Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעוד מספר חודשים בהנחה והכל יהיה בסדר אמור להצטרף אלינו זוג תאומים (אין ילדים נוספים).

את נושא הרכבים כבר בחנו. לאחר שראינו שיש מספר עגלות שמתאימות לתא המטען של הפאביה, היא תשאר עם הפאביה ואילו אני אשאר עם אוקטביה בליסינג.

יש עגלות, עגלות שהופכות לטיולונים, טיולונים, עריסה, סל קל, מושב בטיחות מגיל אפס / לא מגיל אפס וכן הלאה. בקיצור בלגאן שלם.

נשמח לקבל המלצה מבעלי ניסיון. עגלה אני מניח שנקח משהו קל יחסית וקומפקטי מפאת תא המטען של הפאביה וכמובן המשקל.

כדאי לקחת עגלה עם עריסה ומושב בטיחות, או סלקל? עגלה שהופכת להיות גם טיולון או עגלה נפרדת וטיולון אחר כך? דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?

מעבר לכך, נשמח לעצות נוספות, דברים שחשוב לרכוש וכדומה.

תודה,

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השלב הראשוני לכ-3 חודשים הוא אמבטיה.

אח''כ זה עגלה / טיולון

אתה צריך להגדיר תקציב.

קח בחשבון שמשלמים על מותג כמה אלפי שקלים, ויכול להגיע גם ל8 כאלה, לטעמי - ללא הצדקה.

הפייבוריט של זה בייבי ג'וגר.

זול, איכותי, מתקפל הכי קל בעולם, קל משקל, כביס, ושירות מצויין.

בשעה טובה ובמזל טוב!

העיקר שיעבור בשלום ויהיו בריאים ושלמים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה רבה. עד כמה שאני רואה העגלות המאוד יקרות גדולות וכבדות. לא חושב שיכנסו לתא המטען ובטח בת זוגי תעשה לי stink eye כל פעם שצריך לקפל אותה. אין כל כך מגבלה של תקציב במקרה הצורך אבל כמובן אני לא אוהב לשלם סתם אם אין צורך.

לאמבטיות האלה יש רתמות או חגורות?

מעבר לזה לא ברור לי עוד דבר. בלא מעט מקומות כתוב שעדיף לא להשקיע בעגלה אלא דווקא בטיולון אחר כך. אבל, אלא אם כן אני טועה, 99 אחוז מהעגלות נראות כמו טיולון שאפשר להרכיב עליו סלקל או אמבטיה או מה שבא לך. אז מה העניין של להחליף? אני מפספס משהו?

פורסם

בשטומ"צ.

באופן כללי, השתדל להמנע מרכישת חפצים חדשים, נוצצים ויקרים בסכומי עתק. היכן שאפשר נסה להשיג דברים מחברים, משפחה או לקנות משומש.

מה שאתה צריך זה בדיוק עגלת טיולון כמו הבייבי ג'וגר סיטי מיני טווין. אני רואה בסביבה שהיא מאוד פופולרית. לנו יש במבלרייד ששימשה אותנו היטב וסה"כ אנחנו מרוצים ממנה, כרגע למעשה כבר חסרת שימוש וכנראה תימכר בקרוב.

דעתי היא שבאקלים הישראלי אין שום צורך באמבטיה, בטח לא בקיץ. התאומים שלנו נולדו לתוך ה"חורף" והסתדרנו יפה מאוד בלי אמבטיה.

לגבי סלקלים ומושבים: היום, כשיש מושבי בטיחות מגיל אפס, אני חושב שסלקלים הם ביזבוז כסף מוחלט. בתכונת הניידות שלהם משתמשים לרוב בדיוק פעם אחת - כשמוציאים את הילדים מבית היולדות. לדעתי, אלא אם אתה מקבל או משיג בחינם, קנה ישר מושבים מגיל אפס.

חזיר דיזל

פורסם

תודה. איך שוכבים תינוקות בני יומם בעגלה כזו בלי אמבטיה על הגב או על הבטן? יש מתקן או מזרון או משהו בסגנון ש ״סוגר״ את העגלה למעין עריסה מכל הצדדים?

