Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לצבוע את גריל הרכב מצבע כסף לזהב וראיתי כי יש פה אנשים שעשו משהו דומה.

צבע זהב צריך להיות כמאין משתקף (מראה).

איזה חומרים אני צריך ואיך עושים את זה?

תודה:idea:

פורסם

קיים ספרי צבע זהב מבריק.

כדאי לך קודם לשייף את הצבע הנוכחי קצת עם נייר לטש עדין מאוד (!), ואולי גם לשים צבע יסוד (לא חובה, אבל עוזר). אחר כך לצבוע עם הספרי, ולסגור עם לכה כדי שלא יהיו קילופים.

אבל בכל מקרה, כולם צוחקים על העונדות שהגיעו באופן מקורי עם סמלים מזהב, אתה לא רוצה לדעת בכלל מה יעשו לך. תשקול את זה טוב מבחינה אסטטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה למען השם אתה רוצה לעולל את זה למכונית המסכנה ? ואיזה רכב זה דרך אגב?

אם בכל זאת אתה נשאר בדעתך,הייתי ממליץ לפרק את הגריל ולקחת אותו לפחח כדי שלפחות

הצביעה תצא אחידה וללא נזילות. העבודה לא צריכה לעלות יותר מחמישים ש"ח .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
קיים ספרי צבע זהב מבריק.

כדאי לך קודם לשייף את הצבע הנוכחי קצת עם נייר לטש עדין מאוד (!), ואולי גם לשים צבע יסוד (לא חובה, אבל עוזר). אחר כך לצבוע עם הספרי, ולסגור עם לכה כדי שלא יהיו קילופים.

אבל בכל מקרה, כולם צוחקים על העונדות שהגיעו באופן מקורי עם סמלים מזהב, אתה לא רוצה לדעת בכלל מה יעשו לך. תשקול את זה טוב מבחינה אסטטית.

מה זה באמת ?

השאלה הזאת רצה לי במוח הרבה זמן...

מה שונה ההונדה סיביק הרגילה מההונדה סיביק הזהובה (פריניום כד"א זה שמה) ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...