Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי תקלה Theft Detected - Vehicle Immobilized P1260

בפורד פוקוס 2006 באמצעות סורק תקלות אני לא מצליח להבין מה אומרת התקלה.

תודה על העזרה,

פורסם

לפי הבנתי, מערכת למניעת פריצות זיהתה ניסיון הנעה ללא מפתח מקורי או מקודד עם האימובילייזר, זו יכולה להיות תקלה בזיהוי סביר להניח, יותר מאשר נסיון סורר.

פורסם (נערך)

בדיוק אותה תקלה קרתה לחבר שלי בעבודה, עם פוקוס 06 גם כן.

היא עשתה לו צרות תקופה ממושכת.

על אף שעל פניו נראה שזאת בעיה באימובילייזר, אם אינני טועה הוא תיקן משהו דווקא בלוח השעונים שהתפגר בגלל השמש.

(מחלה בפוקוס).

בא אליו איזה בחור עד לעבודה, לקח את לוח השעונים לתיקון בראשון לציון כמדומני והחזיר לקראת סוף היום. עלה בסביבות 1K שקלים אם אני זוכר נכון.

כשאראה אותו אשאל שוב כדי לוודא שאני לא מדבר שטויות (אני די בטוח שלא).

עריכה :

שאלתי שוב. חיובי. הבעיה הייתה בלוח השעונים. מאז התיקון (כחודשיים) הכל פיקס.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

להורים שלי היתה פוקוס 2006 עם אותה בעיה. במוסך טענו שזה בגלל חום השמש.

הציעו להחליף איזה חלק או לתקן, למיטב זיכרוני התיקון עלה בסביבות 600 ש"ח (אבל יכול להיות שאני טועה. זה היה לפני כמה שנים טובות..)

פורסם

נכון מאוד :) כמו שאמרתי, השמש מחסלת משהו בלוח השעונים. יכולות לצוץ עוד תקלות כתוצאה מהבעיה הזאת.

כל האורות דולקים בלוח, הלוח לא עובד בכלל, ועוד ועוד :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...