פורסם

הכי טוב ללכת לראות עגלות בחנות ולבקש הסברים והמלצות. אצלנו החלק של הדום הרגליים, שבמצב טיולון מוטה כלפי מטה, במצב "אמבטיה" מתקפל כלפי מעלה למעשה סוגר את העגלה, במצב זה כמובן המושב מורד למטה עד הסוף למצב שטוח. מעבר לכך אפשר ומקובל להוסיף מזרונית לטובת נוחות העולל ושמירת העגלה נקיה ככל האפשר.

ממליץ לך לעשות סיבוב בטוילנד בכפר סבא, מבחר גדול וצוות שיודע את החומר על בוריו. למקרה שתרצו לראות גם את הבמבלרייד, עגלה זו אינה נמכרת בחנויות אלא רק ישירות ע"י היבואן, החנות היא בניר אליהו (ליד כפ"ס).

חזיר דיזל

פורסם

התאומות שלי בנות שנה וחצי. קנינו את הקוקו ביבה והשתמשנו בה מגיל אפס וממשיכים גם היום. אין לה אמבטיות או אפשרות התקנת סלקלים ולא הפריע לנו. היתה אחת הזולות, הקלות, המתקפלות למידה קטנה (גלגלים קדמיים נשלפים בלחיצת כפתור והיא נכנסת על רצפת הבגאז' של הראנקס שבטח דומה לזה של הפאביה). האמת שיש לה הרבה משותף עם הבייבי ג'וגר. החסרון של הבייבי ג'וגר זה שהיא מתקפלת כלפי חוץ (כלומר מתלכלכת במצב מקופל) והיתרון שהבדים איכותיים יותר - לשיקולך.

לגבי סלקלים... לי היה את המזל להשאיל ולהשתמש בהם במשך מרבית השנה הראשונה. אבל אם הייתי צריך לקנות, לפחות עם כמות הנסיעות הלא גדולה שלנו, לא הייתי טורח.

פורסם (נערך)

מזל טוב !

לפניך הרבה לילות קשים, עצבים, ייאוש, תישן הרבה כל עוד אתה יכול (גם כשהאשה בבית חולים) ותארוז הרבה הרבה הרבה סבלנות.

תשתדל להתכונן לזה שאתה לא יודע למה להתכונן ואתה תהיה בסדר.

טוב, הרבה יש לי להגיד על כל הסיפור הזה, אעשה את זה קצר וקולע.

תתעלם מכל הרעש רקע - סלקל, אמבטיות, טיולונים, בייבי גוגר ושאר מרעין בישין שיותירו חור של כמה אלפי שקלים בחשבון בנק שאתה יכול לחסוך לילדים.

המתכון הוא מאוד פשוט :

- עגלת קוקו ביבה - עגלה זולה (1300 בערך), הכי קלה מכל העגלות, הכי פחות מסורבלת (שזאת הסיבה העיקרית שלקחתי אותה)

אמבטיות לתאומים אתה לפרוק עוד איזה 2-3 אלף, צריך באגז של סמי טריילר, שלא לדבר על הסירבול ועל הכוח שצריך כדי להתעסק עם זה, וכל זה בשביל 3-4 חודשים - מיותר מיותר מיותר.

"הילדים צריכים להרגיש בטוחים - כמו ברחם" (זה התירוץ לאמבטיה), שימו שמיכות מסביב ותקבלו את אותו האפקט.

זויות שינה - נכון היא לא 180 מעלות, היא 170, ביג פ*קינג דיל, הילדים נרדמים יופי טופי ולא מפריע להם שום דבר בעגלה.

למיטב זכרוני יש גם חתיכת בד ש"סוגרת" את התינוק מלמטה, אנחנו לא נגענו בזה בכלל.

העגלה אצלנו שנתיים, הייתה בתיקון של 100 שח פעם אחת, עברה שבוע בחו"ל ועדיין שורדת כמו גדולה.

רצינו טיולון כדי שיהיה יותר קל - אמרו לנו חד משמעי - "אה, יש לכם את הביבה? תשארו איתה, לא תמצאו משהו יותר קל ממנה", מתקפלת יותר נוח - כן, יותר קלה, לא.

סלקל - הוא ממש לא קל. (כדי להוציא את הילדים מהבית חולים הלוואתי כאלה ונשברו לי הידיים עד לרכב) וותר על התענוג ועל ההוצאה המיותרת לטעמי.

