Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android auto לשברולט ספארק החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחדשתי בשברולט ספארק ונאמר לי בזמן מסירת הרכב שישנה אפליקציה למערכת המולטימדיה שלי ברכב שמציגה תכנים מהסמארטפון ישר למערכת. עוד נאמר לי שהאפליקציה לא זמינה כרגע בארץ ואפשר להוריד אותה מאתר כלשהו. מישהו מכיר ויודע מהיכן להשיג את האפליקציה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

הורדתי את האפליקציה, ניסיתי להפעיל אותה עם סמסונג גלקסי 7, הפעלתי את הandroid auto בsettings של המערכת, חיברתי את הכבל usb ואין תגובה מהמערכת, מישהו יודע מה הבעיה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

שים לב שאם אתה מוריד AA מאתר ה-APK אתה צריך להוריד את הגירסה שמתאימה למעבד המכשיר שלך (יש שם ארבע).

אישית, אני הורדתי אפליקצית VPN מגוגל פליי, התקנתי ושיניתי את המיקום שלי לאנגליה. אחרי כן פשוט הורדתי AA מהפליי סטור (שזו האפשרות העדיפה- אל תתעסק עם APK מירורים למיניהם). אחרי ההתקנה הסרתי את אפליקצית ה-VPN ומאז AA אצלי בנייד מתעדכן עצמאית.

פורסם

עדכון- תודה רבה לכולם הכל תקין.

הבעיה הייתה שכבל הUSB לא היה מקורי, מוזר אבל המכשיר נטען מהרכב ולא העביר נתונים. לאחר ההחלפה הכל עובד.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
תתחדש ותהנה ; ווייז בדיוק עכשיו נכנסים לשלב הניסוי עם AA, אז יהיה לך כיף.

עוד סיבה למשתמשי iOS לעבור לאנדרואיד.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...