Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המיקרה קניתי מאדם קרוב, כאשר על מד האוץ 9k ק״מ, יד ראשונה, מטופלת ושמורה כחדשה.

הקנייה הייתה הזדמנות, עקב חידוש של הבעלים הקודם, והיא נרכשה בסכום של 35k.

נכון - מציאה.

אז עברנו חודש פחות או יותר, וזה מה שיש לי לומר עליה.

נתחיל מהחיצוניות, המכונית נאה. עוד מכונית קטנה ויפנית, לא משהו מעבר.

נעבור לפנימיות, שוב פעם, אין משהו מיוחד, מגניב, שימושי.

המכונית די מאובזרת, יש לה מערכת עם דיבורית ושלל המולטימדיות, יש לה חימום מושבים, מראות חשמל, שתי חלונות חשמל.

שוב פעם. כרגיל.

מבחינת אמינות אני לא יודע מה לומר, הרכב אצלי כחודש, כן מגלה אמינות טובה. מה יהיה בעתיד? ימים יגידו.

יש שתי נקודות בולטות ברכב. מי שיחשוב עליו כאופציה שיקח לתשומת ליבו.

הטוב: הרכב חסכוני ביותר! מדדתי איתו צריכה של 18 קמ"ל, כאשר 80% זה בינעירוני.

הרע: הרכב פשוט נורא. לא נוח. מקרקש. עדין נורא, כל נגיעה משאירה שריטה בפלסטיקים.

עד כדי כך שאין נסיעה בלי לשמוע זמזום או קרקוש, רוצה לרדת לאילת? תעשה הפסקה משולשת.

אני עוד מנסה להתמודד עקב החסכוניות ומחיר הקניה, אבל הייתי כן לוקח את זה לתשומת ליבי בתור רכב חדש.

יש כרגע מבצע על הרכב, 55k, לדעתי אפשר לקחת אותו בתור אופציה.

אנצל את ההזדמנות ואשאל, האם להצשיך לטפל בחברה? מוסך מורשה יוכל לטפל ברכב בלי לשלם סכום מופקע?

אז זהו הסיכום. אשמח לשאלות אם יש!

פורסם

אתה לא חייב לטפל במורשה יבואן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה נקודות ממני.

הקרקושים כנראה תוצאה של התקנה מקומית , בזו שאני נסעתי בה לא היו.

הפנים נראה מיושן יחסית, רואים את הגיל של האוטו הזה.

מבחינת אבזור הייתי ממקם אותה באמצע כלפי מטה, עם הבחירה המוזרה במחממי מושבים , 4 חלונות חשמל נהיים נפוצים יותר ויותר בידניות (להוציא גרסאות ממש ערומות כמו ה208 אקסס, הפאביה, הI20).

מבחינת כוח, משום מה בהילוך שלישי בעלייה יש בור סל"ד וצריך להוריד לשני.

• תוכן חדש...