Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כRובי כיצד ניתן להפוך סופר מוטו לחוקי לכביש אם הוא לא במקור כזה (אם אפשרי לפרט מפעת צנעת החוק) ?

הבעיה שלי היא פשוטה יותר אני רוצה להחליף מידת צמיג ב- ZX שלי מ- 170 ל- 180 מה אני צריך לעשות ? (לא בא לי על המשטרה או על להחליף צמיג לפני טסט וכן בא לי על הרשיון שלי ללא נק' נוספות גם ככה הוא נראה כמו דלמטי).

כמו כן הבנתי של- ZX6 ול- ZX9 יש אותו מזלג האם גם אותם משולשים אם לא האם אילו של ה-9 יתלבשו על 6 ללא בעיות ?

מישהו עם ניסיון בנושא ?

Machines need love too - Terminator I

פורסם

נכון יש הרבה חומר טכני להסבה המדוברת.

אך לא חומר שיעזור לו לדעת כיצד לעשות זאת בצורה חוקית.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
נכון יש הרבה חומר טכני להסבה המדוברת.

אך לא חומר שיעזור לו לדעת כיצד לעשות זאת בצורה חוקית.

טעות שלי.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

כדי שזה יהיה חוקי אתה זקוק לאישור מהיבואן.עם אישור כזה משרד הרישוי אמור לשנות את הפרטים בניירת ואתה מסודר.היחיד שנותן כזה אישור בארץ הוא ק.ט.מ.(למיטב ידיעתי לפחות).

שמעתי בעבר גם על אפשרות של בחינת האופנוע על ידי בוחנים שמאשרים את השינוי.לא מכיר אישית מישהו שהצליח בשיטה זאת.

• תוכן חדש...