Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הקיץ הגיע ומרגיש שהמזגן מזייף, מילוי גז עשיתי בטיפול האחרון בחורף ונראה שלא ספר את הבעיה, אשמח לקבל המלצה על מכון בדיקה בחיפה (אזור העיר התחתית).

תודה.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

אולי הגז דולף מהמערכת ולכן אתה לא נהנה מהמזגן?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כנס למוסך או מזגניסט שימלא לך גז עם חומר לגילוי נזילות. אם יש דליפה ולא יגלו בתא המנוע אז ככל הנראה הנזילה מתחת לדשבורד.

שבוע שעבר הייתי בגבע שם ראיתי שהם מפרקים דש של 308 כדי להחליף יחידה פנימית.

ממליץ להגיע לשם גם כדי להתייעץ וגם לתקן.

אלעד

פורסם

תודה, טיפולים סדירים אני משתדל להגיע לגבע, אני עובד בחיפה ולכן ביקשתי לדעת על מזגניסט מומלץ בחיפה... לא ידעתי שגבע מתעסק גם במיזוג. ד''א הם מילאו לי גז... מקווה מאוד שזה לא יחידת קירור כבר הייתי בסרט הזה עם 306 שהיתה לי...

פורסם

משהו מוזר קורה, קודם כל צד אחד קר יותר מהשני (נהג קר יותר) בנוסף כשאני לוחץ על סירקולציה חיצונית הצד של הנוסע מרגיש קר יותר משמעותית, כשאני מחזיר סירקולציה פנימית הצד של הנוסע זורק אוויר חמים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון, ביקור אצל מזגניסט אישר שאכן מדובר על יחידה פנימית דולפת (מאייד) ועל כן יש לפרק דשבורד :(

ראיתי שיש טיפול זמני שאפשר לבצע ע"י הזרקת חומר אוטם עם גז המזגן, האם זה תופס במקרה של מאייד דולף?

כמו כן אשמח לשמוע מה העלות הסבירה לעבודה שכזו? וכמו כן על המלצה על מזגניסט מומחה צרפתיות / פירוק דשבורד

פורסם (נערך)

אני ארשום שוב,

מוסך גבע. מבצעים את העבודה בצורה פדנטית.

מסקרנות, אצלך זה בקרת אקלים או מזגן רגיל?

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

פורסם

בקרת אקלים ארורה... אני ממתין לתשובה מגבע, אני פשוט לא מהאזור ולהגיע לת''א מאוד מסבך את העניינים.

מה עלות סבירה?

פורסם

קצת מוזר שיחידה פנימית תדלוף כל כך מהר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זו תקלה ידועה ב 308 וב C4. לצערי בזמן הקנייה לא ידעתי את המידע ולא בדקתי ספציפית.

פורסם

הם עושים שם הרבה כאלה. אחד העובדים של גבע אמר לי שעשו עשרות אם לא מאות כאלה.

מפרקים את זה כבר בעיניים עצומות.

אלעד

• תוכן חדש...