Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות רכשתי קיה ריו 2013

שמתי לב שאין שם חיווי לחום מנוע ,הכוונה למד חום מנוע

איזו אינדיקציה יש לי לרמת חום המנוע? זה קצת הזוי שיש רכבים שאין להם אינדיקציה להתחממות

אשמח לשתובה ואם יש פתרון לנושא ,הבנתי שיש חלקים חיצוניים שניתן לרכוש ולהתקין אך הם לא מהימנים במיוחד

תודה

פורסם

יש נורה כחולה למנוע קר ונורה אדומה להתחממות יתר.

תוכל תמיד לחבר סורק OBD בקבוע ולנטר טמפ' בצורה דיגיטלית דרך הטלפון או מכשיר ייעודי עם צג שמחובר קבוע ומראה טמפ' ועוד נתונים.

Stay Dirty

פורסם

זה הזוי שרק כשהמנוע חם ובמצב של סיכון תדלק נורה ואי אפשר לראות מראש את חום המנוע

רק אחרי כמה ימים נפל לי האסימון שאין חיווי בכלל לחום מנוע

פורסם

קח אויר בן אדם.

תדמיין שיש לך שעון חום מנוע וכל עוד הנורה לא דולקת, הוא בדיוק באמצע.

ואם הוא מעל האמצע אז הנורה דולקת.

עכשיו תסביר לי מה ההבדל ואיך מד חיווי חום יציל את המנוע שלך לעומת נורת אזהרה.

פורסם

קח בחשבון שגם אם יש לך שעון חום אתה לא בודק אותו כל שניה במהלך נסיעה.

ברגע של התחממות השעון עולה בשניות בודדות למקסימום כך שאם לא הסתכלת בדיוק באותו הרגע אין לך סיכוי לתפוס את האירוע.

לעומת זאת נורה לפי דעתי הרבה יותר מורגשת כאשר היא נדלקת. זה פשוט מציק לך בעין ואתה עוצר במיידי.

• תוכן חדש...