Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר עד 80 אלף שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני מחפש לקנות רכב עם לוק ספורטיבי שנראה מגניב וביצועים נחמדים, לא צריך סופר ספורט, רכב לצעירים, רכב ליום יום ליסוע לעבודה קצת סיבובים פה ושם, ורכב שלא אוכל ים של דלק...

התקציב שלי עד 80 אלף, אני ממש נדלקתי על המיני קופר, ראיתי שבקתציב שלי נכנס שנתון 08-11 בערך

1. שאלה ראשונה מה אתם חושבים על המיני קופר בכללי?

2. איזה דגם של מיני קופר מומלץ? יש S ויש אותו כמה, לא התעמקתי בזה יותר מדי עדיין

3. יש לכם משהו יותר טוב להציע?

תודה ענקית לעוזרים

פורסם

נטחן פה עד דק. יש מליון שרשורים דומים.

קופר תהיה הכי יקרה.

לא ציינת סוג גיר ומאפייני שימוש.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

קראתי את רוב השרשורים בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את השנתון פחות או יותר ואת הדגם שנכנס לתקציב שלי.

אני מעדיף משהו ספורטיבי כמו דגם S וגיר ידני, גג נפתח, שנתון כמה שיותר גבוה שנכנס לתקציב שלי 80 אלף ש"ח, השימוש יום יומי להנות מהנגיעה ולהרגיש את הכוח, הנסיעות שלי הרוב בין עירוניות ועירוניות (משולב חצי חצי)

אבל אני מבין שיש עוד דגמי ספורט שונים, וגם לא הבנתי איך זה הולך מבחינת גג נפתח, יש ל S גג נפתח או לא, ומה הדגם שכן מגיע עם גג נפתח, צריך שמישהו יעשה לי קצת סדר בראש.

נטחן פה עד דק. יש מליון שרשורים דומים.

קופר תהיה הכי יקרה.

לא ציינת סוג גיר ומאפייני שימוש.

פורסם

תאמין לי. חיי המים שלך ישתפרו גם בלי גג נפתח. זה צריך להיות דבר אחרון שמעניין אותך ברכב. יש לי גם גג נפתח וגם פנורמי ואולי פעמיים פתחתי אותם בשנתיים אחרונות. בכביש רועש, בעיר מסריח. בקיץ חם, בחורף רטוב.

פורסם

חחחח מאמין לך אחי :) אבל בכל מקרה מה אתה אומר על הדגמים, מה יכול להכנס לתקציב שלי ואיזה שנתון?

תאמין לי. חיי המים שלך ישתפרו גם בלי גג נפתח. זה צריך להיות דבר אחרון שמעניין אותך ברכב. יש לי גם גג נפתח וגם פנורמי ואולי פעמיים פתחתי אותם בשנתיים אחרונות. בכביש רועש, בעיר מסריח. בקיץ חם, בחורף רטוב.

פורסם

אני עם גג פנורמי וחוץ מאם אני נוהג באמצע היום הגג פתוח כמעט קבוע(רק חלון).

לגבי המיני תיקח בחשבון שהרכב כבר ישן יחסית(מה שנכנס לך בתקציב) ולכן אתה צריך להכין את עצמך מבחינת אחזקה,

בנוסף בחלק מהגירסאות הספורטיביות בשנתונים האלו קיים מנוע 1.6 THP שדורש תחזוקה רבה יחסית וסובל ממוניטין אמינות לא גבוהה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני עם גג פנורמי וחוץ מאם אני נוהג באמצע היום הגג פתוח כמעט קבוע(רק חלון).

לגבי המיני תיקח בחשבון שהרכב כבר ישן יחסית(מה שנכנס לך בתקציב) ולכן אתה צריך להכין את עצמך מבחינת אחזקה,

בנוסף בחלק מהגירסאות הספורטיביות בשנתונים האלו קיים מנוע 1.6 THP שדורש תחזוקה רבה יחסית וסובל ממוניטין אמינות לא גבוהה.

ומאיזה שנתון החליפו את המנוע למשהו יותר טוב? אולי יהיה לי שווה להוסיף עוד קצת כסף ולקחת שנתון יותר גבוה

פורסם

אכן, מיני קופר S בשנתונים ההם מצוייד במונוע PRINCE שגם קיים ברכבי PSA תחת השם THP. נדמה לי ב2015 הם עברו לדור מנועים חדשים.

פורסם
אכן, מיני קופר S בשנתונים ההם מצוייד במונוע PRINCE שגם קיים ברכבי PSA תחת השם THP. נדמה לי ב2015 הם עברו לדור מנועים חדשים.

איזה באסה אז עד 2105 המנועים לא אמינים בקופר S?

פורסם

פחות,

יש כמה ריקולים שהמנועים האלו עברו כדי לשפר את האמינות שלהם, בכל מקרה אם כבר קונים כזאת צריך למצוא אחת שמורה שעברה טיפולים צמודים(כל 12 אלף לפי המלצות יצרן).

כמו שעכברוני ציין בסוף שנת 2014 BMW ירדה מהמנועים האלו בזמן שפיג'ו-סיטרואן החליפו את רוב הרכיבים הבעייתים שלו מתקופת הפיתוח והורידו משמעותית את הדיווחים על בעיות איתו.

לגבי כיף? זה מנוע שיודע לתת הרבה כיף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי ממליץ לך להעיף מבט באבארט 500... בתקציב שלך יכולה להכנס 2013 ידנית עם ק"מ נמוך.

רכב מהנה מאוד לנהיגה וזול לאחזקה. עלויות ביטוח מגוחכות (קיבלתי הצעה למקיף + חובה + ביטול השתתפות עצמית בפחות מ 4000).

מבחינת לוק זה אינדיבידואלי: אני אישית מתחבר ללוק של המיני ושל האבארט באותה מידה.

לסיכום: מאמין שהאבארט תיתן לך את אותו כיף בהרבה הרבה פחות כסף (אולי לא במעמד הקנייה, אבל אין ספק שהמיני תעלה לך יותר לטווח הרחוק)

• תוכן חדש...