Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בבעלותי מאזדה 3 משנת 2016 , שנה וחצי על הכביש (כמעט).

אתמול גיליתי לדאבון ליבי ש stone chip אחד, גדל ליותר מחמישה לצערי הרב (חבל שויתרתי על ציפוי\אוטם צבע בזמנו).

מצאתי כל מיני קטעי וידאו ב Youtube כולל מישהו שיישם את החומר על פרארי , שנקרא Dr color chip , זה נמכר באמזון ב 52$ - האם זה כדאי ?

זה החומר :

https://www.amazon.com/Dr-ColorChip-Mazda-Models-Automobile/dp/B00LF83RJW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491916472&sr=8-1&keywords=dr+colorchip+mazda+3+pearl

ובקצרה : אני צריך המלצה לדיטיילר מצויין בצפון הארץ (איזור נהריה, אפשר גם איזור חיפה), במחיר שפוי שיודע לעשות :

1. כיסוי Stone Chips קרוב לרמה הכי גבוהה שאפשר.

2. טיפול PDR לשתי שקעים שנוצרו.

3. אולי אצרף לזה גם פוליש + וקס איכותי, אולי איטום וזהו

תודה לממליצים ,

עריכה אחרונה על ידי SeazeR

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מלבד עיטוף הרכב עם ציפוי שקוף,שום דבר לא יכול לעזור נגד אבנים גם לא ציפוי ה"נאנו" הכי יקר שיש.

חבל על המאמץ זה יקרה עוד הרבה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ArikC - ברור לי שציפוי נאנו לא היה עוזר, אני גם לא מתכוון לעשות ציפוי, אבל אני כן מתכוון לכסות את ה Stone Chips כדי שלא תהיה לי חלודה .

אני מחפש תשובה עניינית לנושא - האם מישהו התנסה עם Dr Color Chip ויכול להמליץ ?

או שעדיף ללכת פשוט לקארפיקס ודומיו ולקבל צבע ולעשות עם מכחול ? אני רוצה לכסות אותם, אולי עצמאית, כדי שהבעיה לא תחמיר .

זה פשוט נראה נורא על רכב לבן שברובו נראה מאוד שמור ומצוחצח אך כל הזמן סובל מפגעי הסביבה . מה גם שאני רוצה שהרכב יגיע במצב מדוגם למכירה המתכוננת בעוד כשנה.

תודה

פורסם

צודק, ראיתי האמת באחד הסרטונים שכן יש מכחול בערכה, פשוט עם המכחול שמים את הצבע ליד החור ועם האצבע עושים WUSH אל תוך החור. הרג אותי שבמסגרת הסרטון, מישהו עם פרארי עשה את זה. אולי סרטון קד"מ ?

בכל מקרה, יש עוד הנחיות לעשות ? אולי לשייף ? אני לא רוצה הבדלי גובה מצד אחד, מצד שני אני מפחד להתחיל עם שיופים.

איפה אני יכול לקבל הדרכה כהלכתה ?

אין לי בעיה לנסוע לת"א במיוחד מנהריה, אבל שלא אסע סתם, אחזור ואדפוק את כל הרכב. בכל זאת, מדובר ברכב חדש.

פורסם

תזמין את הערכה הביתה. או שתלך לפחח שיכין לך קצת צבע לפי קוד הרכב.

תמלא בזהירות את החור עם המכחול ואז תעשה פוליש עדין.

אני ממליץ לך לא לדאוג כל כך לגבי השטוית האלה ובטח לא לחשוב שזה יהרוס לך את הרכב או ייפגע לך במכירה.

פורסם

אוקיי נקמיצי, בהחלט אנסה זאת, תודה !

הגעתי למסקנה שגם אם אקח את האוטו לדיטיילר, לא בטוח שזה יהיה מאוד מושלם .

אני אלך לפחח, כי אני בכל מקרה צריך ללכת לפחח לצבוע את הטמבון בעקבות שכנה אידיוטית שדפקה לי את הרכב, אני יודע מי זו, יודע שזו היא, אבל מצלמת הרכב שלי שמצלמת גם במצב חנייה, איכזבה הפעם בגדול. (יכול לחיות עם זה, אבל זה מרתיח אותי בכל פעם שאני הולך לרכב) .

אבקש מהפחח קצת צבע לבן פנינה ואנסה את זה במקום נסתר, יש פגיעה במקום שלא רואים כל כך אז אנסה לצבוע שם (בדלת באיזור פנימי) ונראה איך זה יוצא.

יש לכם עוד המלצות לגבי סטים או מברשות מסויימות או דרך מסויימת לבצע זאת (אולי מדריך וידאו?) ?

