Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמזון ארה"ב יש את הפולישר החדש של מגוויארס DA שים עליו עיין, 960 שקל כולל מיסים ומשלוח משהו כזה

פורסם

אכן צריך לשים לב, המתח בארהב הוא 110V לעומת מתח ישראלי של 220V.

אפשר להזמין ב-clean your car מבחר מכונות שמתאימות למתח ישראלי. מבין הזולות כדאי ללכת על DAS6 PRO או PRO+.

פורסם
הDAS6 PRO עדיפה בהרבה על המכונה המצ'וקמקת החדשה של מג'ווירס.

אשמח לשמוע על משהו ספציפי, כמה יצא לי עד הבית?

יש שם המון דגמים?

בוודאות הוא עדיף על המגוואיירס החדש?

פורסם
Das6 pro זה דגם

עדיפה חד משמעית על המג'ווירס.

עבדתי עם שתיהן.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

גם על ה flex? מהיכן עדיף לקנות איביי, אמאזון?

פורסם

פלקס ורופס אלו שתי חברות של מכונות ברמה גבוהה,טווח המחירים לא דומה בכלל וגם המוצר ברמה גבוהה יותר.

לדיטיילר חובב לדעתי לפחות זה מיותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
גם על ה flex? מהיכן עדיף לקנות איביי, אמאזון?

המלצתי גם על המכונה וגם על האתר..

שוב - DAS6 PRO מהאתר CLEAN YOUR CAR

באותו אתר תוכל גם להתרשם מהפלקס 3401 שמקצועית ואיכותית יותר אבל גם המחיר בהתאם. סה"כ הדאס6 מכונה מעולה ביחס למחיר.

פורסם

אני רכשתי das6-pro plus.

לאחר שיטוטים מעמיקים באינטרנט ממליצים על das6 יותר מהמגווירס, יותר חזקה, יעילה ונוחה. לא ערכתי השוואה מוחשית בעצמי.

ממליץ לרכוש את הדגם ללא הפלוס כי יש בו אפשרות לפלטות קטנות 3 אינץ'. בפלוס יש סיבוב גדול יותר שגורם לחיתוך טוב יותר ומהיר יותר, אך אין פלטה 3 אינץ' שלי אישית הייתה יכולה להקל על התהליך. שוקל לקנות בגלל זה פולישר מיני של וורטול\גריוטס בשביל מקומות צרים. מבסוט מאוד מהתוצאות עם המכונה.

במבצעים אפשר להשיג בטווח המחיר של 1000 ש''ח גם מכונות של טורק שנחשבות מעולות.

רכשתי ב-cyc בסביבות 1000 ש''ח אם אינני טועה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
פלקס ורופס אלו שתי חברות של מכונות ברמה גבוהה,טווח המחירים לא דומה בכלל וגם המוצר ברמה גבוהה יותר.

לדיטיילר חובב לדעתי לפחות זה מיותר.

ממליץ על איביי או clean your car?

פורסם

תאמין או לא,עשיתי 3 הזמנות מcyc אף אחת מהן לא יצאה לפועל,גרגיר אבק לא הייתי מזמין מהם.

אם יש לך אופציה אז איביי/אמזון.

שים לב שהמכונה תהיה 220v/230v שלא תזמין בטעות 110.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...