Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמדביר בבית עם זרחן אורגני הוא חסר אחריות במקרה הטוב.

איך אני יודע ברכיבים מה זרחן אורגני? ככה הוא מופיע?

במתזון וקונפידור יש?

תודה, ליאור.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדכון: לאחר חודש של שקט יחסי, הנמלים חזרו ובגדול. ביצעתי שימוש נוסף בטופ ג'ל, היה שוב שבועיים שלוש של שקט ועכשיו הן שוב חזרו. ניראה לי, שאין פתרון ארוך טווח לבית הנוכחי. :(

אצלנו בבית היה סד"כ של 4 אוגדות סדירות ועתודת מילואים. בלתי נסבל. לאחר שימוש בג'ל עד היום לא הגיעה נמלה אחת.

כמו שכתבתי לך, אתה צריך למצוא את פתח היציאה מהקן, ושם לבצע שימוש בג'ל.

פורסם

חיפוש היה מעלה לך לפחות 2 אשכולות שהגבתי בהם, אאמלק לך:

גרגירי מקסיטול (ביפנטרין).

שמים בפינות שילדים לא נמצאים בהם, בבית או מיחוצה לו (מאחורי עציצים, מקרר/תנור/מכונת כביסה/צוקל)

לא תראה יותר נמלים עד שנה הבאה.

עובד כמו קסם

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טופג'ל לצערי לא תמיד עוזר.

אצלנו דירת בייסמנט, הייתה לנו מתקפה של נמלים מעופפות כאלה שהתחילה שבוע לפני פסח.

ריססנו באמבטיה, עזר, ואז התחילו לצאת מהקיר המקביל בסלון. ריססנו שוב, עזר חזרו לצאת מהאמבטיה.

שמנו טופ ג'ל באמבטיה ובסלון, עזר, ואז חזרו לצאת מהסלון מהקיר הנגדי.

שמנו שוב טופ ג'ל, חזרו בשבת לאמבטיה שוב.

(כל הפסקה לכמה ימים בערך).

נשברנו והזמנו השבוע מדביר, בינתיים מטאטאים מיליון גופות של נמלים כאלו כבר כמה ימים, עושה רושם שעוזר.

אז לדעתי כדאי לך להזמין מדביר, כי אם זו מתקפה רצינית הן ימשיכו לחזור.

פורסם

http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_ssn=nybusinesspark&_armrs=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XCombat+Ant.TRS0&_nkw=Combat+Ant&_sacat=0

אחלה חומר

הבחור ישראלי מסתבר וממש נחמד, תנסו לבקש מחיר בפרטי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

פעם אחרונה שפיזרתי ציפרן באו הנמלים במימונה וביקשו שאדביק להם על זה איזה ממתק מרציפן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

אמא שלי ז"ל הייתה חולת ניקיון ברמות מטורפות. אני גר איתה 30 שנה ולעולם לא ראיתי נמלים או ג'וק בבית. לעולם. היא תמיד הייתה אומרת לי בהלצה "כשאני אמות כל הבית הזה יהיה תולעים". אז תולעים עוד לא ראיתי, אבל פתאום התחילה אצלנו מתקפת נמלים מטורפת. בחדר, באמבטיה, במטבח. איפה לא. בהתחלה האשמתי את האחיינים שהם אוכלים אצלנו מכל הבא ליד ללא צלחת, אבל גם מניעה של זה, אקונומיקה, חיטויים, ריסוסים של K600 לא עזרו בגרוש. השיא היה כשבאתי לאכול דגנים שרק פתחתי לפני כמה ימים וכל השקית הייתה מפוצצת בנמלים- משהו שהיא השיא ואז החלטתי לצאת נגדם למלחמת חורמה.

חבר הציע לי את הטופ ג'ל, ניסיתי שלשום בהמון מקומות בבית. זה הביא אליו המוני נמלים שרק התחבאו בקירות ובלעו את הפיתיון. עברו יומיים ומאז לא ראיתי אפילו נמלה אחת-אפילו במקומות שהיו מפוצצים בכאלה. אעדכן בהמשך אם הפתרון הזה עזר גם לטווח ארוך.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אם כבר הקפצתם עוד מוצר דומה במחיר נוח ולא מופקע כמו בארץ של חברת Advion .

בערכה יש 4 מזרקים של 30 גרם (סה"כ 120 גרם). לשם השוואה בארץ מזרק 1 בודד של 5 גרם עולה 60 שח ,מזרק 1 של 30 גרם עולה 140 שח.

ממליץ לקנות 2 ערכות המחיר מתחת לרף המס.

ערכה 1 ב 126 שח עד הבית.

זה כדאי.

https://goo.gl/pMpPcE

פורסם
אם כבר הקפצתם עוד מוצר דומה במחיר נוח ולא מופקע כמו בארץ של חברת Advion .

בערכה יש 4 מזרקים של 30 גרם (סה"כ 120 גרם). לשם השוואה בארץ מזרק 1 בודד של 5 גרם עולה 60 שח ,מזרק 1 של 30 גרם עולה 140 שח.

ממליץ לקנות 2 ערכות המחיר מתחת לרף המס.

ערכה 1 ב 126 שח עד הבית.

זה כדאי.

https://goo.gl/pMpPcE

מוצר מעולה - ניקה אצלי את הנמלים לגמרי.

יש לו ביקורות מעולות בחו"ל

קובי

:-)

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שנה של שימוש בטופג'ל - סיבוב ראשון עזר לכחצי שנה. מאז סיבובי היעילות פוחתים בחצי בערך, כשעכשיו כל מחזור נמלים מתאושש אחרי כשבוע.

יש תכשיר זמין לרכישה בארץ שפועל על עקרון דומה - אבל נוסחה כימית שונה - ביחס לטופג'ל?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמו בטיפול תרופתי בבני אדם - תעשה סבב של חומרים...

אצלי הדיזידור (שמיועד לנמלים בגינה) מתפקד לא רע בכלל.

יש להקפיד על הבטיחות, כרגיל, ולוודא שהגרגירים מפוזרים במקום בלתי נגיש בעליל לבני אדם וחיות בית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...