אקח גם המלצה על פלסטלינה טובה בהזדמנות הזו, יש לי בעיה קשה עם ג'ינגים שצצו לי, ככל הנראה ליכלוך קשה ויש לי ניסיון מאוד טוב עם פלסטלינה באופן כללי על הרכב הקודם.

פורסם

לג'ינג'ים תשתמש בIRON-X.

בנוגע למברשות,לך למקס סטוק הקרוב לביתך יש שם סטים של מברשות קטנות מאוד בפחות מ5 ש"ח.

יש מלא מדריכים ביוטיוב איך לעשות את זה כמו שצריך,יש את המדריך של ammo NYC שהוא אחד הדיטיילרים הטובים בעולם לדעתי.

תעקוב אחרי המדריך שלו הוא באמת מאוד מפורט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק - כולל השיוף שהוא מציע לעשות ? אני נורא חושש לשייף, זה נראה לי מפחיד ופוגע בצבע.

פורסם

באיביי/אמזון מוכרים סטים של צבע טאצ'אפ יש גם סטים עם צבע מקורי(כמו שאני רכשתי למאזדה שלי) עלה לי בזמנה 90 שקל עם משלוח(3 בקבוקונים: צבע יסוד,צבע מטאלי,לכה. כל בקבוקון 10מ"ל שזה מספיק מעל ומעבר לכל תיקון צ'יפים ואפילו שריטות).

לגבי ביצוע עבודה, אתה יכול לגשת לדילייטור שיעשה לך את העבודה או לנסות באופן עצמי לפי סירטונים עם מכחול 000(הכי קטן שיש).

פורסם

יש לך אולי קישור לערכה במקרה , או את השם שלה ?

הבנתי שצריך להוסיף גם קוד צבע.

פורסם

אין צורך לקנות ערכה. יש צורך במוצרים הבאים:

1. צבע בהתאם לקוד צבע הרכב

2. לכה

3. מכחול דק (000)

4. נייר שיוף 2500-3000 גריט

5. אלכוהול רפואי 70%

6. פוליש

שלבי עבודה:

1. ליטוש איזור השריטה עם נייר מים 2500-3000, ללטש גם בתוך השריטה עצמה

2. ניקוי האזור עם אלכוהול מדולל

3. מילוי השריטה בעזרת מכחול, אפשר לערבב את הצבע עם הלכה כדי לא לעשות שכבת לכה בסוף. כמו שאמרתי, לא "לצבוע" את השריטה, צריך לשים צבע על המכחול ולגעת בתוך השריטה, לתת לצבע מהמכחול לנזול ולמלא את השריטה

4. המתנה לייבוש (כמה ימים)

5. ליטוש בעזרת נייר מים עד שהצבע ממילוי השריטה באותו קו עם צבע הרכב, כשעוברים עם היד אין הפרשי גובה

6. לחזור על סעיפים 3 עד 5 במידה ויש הפרשי גובה (להזהר לא להגזים בשיוף ולא להוריד יותר מדי מהלכה ולהגיע לצבע)

7. פוליש נקודתי כדי להוריד את סימני השיוף

** צבע ולכה אפשר לקנות בטופקולור בת"א, מכחול דק אפשר לקנות בחנות לחומרי ציור, נקרא גם מכחול 000 או משהו דומה, יש כמה עוביים.** לגבי ערבוב הצבע, מה שאני עושה זה לקחת כוס פלסטיק, משפריץ לתוכה 3-4 השפרצות של הצבע שמגיע במיכל לחץ, עוד 2 השפרצות של לכה ממיכל הלחץ ומערבב את התכולה

אגב, אם זו ממש נקודה קטנה של מכה בצבע, איך צורך בכל התהליך למעלה, קצת לנקות עם אלכוהול, נגיעה קטנה עם המכחול וזהו זה.

פורסם (נערך)

על היום הראשון שהוצאתי את הרכב מהחברה קיבלתי אבן קטנטנה למכסה המנוע, עשה סימן קטן שגרם למועקה מעצבנת.

לאחר נסיון של חודש עם הציפוי מדבקה שיש לי על מכסה המנוע והפרונט - זה life saver לרכב חדש.

הכי משמעותי לדעתי בפרונט, מה שגם זה מאוד יקר.

עריכה:

עכשיו שמתי לב שדיברת על תיקון צ'יפים, טעות שלי.

ובכל זאת המלצה לרכב חדש, שווה כל דקירה בלב על עוד אבן שפוגעת במכסה המנוע מאיזו משאית מח*רבנת שנסעה מלפנייך.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...