Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כספת מאזדה 3 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

ברשותי מאזדה 3 2005 וישנם כל מיני רעידות שהרכב משולב ב-D וב R.

אחרי שחיפשתי מצאתי את מקור הרעידות שהם באות מהכספת של המחשב של הרכב. הגעתי למוסך שאני מטפל בו ואחרי בדיקה של המוסכניק הוא אמר לי שאכן הרעידות מגיעות משם ושאין מה לעשות עם זה כל כך.

בנוסף לבדיקה הוא בדק את מצב הציריות ואמר לי שהציריה הימנית שלי צריכה החלפה, שאלתי אותו אם יש קשר והוא אמר לי שלא כל כך ויש מצב שהרעידות גם לא יפסקו אחרי ההחלפה.

קראתי בפורום על כל נושא הרעידות

בדקתי את השמן גיר במצב חם והוא בצבע שאמרו שצריך להיות...

תושבות המנוע שלי הוחלפו ב150 אלף קילומטר ע"י בעל הרכב הקודם...מה הסיכוי שהם כבר הלכו?

כי מדי פעם במצב R ישנה נקישה מעצבנת וההילוך לא נכנס כמו שצריך.

יש מישו שקרה לו מצב דומה?

אודה לעזרתכם בנושא

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם התושבות שהוחלפו היו מקוריות ?

ברכב של אח שלי יש תושבות חדשות לא מקוריות ואין לא עושות את העבודה .

תוכל לתאר את צליל הנקישות ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• ספונסר פורום
פורסם

היי

הרעידות בעמידה? בנסיעה?

במהירות מסוימת?

בנוסף, ציינת שהוחלפו תושבות ב-150,000 ק"מ אבל לא ציינת כמה ק"מ יש ברכב עכשיו ובאיזו שנה הוא היה עם 150,000 ק"מ.

לרוב, רעידות ב-D ו-R נובעות מתושבות מנוע לא תקינות וכמו שציינו לפני, תושבות מנוע שאינן מקוריות הן באיכות ירודה ולא עושות את העבודה בד"כ.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

הרכב כרגע עומד על 188 החלפתי תושבת גיר ותושבת מנוע ביום חמישי התושבות שהיו ברכב הםם תחליפיות ומה ששמתי גם הן תחליפיות הם אכן היו גמורות אבל הרעידות לא פסקו.

הצליל שנשמע הוא כאילו חלק מסוים נוגע בפלסטיק אבל בקצב מהיר...(לא יודע לתאר את זה ממש) אבל שהרכב במצב סרק הרעידות מפסיקות ויש שינוי קל בסלד לא משהו רציני ממש.

בנוגע לציריה היא תקינה והמוסכניק שאמר לי על הציריה ניסה פשוט לעבוד עלי.. אחרי בדיקה של מוסכניק אחר

• תוכן חדש...