Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מקווה שזה המקום לשאול.

האם יצא למישהו להזמין גגון מחו"ל (THULE)?

הגגון שמתאים לרכב שלי (C4 2012) נמכר בארץ ב 2300 ש"ח ואילו מאמזון ב 1300 כולל משלוח ומכס.

הגגון שאני צריך כולל את החלקים הבאים: תופסנים דגם 754, קיט ל C4 - 1626, ברים 969B.

אשמח לדעת האם מישהו מכיר אופציה להזמנה של החלקים הבאים במחיר זול יותר או לחילופין חנות בארץ שמוכרת במחיר שפוי.

כמו כן אשמח לקבל המלצה על גגון איכותי של חברה אחרת.

תודה מראש לעוזרים.

משה.

פורסם

אני לא יודע על מתקן לאופניים מאמין שרק מע"מ.

בכל מקרה כשקונים מאמזון הוא מחשב את העלות הסופית כולל משלוח ונלווים כמו מע"מ או מע"מ + מכס.

המחיר שיוצא לך הוא מחיר סופי, לא רק זה אם יוצא יותר אתה לא משלם תוספת (אמזון סופגים) ואם יוצא פחות אתה מקבל זיכוי אוטומטי (עד חודש ימים +-).

פורסם

תלוי במוצר, במקרה הזה כל אמזון שבדקתי למעט ארה"ב שהיה יקר משמעותית שולחים לארץ. אציין שטרם ביצעתי הזמנה. מאמין שבימים הקרובים.

פורסם

זה עובד הפוך גבר, קודם תסגר על מתקן לאופניים שאתה מעדיף \ רוצה ואחר כך חפש אותו באמזון.

לי אין מושג לגבי מתקני אופניים אני מחפש גגון כדי להוביל גלשן.

הסיבה שאני מחפש THULE או מוצר אחר באיכות טובה היא שהיום ברכב השני שלי יש לי גגון אונברסלי פשוט שעושה את העבודה מעולה אבל הוא מרעיש מאוד בנסיעה. לכן אני מחפש להשקיע בבגון טוב יותר.

פורסם

אני רוצה את ה saris bones 3

אבל לא בשביל זה רציתי את הלינק,

אני רוצה לראות איך מוגדר שם המשלוח לארץ

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...