Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות 11 וחצי בבוקר נכנסה בחורה לחניון בו אני עובד במהירות מופרזת , החניון תת קרקעי כך שיש גם ירידה בנוסף.. היא נכנסה בעוצמה ברכב שלי מסוג אאודי S3 , כתוצאה מהתאונה נשבר לי כל חלקים מהגריל והמספר רכב נפל על הרצפה בנוסף יש שפשופים בטמבון מקדימה בכמה אזורים ונדמה לי שגם המכסה מנוע טיפה התעקם בגלל שאני רואה מרווח בין הפנס ימין לשמאל איפה שהמכסה מנוע.

כמובן שהבחורה הודתה שהיא אשמה והחלפנו פרטים.

עכשיו אין לי מספר מקדימה כי הוא נפל , האם מותג לנהוג ככה ? מה האופציות הזמניות שעומדות לרשותי עד לתיקון ?

תודה

בנוסף , כרגע דיווחתי על תאונה , הבחורה אשמה ב-100% היא גם הודתה גם יש 4 עדים שנכחו וראו את זה בשידור חי , וגם רואים בסירטון במצלמה של החניון בכניסה שהבחורה נכנסה לחניון במהירות

בקיצור גם אם היא תתחרט אחרי זה ותגיד שהיא לא אשמה אין לה סיכוי...

בכל מקרה , החברת ביטוח אמורה לחזור אליי בשעות הקרובות.

מה האופציות הכי טובות שעומדות לרשותי כדי לדרוש ולתקן את הרכב ברמה הכי גבוהה שיש ?

תודה!

פורסם

את המספר אולי אפשר לחבר זמני באזיקונים

שמאי שלך חברת הביטוח שלה משלמת אתה הולך למוסך שלך

אם הרכב פחות משנתיים רשאי להחליף בחלקים מקוריים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
את המספר אולי אפשר לחבר זמני באזיקונים

שמאי שלך חברת הביטוח שלה משלמת אתה הולך למוסך שלך

אם הרכב פחות משנתיים רשאי להחליף בחלקים מקוריים

הרכב בן 3 וחצי , בכל מקרה מה שדורש החלפה אצלי ברכב זה הגריל (שכמה שיניים מהכוורת נשברו) וכנראה שיפוץ של הטמבון בצבע..

לגבי המכסה מנוע , אין פגיעה שם לאחר שראיתי את זה בתוך החניון זה היה נדמה אבל אין פגיעה במכסה מנוע.

בכל מקרה דיברתי היום עם מוסך צמפיון העוגן בנתניה והם אמרו לי לבוא כדי שהשמאי שהם יביאו יבחן את הנזק ויתן הצעת מחיר.

הגריל אצלי ברכב הוא לא גריל מקורי , זה גריל RS3 , עם סמל קוואטרו למטה מסביב ניקל.

האם אני יקבל את הגריל הזה מצפיון ?

בכל מקרה אמרו לי בצנפיון להתקשר לבחורה שפגעה בי ולהגיד לה שתפתח קריאה בחברת ביטוח שלה שהיית תאונה

אבל המספר שלה לא תקין/לא זמין.

מה עושים במקרה כזה ?

המשטרה מסרבת לתת תמספר טלפון שלה

אבל יש לי את כל הפרטים שלה תצלום ת"ז + רישיון + ביטוח שלה

פורסם

1. מאוד מומלץ לפנות לשמאי מטעמך ולא שמאי שהמוסך ו/או חברת הביטוח מספקות.

2. המשטרה לא יודעת את מספר הטלפון הנהגת. תבדוק ב-144.

3. במקרה הכי גרוע - תיגש אליה לבית....

פורסם

בכל מקרה אמרו לי בצנפיון להתקשר לבחורה שפגעה בי ולהגיד לה שתפתח קריאה בחברת ביטוח שלה שהיית תאונה

אבל המספר שלה לא תקין/לא זמין.

מה עושים במקרה כזה ?

המשטרה מסרבת לתת תמספר טלפון שלה

אבל יש לי את כל הפרטים שלה תצלום ת"ז + רישיון + ביטוח שלה

אם יש לך את פרטי הביטוח שלה, אתה יכול להתקשר לחברת הביטוח שלה, להודיע להם שהיתה תאונה ושהיא לקחה על עצמה את האשמה, לשאול אם היא כבר דיווחה להם ואם לא לבקש מהם להתקשר אליה לקבל אישור.

• תוכן חדש...