Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון ממצלמת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע עברתי תאונת דרכים די קשה, הרכב נראה לי טוטאלוס, בנס יצאתי אפילו בלי פגיעות יבשות

נהג מונית שנכנס בי טוען שאני נסעתי באדום (!) אבל בבירור נסעתי בירוק, ואמרתי מזל שיש מצלמת רכב.עכשיו הגעתי הבעיה שאני בודק את המצלמה והסרטונים האחרונים שם פגומים :/ יכול להיות כזה דבר (ניסיתי לפתוח דרך כל הנגנים האפשריים)? זו ההוכחה היחידה שיש לי. יש דרך לשחזר אותם או משהו בסגנון?

תודה רבה מראש לעונים

פורסם

אם לא תצליח לחלץ את הסרטון, נסה לבדוק אם יש מצלמת אור אדום בצומת או מצלמת אבטחה.

בהצלחה

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

זה קרה באליפלט פינת סלמה בת"א יפו. יש שם גם תחנת דלק של דור אלון. מישהו יודע במקרה האם יש שם מצלמות אבטחה/רמזור איפשהו?

פורסם

תודה, זה עבד! אכן היה שם בית עסק עם מצלמה בדיוק על הצומת והרמזור שלי

מצורפת תמונה של הרכב שלי שניה לפני הפגיעה. בבקשה תגיד לי שאני לא הוזה ובאמת יש לי ירוק בקטע המסומן בשחור

הייתי מעלה גם סרטון אבל הוא באיכות ממש עלובה. בפלאפון עוד רואים איכשהו אבל במחשב בלתי אפשרי לראות כלום. מקווה מחר ללקחת את הקובץ המקורי

תאונה.jpg

פורסם

בתמונה רואים שתי אורות בתוך העיגול.

יעזור אם תראה את הסרטון לאורך זמן, ואז את האורות מתחלפים. כך ניתן לדעת מה הרמזור גם בלי הצבע, רק לפי מיקום.

פורסם

מה ששוב מסביר את הצורך להשקיע במצלמה איכותית סבירה וכרטיס זיכרון תקין שנרכש במקום רשמי ומחברה ידועה.

ברגע האמת, החסכון הסמלי לא שווה שום דבר.

• תוכן חדש...