Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

גרים בבית שכור קומה 3 מתוך 4 בניין ישן כשנתיים ועד היום לא סבלנו מחרקים. לפני כחצי שנה סבלנו ממכה של נמלים מעופפות, ריססנו וסתמנו את הכיורים והפתחים בבית והבעיה נפתרה. לאחר תקופה קצרה של שקט, בחודשיים האחרונים החלנו לסבול מנמלים אבל לא כ"כ התייחסנו.

בשבועות האחרונים זה ממש נהיה קטסטרופה: לא משנה כמה אנחנו מנקים, מרססים K2000, דואגים שלא יישאר פירור על הרצפה ועדיין הנמלים תוקפות אותנו ובאות בכמויות מטורפות, ברמה כזו שמרוב שיש נמלים על השיש הן נופלות על הרצפה ולא רק, אפילו בחדר האמבטיה ובשירותים הן תוקפות אותנו. ניסיתי לסתום חורים עם סיליקון אבל זה לא עוזר, הן יוצאות ממקום אחר. אני חושב שזה התחיל מאז שהשכן שבר כמה קירות ועשה שיפוץ רציני בבית.

מה לעשות? להזמין מדביר מקצועי? או שישנה דרך אחרת להתמודד עם הבעיה?.

לא בא לי לשלוח 300-400 שקל למדביר כי בכל מקרה עוד 2-3 חודשים אני אמור לעוף משם ולקבל את הדירה ב"ה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבקת בורית (20-30 ש"ח לקילו) מומסת במים וסוכר, מספיגים בצמר גפן ומניחים בכמה קופסאות שהנמלים יכולות להיכנס אליהן מלמטה.

הנמלים לוקחות את זה איתם לקן.

חפש פה שרשורים מהעבר, באחד פירטתי בדיוק על השיטה הזו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
טופג'ל נסה להשתמש עולה כ 99 שחים.

ממליץ.

אצלנו זה היה הרבה יותר גרוע (גרים בנחלה במושב). רכשתי משהו דומה מחנות הגרעין ותוך שבוע אף נמלה לא הגיעה לבקר.

חשוב מאוד למצוא את פתח היציאה של הנמלים מהקיר/גינה ושם לשים את הג'ל.

http://www.hagarin.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-3042-%D7%A4%D7%A8%D7%95-%D7%92-%D7%9C-%D7%A0%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D-30-%D7%92%D7%A8%D7%9D.aspx

פורסם

מאז שיש תינוקת זוחלת בבית קשה להשתמש במוצרים הכבדים.

שנים היינו (זוגתי) שטופים את הבית עם סימבוש פצצת אטום למזיקין.

פורסם

תודה רבה, שכחתי לציין יש ילד קטן בבית שאמנם לא זוחל אבל מרים דברים לפעמים מהרצפה ומשחק כמובן ברצפה. לא מסוכן להשתמש בכל החומרים שצוינו?.

פורסם (נערך)
תודה רבה, שכחתי לציין יש ילד קטן בבית שאמנם לא זוחל אבל מרים דברים לפעמים מהרצפה ומשחק כמובן ברצפה. לא מסוכן להשתמש בכל החומרים שצוינו?.

אינני מכיר את הפטנט של האבקה הבורית.

תשתדל להרחיק את הילד (וגם אוכל) מהמיקום שבו שמת את הג'ל.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

סנו K2000 עושה יופי של עבודה. רסס לאורך הפאנלים ואיפה שאתה מזהה קינים שלהם. אצלי זה פתר את הבעייה במפעל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מאז שיש תינוקת זוחלת בבית קשה להשתמש במוצרים הכבדים.

שנים היינו (זוגתי) שטופים את הבית עם סימבוש פצצת אטום למזיקין.

אם אתה רציני, אז זו עצה גרועה.

החומר שאריתי ורעיל מאוד. מאוד לא ממליץ.

פות"ש, השתמש בטופג'ל. לא צריך למצוא את הקן. מספיק שתשים בשביל שלהן ואחת תרגיש, הן כבר יקחו את זה לקן וזה פותר את הבעיה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

@sorvall

אמרתי השתמשתי, סמוך עלי ועל האגרונום שלנו , רק קח בחשבון שאת רוב הפירות הירקות שאתה רוכש כנראה עברו שימוש ב הפירתרואידים החומר הפעיל.

אגב זה עדיף מהדברה בבית על בסיס זרחן או ראונדאפ לעשבים שהוא מסוכן פי כמה והוכח כמסרטן.

אני גר בבית פרטי בקיבוץ בסביבה כפרית , עקרבים ושאר פרוקי הרגליים הם אורחים קבועים בסביבה שלנו.

פורסם

סימבוש, מקומו לא בבית. אפשר בחצר.

אני מכיר התחום מאוד מאוד מקרוב.

מי שמדביר בבית עם זרחן אורגני הוא חסר אחריות במקרה הטוב.

לגבי הראונדאפ, כבר שנים שאני מכסח ולא מרסס. זה עושה רק טוב לתרנגולות בחצר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

עדכון:

קנינו את הטופג'ל ופיזרנו בכמה מקומות בבית.

בינתיים כמות הנמלים ירדה משמעותית! (עדיין יש, אבל הרבה פחות).

נקווה שזה באמת יחזיק מעמד לפחות עד שנעוף משם.

תודה לכולם!.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: לאחר חודש של שקט יחסי, הנמלים חזרו ובגדול. ביצעתי שימוש נוסף בטופ ג'ל, היה שוב שבועיים שלוש של שקט ועכשיו הן שוב חזרו. ניראה לי, שאין פתרון ארוך טווח לבית הנוכחי. :(

• תוכן חדש...