Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מתכוון לרכוש בארץ גם במחירי סוף עונה - לא אתן יד לעושק שלהם

אשמח להמלצות לקניות מחול

העדיפות העליונה היא כפפות וגרביים - בטיול שהיה לי סבלתי מקור רק ברגליים!

אחרי זה כמובן מעיל ומכנסיים, אולי גם קסדה, אבל נעליים ומחלקיים זה מחוץ לחשבון בשלב זה..

פורסם

אני דווקא לא מרגיש צורך לקנות נעליים/מגלשיים משלי, פשוט שונא ממש לסחוב. אני מצליח תמיד למצוא נעליים נוחות בחנות, גם אם זה דורש לנסות 2-3 סוגים שונים, בסוף הם יודעים לתת לך משהו שיושב טוב, זה לא מג'דל שמס/חרמון..

ממש לא מרגיש שזה מה שמגביל אותי ברמת גלישה או פוגע בנוחות. ואני מאד נהנה בסוף השבוע לזרוק להם את המשקולות האלה בחנות וללכת חופשי ומאושר.

מה שאני כן קונה זה את כל הלבוש האישי - מכנס/מעיל, ביגוד טרמי, כפפות, גרביים, קסדה. אני גם גולש עם תיק גב שלוקר קטן - מאד נוח שיש מקום אחסון קטן נוסף בגב, ושיש מים זמינים לשתייה כל הזמן, אחרת פשוט לא זוכרים לשתות, או שמתעצלים, וזה חשוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אבל אלה שסוחבים את המגלשיים זוכים למבטי קנאה בשדה התעופה:evil:

תמיד אהבתי לראות את הילדים בני 4-6 גולשים חסרי פחד , והאבא בד"כ מנסה לסגור את המרחק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חליפה ניתן לשכור. נעליים טובות בהתאמה טובה הן פרמטר חשוב מאוד בנוחות וביכולת שלך להתקדם. זו דעתי לפחות.

קודם כל - מה שטוב לך בטוח טוב לך, ואין עוררין על כך.

עם זאת, העצה הזו לא מתאימה לדעתי בתור עצה 'גנרית' לכל גולש באשר הוא:

1. המבחר לנעלי גלישה באתרים -עצום-, גם per חנות, וגם per אתר... יש ים אפשרויות לבחור מהן. לעומת זאת, השכרת ביגוד זה משהו שלא תמיד קיים - רוב החנויות באתרים (למיטב נסיוני) בכלל לא יציעו את האפשרות הזו.

2. נעליים זה תיק לוגיסטי - כבד, יקר.

3. כמו שנאמר לעיל, הרבה אנשים ימצאו נעליים שיתאימו להם יופי, בעיקר באתרים האירופאיים שם יש הן מבחר והן איכות.

כל הנ"ל אינו נכון בנוגע להשכרת ביגוד, ולכן אני סבור שיש להתחיל עם הביגוד ורק אח"כ לחשוב על ציוד כמו נעליים /סקיס /בורד.

ולמען הגילוי הנאות - לי יש גם וגם (ביגוד מלא, נעלי סנובורד +בורד אישי). עם כל החיבה לציוד שלי בכוונה לא העלתי זאת מקודם, כי אני סבור שהביגוד חשוב הרבה הרבה יותר.

בנוגע לגרביים כנגד ביגוד אחר (כמו כפפות, לדוגמה) - כאן זה עניין של העדפה וזה פחות מובהק. לי חשוב שכל הביגוד שמבודד באופן ישיר וחשוף להרבה מגע עם השלג (כפפות, מכנס - בעיקר בבורד) יהיה כמה שיותר איכותי, וככל שהבידוד 'מוגן' ע"י שכבות נוספות חשיבותו קיימת אך יורדת. הייתי יכול לגלוש עם כפפות מצוינות וגרביים ככה ככה, אבל אין מצב שהייתי גולש עם גרביים פצצה וכפפות בעייתיות... שוב - בעיקר בבורד (בסקי זה חשוב אבל פחות קריטי, כי יש פחות מגע עם השלג)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הניסיון שלנו שונה. חליפות ניתן לשכור בארץ באיכות טובה למדי במחיר סביר לחלוטין. את ציוד הסקי לרוב הזמנו מראש ברשת, והוא המתין לנו בחנות לבחירה באתר הסקי. לפני שרכשתי סוג נעליים הייתי מבזבז המון זמן בהתאמת נעליים, הולך וחוזר ובסופו של דבר אף פעם לא מרוצה לחלוטין. בת הזוג שלא רכשה עדיין הולכת וחוזרת ולרוב לא לחלוטין מרוצה. אולי הרגליים שלי מפנקות יותר, אבל רק לאחר שקניתי סוג נעליים יכולתי להתרכז בסקי ולא ב כואב לי פה, יש בנקודה ההיא משהו שמציק בנעל וכו'. לעומת זאת ביגוד שכור מעולם לא הפריע לי. לגבי הסחיבה של הנעליים, נכנסות במזוודה. אכן תופסות הרבה מקום, אבל זה לא טיול שופינג.

פורסם

היה לי דוד שהיו לו נעליים שלו. שנים.

שנים שעשה סקי עם נעליים מיושנות, כבדות ומסורבלות.

לפחות באתרים הגדולים, הציוד להשכרה הוא עדכני ובעיקר מגוון.

אני הייתי מחליף סקי לפעמים, בהתאם לשינויים בתנאים.

Having said that....

אני מצטער שאין לי זוג סקי ישרים במחסן, לא פראבולים, אלא כמו פעם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דיווח חי מהשטח בואל טורנס, שברתי שיא מהירות שלי - 98.4 קמ״ש, כל כך קרוב ל100!.. האמת ממש מפחיד וזה היה במסלול מאד ספציפי שאיפשר את זה, בזמן מאד ספציפי מבחינת תנועת גולשים ומצב השלג. לא יקרה שוב כנראה :)

788309806dac6b0e0d3049ef5db36292.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

פחדת pedal to the metal

אם מה מדדת?

וואי וואי וואי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני משתמש ב Ski Tracks, שמחתי לשלם עליה חמישה שקלים. Totally worth it!

מרבי, מרשים ביותר, אבל באסת-על על הספרה השלישית... P:

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני עם אייפון משתמש בski navionics, עולה דולר. חבר שלי משתמש באנדרואיד בmaprika, מעולה גם וחינמית. בski tracks באייפון לפחות אין מידע על המסלולים עצמם באתר, מפת מסלולים ומעליות, ורישום בלוג איזה מסלול בדיוק עשית. יש לך את זה?

זה גם מכניס תמונות של נקודות בדרך אם צילמת או אם הוא מוצא באינטרנט. מגניב..

26e426bab6f27f9cd692e58c47ec007b.jpg

38141dbfffea4774727a16ea34715b19.jpg

ובמפריקה באנדרואיד ממש מקבלים מפה של האתר ועליה המסלול שעשית :

e43fb022244ff33b4122201846a99c8e.jpg

אגב סנובורד - חבר שלי שהיה איתי באותה ירידה עם סנובורד הגיע ל91 קמ״ש, הוא גולש מעולה אבל לא משהו חריג.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

91 קמ"ש בבורד?!

הולי שיט!!!

• תוכן חדש...