Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שלא רכב מסלול כי כמובן הבלאי יהיה גבוה וכך גם הפחד מלרסק אותה.

אכן לרכב מסלול אפשר ללכת על רכב הרבה יותר זול וחלש (הרי כל המטרה זה להנות ולא לשבור שיאים) וכך לא לפחד לדחוף אותו לקצה.

פורסם

זאת הסיבה שאני אוהב את הZ06 כל כך, היא יותר חזקה, יותר זולה, יותר אמינה, קלה לתחזוקה ובטח גם בטוחה יותר, היא שינתה את המשחק.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי כשבועיים של נסיעה ב GT שלי אני מרגיש שהיא שקטה מידי. האגזוז בעל טון אבל לא אגרסיבי מספיק.

האם החלפה של אגזוז cat back זה דבר בטוח ? אני קצת מתבאס לעלות את האוטו על ליפט בשלב כל כך מוקדם

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מצאתי בשבוע שעבר רכב שלא יכולתי להתעלם ממנו, קאמרו Z28 שנת 79 ידנית עם 88k מייל על השעון, matching numbers במצב מקורי, למעט הגה של גראנט.

בדקתי, אהבתי, קניתי.

עכשיו יש רשימה ארוכה של דברים לעשות, ביום שלישי ארכיב את הHeaders ואז הרכב יהיה מוכן לשימוש יומיומי, משם זה כבר יהיה נוח יותר לסדר את הכל. IMG-20170616-WA0125.jpegIMG_20170617_113719.jpgb25e05e788c5c158fbdd06be5c592e5a.jpgIMG_20170616_230522_014.jpg

haters will hate

פורסם

ביג לייק על הקמארו. אני מידי פעם נתקל ב ss ישנות במצב שמור. אוטו קלאסי

Sent from my iPhone using Tapatalk

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מאוד אוהב את הבודי הזה, הם סחבו איתו תקופה ארוכה וזאת מתיחת הפנים האחרונה, אחרי שהעיפו את הפגושים הפדרליים, ב79 הם הוסיפו את הספויילר הקדמי וגם המדבקות של הZ28 יחידות לאותו השנתון, קשה למצוא אותן במצב כזה, למרות שיש בעיות עם הצבע כרגע, רואים שזה רכב שלא עבר שום התעללות.

חלודה אופיינית בדלת תא המטען (מתחיל ניפוח איפה שיש את החורים המקוריים לספויילר, הוזמן חדש בעלות מגוחכת), זה פרוייקט שכייף להכניס אליו מהסיבה הפשוטה שכל חלק לרכב עדיין מיוצר, דלת תא המטען עלתה $140 ויש להם הנחה של 15% ליום האב.

אחרי טיפול במערכת הפליטה ובבלמים אני אקח את הרכב לאחי ונתחיל לעבוד על המתלים והבודי.

כשיהיה זמן נמצא איזו GTO/קורבט שתתרום איברים.

haters will hate

פורסם

בנצי כמה עלה הצעצוע החדש ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שילמתי $4000 על הרכב

$60 על הדרס

$627 ביטוח לשנה

$550 על רישוי

$45 על צנרת חדשה לרדיאטור וגלון של נוזל קרור.

$180 על דלת תא מטען, גומיות וקפיץ חדש.

$70 על כיסוי לרכב.

$110 על סט רמקולים של סרווין ווגה.

הרכב עכשיו במוסך, מחליף את כל הנוזלים ועושה לרכב רענון, מרכיב את ההדרס, עובד על הצנרת של מערכת הפליטה ומחליף חלק מהצנרת של מערכת הבלימה, עד יום שישי בדיקת זיהום אוויר, מאמין שאוציא $1000 פלוס מינוס.

בתוכנית:

מערכת מיזוג של Vintage Air, עלות של $1600 ללא התקנה.

החלפה של כמה חלקי פח, עלות של כמה מאות דולרים.

בנייה עצמאית של מערכת מתלים חדשה, מאמין שבאיזור ה$1000.

צבע, $2500+-.

רכשתי ממש בזול בהתחשב בנתונים ובידיעה שאני הולך להוציא איזה עשיריה על האוטו בשביל להביא אותו למצב שהוא יהיה מוכן לשימוש יומיומי(הוא ישאר רכב סופשבוע אבל שיהיה פרפקט)

haters will hate

פורסם

עוד פעם נפלתי באשכול הזה הנעל דינק אתה.לא מתבייש לרשום הדרס 60$??

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...