה.

אם בכל זאת חשקה נפשך ברכב משפחתי - ניסן טידה, מיצובישי לנסר, ומזדה 3 יתאימו ( אך לא יהיו חסכוניות בדלק ). סוזוקי ליאנה כן תהיה חסכונית אבל לא מאוד זריזה.

פורסם
הזריזות של הרכב מושפעת לא רק מנפח המנוע אלא גם מהמשקל העצמי. לדעתי ניסן מיקרה 1.4 תעשה את העבודה טוב ותהיה חסכונית. אין טעם ברכב משפחתי אם מדובר ברכב שני. גם דייהטסו סיריון תוכל להתאים מאחר והיא מרגישה זריזה.

אם בכל זאת חשקה נפשך ברכב משפחתי - ניסן טידה, מיצובישי לנסר, ומזדה 3 יתאימו ( אך לא יהיו חסכוניות בדלק ). סוזוקי ליאנה כן תהיה חסכונית אבל לא מאוד זריזה.

כשרשמתי רכב שני זאת אומרת רכב מספר 2, את הראשון מכרתי וזה הרכב השני שלי

פורסם

חברים העזרה שלכם ממש חשובה לי ואני לחוץ בזמן יש לי עד שבוע הבא כבר לקנות רכב.

חוזר אומר הרצון הוא רכב עם מנוע 1600 שיהיה חסכוני בנסיעה בין עירונית שיהיה דיי נוח לנסיעה ויהיה צעיר זה הכל

תודה לעוזרים

פורסם

רכבים "צעירים" עם מנועי 1.6 בתקציב שלך:

מאזדה 3, לא חסכונית בשיט

סיוויק 2005,2006 - לא רחוקות בצריכת דלק מהמאזדה.

סיוויק 2007 - מנוע 1.8, חזק יותר מהמאזדה, בנסיעה רגועה גם יחסוך, אמינה ולדעתי ממש יפה בשנתון הזה.

רכבים "לא צעירים" עם מנוע 1.6

טידה - רכב שמשדר זיקנה, חסכוני יחסית

נוט - יחסית זריז - אופציה נחמדה. וחסכוני יחסית

ליאנה - רכב שמשדר יותר זיקנה מהטידה - ועגלתי להחריד

לנסר 1.5 - צעיר למראה, בזבזן וחלש

ברמת העקרון מנועי 1.6 יבזבזו יותר דלק בעליות ובנסיעה עם משקל ומזגן , המנוע יתאמץ יותר ויעבוד בסל"ד גבוה יותר שמן הסתם - יצרוך יותר דלק.

לדעתי תתפשר בגזרת הדלק ותיקח איזה מאזדה קומפורט, נראית יחסית צעירה, יחסית זריזה לעיר או סיוויק 1.8, תמתח את התקציב

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
רכבים "צעירים" עם מנועי 1.6 בתקציב שלך:

מאזדה 3, לא חסכונית בשיט

סיוויק 2005,2006 - לא רחוקות בצריכת דלק מהמאזדה.

סיוויק 2007 - מנוע 1.8, חזק יותר מהמאזדה, בנסיעה רגועה גם יחסוך, אמינה ולדעתי ממש יפה בשנתון הזה.

רכבים "לא צעירים" עם מנוע 1.6

טידה - רכב שמשדר זיקנה, חסכוני יחסית

נוט - יחסית זריז - אופציה נחמדה. וחסכוני יחסית

ליאנה - רכב שמשדר יותר זיקנה מהטידה - ועגלתי להחריד

לנסר 1.5 - צעיר למראה, בזבזן וחלש

ברמת העקרון מנועי 1.6 יבזבזו יותר דלק בעליות ובנסיעה עם משקל ומזגן , המנוע יתאמץ יותר ויעבוד בסל"ד גבוה יותר שמן הסתם - יצרוך יותר דלק.

לדעתי תתפשר בגזרת הדלק ותיקח איזה מאזדה קומפורט, נראית יחסית צעירה, יחסית זריזה לעיר או סיוויק 1.8, תמתח את התקציב

הבנתי וקיבלתי הכל

אז בוא נשנה את השאלה

יש מנועי 1.4/5 שיהיה חזקים לנסיעות מחוץ לעיר ויהיו חסכוניות בדלק ?

פורסם
סוזוקי סוויפט. אבל לא חושב שיש הרבה בתקציב שלך.

משהו בתקציב יעזור ...

איך הסובארו בי 3? פורד פוקוס? יונדאי אקסנט?

פורסם
פיאט בראבו טורבו 2009 מגניפיקו תוכל למצוא בתקציב. חזקה , מאובזרת, מעוצבת וספורטיבית יותר מכל האחרות שהוצעו לך

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

גיר רובוטי לא?

פורסם
גיר רובוטי אבל אמין וחסכוני יותר מגיר אוטומטי פלנטרי. בדגם הזה יש גם מנופים להעברת הילוכים מאחורי ההגה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

נשמע טוב אחי, הרצתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו רלוונטי לא במחיר לא בדגם ולא במיקום

• תוכן חדש...