Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק, הבעיה היא לא למצוא תחליף טוב. הבעיה היא לשכנע את כל מי שאתה מכיר לעבור אליו. אחרת נשארת עם תחליף ממש טוב ביד אבל חוסר יכולת לתקשר עם כל מי שאתה מכיר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Signal עדיין לא עובד טוב בתור תחליף לווצבוק, כל מה שקשור לתמונות עדיין משתעל ומקרטע.

Wire מנהל מדיה יותר טוב ונהנה מאותה רמת אבטחה והצפנה (שוב, קוד פתוח וחשוף למעוניינים), מבחינת ממשק הוא קצת שעטנז מבולגן של כל המתחרים הקיימים.

וואצבוק זאת תופעה כמעט ייחודית לישראל, במזרח הרחוק יש דברים שונים לגמרי ולא עדיפים - כל מיני שילובים מזעזעים של אמוג'יז ותגובות ומחוות אינפנטיליות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה נסיון נואש להתחרות בסטורי של סנפצאט

מרבית הנוער היום להבנתי חושב שפייסבוק זה אתר לזקנים (של ההורים שלהם)

בנוסף בניגוד לדור המבוגר שאוהב לשמור דברים הנוער היום מבין שעדיף לצמצם היסטוריה כדי שכמה שפחות דברים יופיעו עליך בחיפוש בעתיד

-> סנפ-צאט היום היא הדבר הלוהט

פייסבוק(+אינסטגרם +ואטצאפ שבבעלותם) עושים הכל כדי להרוס את הפלטפורמה לזקנים (אנחנו) ומצ שני הצעירים לא באים

->-> הרס לכולם...

סנאפצ'אט כבר ננטשת על ידי בני נוער יחד עם "מוזיקלי" והם חוזרים לאינסטגרם כבסיס ופייסבוק עדיין בשימוש נמוך אצלם.. לפחות בישראל

פורסם
אמרתי ואגיד שוב

מתי יעיפו את השיחות הקוליות שיהיו בכפתור אחר.. ושיחות רגילות שיקושרו מהואטספ.

אם יש לך רוט(אנדרואיד) זה ניתן לשינוי.

פורסם

יש לך רוט? אם כן תצטרך להתקין xposed.

לאחר מכן להתקין "תוסף" מתוך ה xposed שנקרא WhatsApp Extensions ובו אתה יכול לשנות דברים בווצאפ.

6dea5907f1d8403613f6a4994d6fbaba.jpg

פורסם

זה משאיר את הכפתור, לחיצה עליו מעבירה אותך לחייגן עם המספר טלפון. עליך רק ללחוץ חייג. במקום הפופאפ של שיחה רגילה או וידאו.

פורסם

קודם כל, אני הצלחתי עקב דאגות מהעדכון לחפור בקבוצה של החברים למעלה מ50 הודעות על השינוי הזה בוואטספ כי זה הלחיץ אותי שכן יש לי אנשים שאין לי בכלל קשר אליהם מאז שנת 54 בוואטספ...

העניין הוא שאחר כך כבר ראיתי סטטוסים שאנשים העלו ואתה לא מקבל בכלל הודעה ותמונה אלא פשוט זה יהיה להם כשהם ייכנסו לוואטספ איפה שהסטטוסים.

דבר שני נחמד שגיליתי שבחורה כלשהי שאין לי קשר איתה מאז שנת 2009 , שיתפה סטטוס ואני רואה אותו, מה שאומר שאני באנשי קשר שלה , מה שמתברר כתגלית הזויה ביותר.

דבר שלישי, נניח בוואטספ של אמא שלי שלא מעודכן , ראיתי את הסטטוס שכתבתי לפני העדכון החדש, מה שאומר שמי שלא מעדכן עדיין יראה את הסטטוס שהיה לך לפני שאתה עדכנת את העדכון החדש.

בקיצור, מוזר, נחמד, גורם לוואטספ להיות עוד יותר רשת חברתית, אבל לפחות גיליתי משהו על בחורה. FAIL.

פורסם (נערך)

הדבר היחיד שטוב ב feature המטומטם הזה הוא הסיכוי לראות pair of tits מאיזו מישהי שמשתפת סטטוסים AKA sharing c drive in emule.

פעם אמרתי את המשפט הזה למישהי בזמן חדירה שלא בדרך הטבע...

מחזיר אותי לתקופת הנעורים העליזה של לכתוב "חשבון בנק" או "התמונה הפרטית שלי בצימר מקבלת feature ממרק10" ב emule.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עכשיו גם את האפליקציה של פייסבוק הרסו.

כמעט אי אפשר להשתמש בה כבר יומיים כי בין כל ההתראות יש פתאום "המלצה על חברים חדשים" שהם אנשים ששלחתי איתם אימיילים לפני 10 שנים ואני כבר לא בקשר איתם, וגם לא רוצה להיות.

אני מבין למה בני 15 ומטה לא משתמשים כבר בפייסבוק.

• תוכן חדש...