Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו גם הגיעו.

אישית ראיתי לפחות 2 אקזמפלרים שונים בזמן האחרון באזור טבריה.

פורסם

אני אישית מכיר 2 כאלה, אחת תעמוד למכירה בקרוב (מוחלפת באטקה).

חבל שהם לא מייבאים את הדגם האחרון, שהוא לדעתי אחד היפים על הכביש. זה גם מה שרואים באירופה, עם מעט מאוד מגרסת הסדאן.

פורסם
תא המטען של הסופרב הרגילה ענק ונפתח עם החלון. 5 דלתות. תבדוק אם יש לך באמת צורך בסטיישן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

מעניין איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו כי באוקטביה אני יודע שזה ככה

פורסם

הסטיישן הגיעו עם מנוע 1.8 עם 160 כ"ס ו-DSG ברמת גימור אלגנס יש כרגע למכירה בלוחות אחת כזאת

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מעניין איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו כי באוקטביה אני יודע שזה ככה

לא שמת לב מכיוון שבסופרב דור לפני אחרון יש אפשרות לפתוח את הדלת עם החלון או בלי החלון. כשפותחים בלי החלון זה נראה כמו בכל רכב אחר.

בדור האחרון האפשרות הזאת בוטלה.

פורסם

יש סופרב סטיישן בארץ.

ב2012 הלכתי עם אבא שלי לסוכנות סקודה בירושלים לקנות רכב חדש.

אבא שלי רצה את הסופרב ובאולם התצוגה הייתה אחת רגילה ואחת סטיישן.

את הסטיישן הם מכרו בהנחה של 10K, כנראה לא היה לה הרבה ביקוש.

כשהסתכלתי על שתי הגרסאות, שמתי לב שהדלת האחורית של הסטיישן קצרה יותר מזו של הגרסה הרגילה.

איש המכירות צחק ממני כששאלתי אותו.

מאחר ואבא שלי אדריכל ומסתובב עם מטר, היה לי את הכלי למדוד ואכן, הדלת הייתה קצרה יותר (אני חושב שהייתה קצרה בכ 5 ס"מ, לא בטוח).

אני זוכר גם שהופתעתי מזה שגרסת הסטיישן מעט "צפופה" יותר מאחור לעומת הגרסה הרגילה אשר הרגישה יותר כמו לימוזינה מאשר הסטיישן שהרגישה פשוטה יותר מאחור.

פורסם

שווקה רק בשנים 2010-2012.

אחרי מתיחת הפנים של הדור השני היא כבר לא משווקת בארץ.

באופן מעניין שיווק הסופרב סטיישן התחיל בישראל אחרי הפסקת השיווק של הפאסאט סטיישן (היתה פופולרית בעיקר כמונית).

היום שניהם לא משווקים בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממש לא מסובך למצוא - נכנסים לחיפוש המתקדם בלוח כלי הרכב, ובוחרים דגם ספיציפי.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...