Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי במחיר של 40K~?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

אני מחפש רכב טיפה ספורטיבי דוגמת המיציבושי לאנסר ספורטבק.

שנתונים אזור 2008-2013 במחיר סביבות ה40K ש"ח.

בעיקרון רכב שיש לו נוכחות על הכביש והתנהגות גם בנסיעות ארוכות.

אבל גם שתיהיה לו אמינות מסויימת, משהו שלא יכניס אותי למינוס כל כמה חודשים.

יש מלא רכבים כאלו אבל חלקם מאד לא אמינים וחלקם מתנהגים גרוע על הכביש.

לכן אני אשמח להמלצות של הפורום לרכב טוב שעונה על הדרישות שלי.

עריכה אחרונה על ידי voltage
פורסם

לא הבנתי את המונח התנהגות בנסיעות ארוכות, בטח התכוונת לנוחות.

המיצובישי לא נחשבת לספורטיבית, רק גרסת הראליארט הנדירה שלא בתקציב, מה שמשאיר מכוניות עם מראה ספורטיבי, כמו למשל יונדאי וולוסטר.

פורסם
לא הבנתי את המונח התנהגות בנסיעות ארוכות, בטח התכוונת לנוחות.

המיצובישי לא נחשבת לספורטיבית, רק גרסת הראליארט הנדירה שלא בתקציב, מה שמשאיר מכוניות עם מראה ספורטיבי, כמו למשל יונדאי וולוסטר.

אני לא מחפש רכב ספורט אמיתי. רק קצת יותר כח (1.8 מנוע או משהו עם טורבו) ומראה יותר מעניין מרכב משפחתי פשוט.

למשל המיציבושי ספורטבק עם מנוע 1.8 שנותן מספיק כח בשביל להרגיש קצת כח בכביש מהיר.

התנהגות בנסיעות ארוכות, הכוונה לשליטה טובה וייציבות טובה על הכביש גם בנסיעות לאילת.

אפשר להגיד נוחות.

מה עם רכבים כמו פולקסווגן גולף או סיאט לסוגיה השונים?

פורסם

מבחינת אמינות מיצובישי ספורטבק עדיפה, כוח יש יותר לרכבי VAG עם מנועי טורבו בנזין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...