כל מיני פטנטים של העגלה שמתחברת לאוטו וכו', לא ממש דיבר אלי או הפריע לי כלל.

שים כסאות בטיחות איכותיים מגיל 0 שישרדו הרבה שנים, גם ככה בחודשים הראשונים מספר היציאות עם הילדים הוא לא גדול.

עריסה - לכמה חודשים ראשונים (עד 6-7 אני חושב) אין טעם לקנות, ידוע לי שאפשר להשכיר, שלח לי באיזה חודש בערך בפרטי, אנסה לארגן לך.

לול - מתאים למשחקים, בילוי היום מחוץ למיטה, אנחנו היינו שמים את שניהם באותו לול, גם יותר כיף להם ככה אחד עם השני.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

+1 לקוקו ביבה. השתמשנו בה שנתיים כשהיה לנו אחד בן שנה ותינוק שנולד. נוחה מאד, קלה ומתקפלת קטן. הייתה בין הזולות בזמנו.

דרך אגב, שוק היד השניה של עגלות תאומים מפותח מאד ויש עגלות שמורות מאד שהשתמשו בהן תקופות קצרות.

פורסם (נערך)

אנחנו השתמשנו בסטרול-אייר בהתחלה.

כשגדלו, עברנו לבייבי סייף לתאומים , מתקפלת לחצי מגודלה.

גם אני חושב שאמבטיות זה כאב ראש, העגלות לא מתקפלות כשיש אמבטיות.

תחשוב על אישתך אם היא לבד, היא תצטרך לפרק כל אמבטיה ולהעמיס לרכב עם + 2

תינוקות.

גם ככה בשלושת החודשים הראשונים אתם תהיו או בבית או בטיפת חלב. מיותר!

הולך להיות קשה בהתחלה, ואל תתביישו לבקש עזרה מהמשפחה, אתם תהיו חייבים את זה לעצמכם.

שיהיה במזל טוב. [emoji129]

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

פורסם (נערך)

מניסיוני, קשה בחודש הראשון, אח"כ יותר קל כי נכנסים לשגרה. הקושי האמיתי מתחיל בגיל 6-8 חודשים כאשר מתחילים לזחול וללכת.

הכי חשוב, תתמוך באישתך, תוריד מהאגו ותוותר לה. תקופה לא פשוטה מצפה לה הרבה יותר מאשר לך ובנוסף לכך, נשים בהריון ותקופה מסוימת אחרי נעשות שכחניות, קפריזיות...

עוד פעם, תמיכה תמיכה ושוב תמיכה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Wiking

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה לכולם. הלכנו אתמול לראות עגלות. באמת ירדנו מכל העגלות הכבדות, בוגבו שמוגבו וכדומה (מי ממציא את כל השמות האלה? לוקחים אדם, מפילים אותו על הראש מגובה שלושה מטרים, ואז המילים הראשונות שהוא מוציא מהפה הן השם לעגלה חדשה?). העגלות הקלות יותר נכנסות לתא המטען ללא שום בעיה.

הקוקו ביבה נראית נחמד מאוד למעט העובדה כמובן שהמושב לא שטוח לחלוטין. כלומר צריך גם איזו עריסה ניידת כדי שלא ישכבו בעגלה כל הזמן כאשר יוצאים לחצי יום לאנשהו. לבת זוגי מעט מפריע העניין שללא אמבטיה קשה לראות אותם.

ראינו גם את הבייבי ג׳וגר סיטי מיני שנראית נחמדה, ניתן להתקין עליה אמבטיות, נכנסת לתא המטען אבל מעט כבדה יותר. עדיין בגדר הסביר.

אני בכלל בעד מנשא כמה שיותר, אבל כאשר אנחנו לא ביחד קשה לשאת שניים.

יתרון נוסף של הבייבי ג׳וגר היא שיש כמות עצומה למכירה ביד שנייה, כולל אמבטיות וגם יש להשכרה. אפשר למצוא בכיף משהו. השאלה מתכנסת לאמבטיה. כן אמבטיה או לא אמבטיה. קשה להחליט.

פורסם

בחנויות התינוקות ינסו לערבב אותכם טוב. תתיחסו אליהם כמו סוחרי רכב מנתניה.

העצה שלי היא לא לקנות עגלה שאשתך לא יכולה לקפל ולהכניס לתא המטען ביד שמאל.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...