Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי יונדאי אלנטרה 2004 נפח 1600,יש ברשותי את הרכב כבר מזה שנתיים, המצב שלו מצויין חוץ מדבר אחד וזה הממיר הקטליטי, שנתיים אני עובר טסטים עם תוספים וכו, ובבדיקת זיהום אוויר בטסט האחרון נכשלתי, רק אחרי ששמתי עוד פעם תוסף ושרפתי אותו היטב עברתי.. הנורית תקלה מופיעה לי באופן קבוע כל שבוע קוד התקלה p0420 יעילות ממיר קטליטי נמוכה... ואני בדרך כלל מוחק את התקלה לסירוגין... לשאלתי.. מישהו יכול לעזור לי למצוא ממיר קטליטי לא מפירוק אלא תחליפי חדש, מכיר את המחירים פחות או יותר ולפי מה שראיתי ובדקתי ישנם מוסכים שמשאירים את הסעפת חותכים את הממיר ומרתכים ממיר חדש... יש מישהו שמכיר חנות חלפים או מוסך שייקח סכום לא גבוה על תיקון הבעיה? כמו כן אם ישנה חנות חלפים שאפשר לקנות בה את הממיר אני אוכל לבצע את התיקון בעצמי...

פורסם (נערך)

אתה מראשון.

נסה לדבר עם אביפארטס מפתח תקווה:

http://www.aviparts.co.il

לגבי ביצוע התיקון בעצמך, אתה צריך להיות רתך ברמה גבוהה בשביל זה, אלא אם כן אתה קונה חליפי שמתחבר עם ברגים (אם קיים כזה לרכב שלך)

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
תוכל לשלוח לי את המספר שלו?

ואשמח לעוד הצעות, תודה!

קוראים לו מאיר ועקנין אגזוזים.

רק דבר איתי בפרטי לפני שאתה מחליט להגיע כדי שאדאג לך למחיר הזה. מכיוון שהוא לא מכיר אותך אני מניח שהוא יגיד לך סביב ה 1000 שח.

• תוכן חדש...