Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא הבנתי אותך.

אני מתכוון לפתח הזה:

[ATTACH=CONFIG]485420[/ATTACH]

אה, חשבתי לפתח שרואים בצילומי האינטריור.

לא משנה :)

אכן, כמו ש- In Flames כתב - אלמנט עיצובי.

יש את זה גם ב-C3, ששם צבע הריבוע על ה-Air Bump מסמל את הצבע של הגג, מסגרת פנסי הערפל ומסגרת הדשבורד.

Citroen-C3-2017-1600-06.jpg

8ce1da23327070ad3ac1bfd7bf0319e2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעד ליצור שייכות משפחתית לקו הדגמים אבל מעדיף דימיון יותר מרוחק. העיצוב מקורי והתבססות מוגזמת עליו תעייף מהר מידי ע"ע פיאט עם קו ה-500

פיאט, מאזדה - יותר מידי דימיון.

פיג'ו - מינון תקין

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני אוהב את קו העיצוב הסיטרואני, מודרני ומעוצב מאוד.

בגלל הצרפתיות מציגוצ עיצובים מצוינים בשנים האחרונות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דעתי האישית בלבד - ה AIR BUMP מיצו עצמם בקקטוס.

פעם אחת אפשר להיות מקוריים, בפעמים הבאות זה נראה כמו דז ז'וו.

מצטרף.

אני לא בטוח שיש בסגנון הזה מספיק בשר כדי לעצב ליין דגמים שלם.

מעבר לזה שובבות וצבעוניות בד"כ שמורה למכוניות קומפקטיות, ב-XL זה נראה פחות טוב.

פורסם
דעתי האישית בלבד - ה AIR BUMP מיצו עצמם בקקטוס.

פעם אחת אפשר להיות מקוריים, בפעמים הבאות זה נראה כמו דז ז'וו.

אתה מדבר על הפלסטיקים שעל הדלתות בקקטוס?

זה שימושי בתנאים של ישראל (עם דפיקת דלתות בחניה), אבל זה עדיין נראה מכוער.

וואו. באמת נראית טוב! סיטרואן עלו על הגל - קודם ה-C3 החדשה והמהממת, ועכשיו זאת.

מקווה שנראה הרבה כאלה על הכביש שישברו את השעמום וההמוניות.

אגב, מה מהות הפתח הזה בדלתות הקדמיות?

עוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן, ועוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן ועוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן.

זה כמו עם אפקטים מיוחדים בסרטים. ברגע שכולם התחילו להשתמש בזה, זה כבר לא מיוחד.

עוד ג'יפון שלא נוסע בשטח, ולא בנוי לזה, זה לא שבירת שיעמום והמוניות, זה השיעמום וההמוניות החדשים. אפילו יונדאי איוניק יותר שוברת שיעמום מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעיה בכל הפלסטיק החשוף הזה (בדיוק נסעה לפני לפני עשר דקות קקטוס חדשה לגמרי וחשבתי לעצמי "איזו מגניבה!") שהם נראים מגניב רק כשהם חדשים. מגניב וחד פעמי כזה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

בתכלס זה נועד להגן מפני שיפשופי חניה, מעניין אם בתכלס זה באמת עמיד.

ודים אז איזה עיצוב אתה רוצה? פשוט ומשעמם?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן, ועוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן ועוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן.

עוד ג'יפון שלא נוסע בשטח, ולא בנוי לזה, זה לא שבירת שיעמום והמוניות, זה השיעמום וההמוניות החדשים. אפילו יונדאי איוניק יותר שוברת שיעמום מזה.

אני לגמרי מסכים איתך שטרנד ג'יפוני המדרכות הוא המוני אבל איזה עוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן קיים היום חוץ מה-3008 החדש?

צא לכביש, ספור עד 15 ואני בטוח שתראה איזושהי קיה ספורטאז', יונדאי טוסון או מיצובישי אאוטלנדר חוצות אותך. הן השולטות בתחום כיום.

שלושתם קרוסאוברים נאים כל אחד בדרכו אך לאף אחד מהם אין את המשהו המיוחד הזה כמו בסיטרואן הזו או ב-3008.

לפיכך אם נראה על הכביש כמה כאלה לצורך דילול השילוש הקדוש (קיה-יונדאי-מיצו), זה יהיה מבורך.

פורסם

חייב לציין שגם הטיוטה CHR ניראית יחודית.

פורסם
אני לגמרי מסכים איתך שטרנד ג'יפוני המדרכות הוא המוני אבל איזה עוד קרוסאובר בעיצוב מוחצן קיים היום חוץ מה-3008 החדש?

.

ניסן ג'וק, טויוטה CH-R, סיטרואן קקטוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מקווה שהמחיר יהיה אטרקטיבי כמו של ה c3.

• תוכן חדש...