Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסנתר

sorvall
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציינתי מפורשות, אשתי רוצה פסנתר אמיתי. לא חשמלי. גם אם הקלידים שלו נותנים פידבק של פסנתר כנף והרמקולים סאונד של אלברט הול.

אני בכלל רציתי שילמד לנגן על מפוחית...

תעשה מה שהאישה אומרת.

עדיף שהילד ינגן על פסנתר ״אמיתי״ מאשר שאתה תנגן לה על העצבים.

כך או כך, בבית תהיה תזמורת.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שנה זרקתי כזה. זה היה תנאי של דיירים שנכנסו לדירה שירשנו. עוד שילמתי המון כסף כדי שיחתכו את הבן זונה כי הוא לא נכנס למעלית.

פורסם

איפה ששורפים ספרים וחותכים פסנתרים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שטויות.

שבוע אחרי זה הוא כבר היה מחובר מחדש, אצל אחד הסוחרים, שהבטיח שהוא היה אצל זקנה שרק ניגנה עליו "יונתן הקטן" לחתולה שלה.

:-P

וואלה, השכלתי מהשרשור הזה.

מזל שהבן שלי הלך על גיטרה

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
איפה ששורפים ספרים וחותכים פסנתרים...

עם הניקניים שלך אין לי תגובה אחרת חוץ מ Ja, Ja, naturlich!

אבל נראה לי שקראו לבחור הנריך לא האנס.

פורסם
לפני שנה זרקתי כזה. זה היה תנאי של דיירים שנכנסו לדירה שירשנו. עוד שילמתי המון כסף כדי שיחתכו את הבן זונה כי הוא לא נכנס למעלית.

למה ?

אין לכם בשכונה איזה מוריס מרינה שחונה שם ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

יש דרכים יותר יצירתיות.

למשל, אפשר פשוט לתת אותו למלחין האוורד שור, שכמה מהיצירות שלו דורשות משום מה להלום ישירות במיתרי הפסנתר עם שרשרת פלדה. :shock:

Picture1.jpg

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אני יכול להגיד לך שבעולם הזה תיתקל בהרבה דעות במסווה של המלצות ומידע רב- מקצועי יותר, מקצועי פחות. בשורה התחתונה לא מידע שיעזור לך הרבה לקבל החלטה. בהתאם לבחירתכם אנסה לתת לך כמה עובדות אוביקטיביות:

1. כפי שהומלץ פסנתרי הימאהה (בפרט הדגם U1) הוא כלי בדיוק כפי שהיטיב Hans לתאר אותו. אם מצאת פסנתר כזה במצב סביר מובטח כלי טוב ואמין. אני אישית לא מת על הסאונד שלו אבל זה רק עניין של העדפה אישית. בשוק מסתובבים כאלו רבים.
  2. פסנתרי ה- Kawai נחשבים גם כן למעולים, וישנם מספר פסנתרים עם שמות שונים שהמנגנון בפנים הוא מנגנון של Kawai.
  3. ממליץ לך להיכנס לחנות אמינה, שתיתן שירות ואחריות אם צריך. עם עולם הפסנתרים הייתה לי חוויה חיובית (אפילו שנדרשו להחליף פסנתר על חשבונם עשו זאת בלי ויכוחים מיותרים), שמעתי גם על מלניק המלצות.
  4. קח בחשבון שגם אם תיקח מכוון פסנתרים באופן פרטי לבדיקה של פסנתר בחנות מדובר בקליקה מצומצמת שבה כולם תלויים בכולם במערכת אינטרסים. כמו כן שהמכוון מקבל אחוזים על העסקה מהחנות ולכן יעדיף חנות שנותנת יותר אחוזים. תיידע אותו מראש שאתה מודע לעניין ומצפה שהוא ישרת את האינטרס שלך.
  5. חשוב מאד שאיש מקצוע יבדוק את הפסנתר ולא רק המורה. לעיתים קרובות סאונד לא נעים (בין אם הפסנתר לא מכוון ובין אם הפטישים צריכים טיפול) הוא הבעיה האחרונה של הפסנתר. איש מקצוע מרגיש בזמן המגינה את התגובה הדינמית של המנגנון, ומזהה פגמים שהם הרבה מעבר למה שניתן לשמוע.
  6. למרות שנחשב פחות איכותי- שקול לקנות פסנתר נמוך יותר ופחות "צעקן". פסנתרים גבוהים חזקים יותר ואם יש חשש להפרעה לשכנים פסנתר נמוך יותר עדיף.
  7. לילד שלומד לנגן עדיף פסנתר עם התנגדות טובה בקלידים לעומת מקלדת רפויה.
  8. בתקציב שהצבת בהחלט ניתן לקנות פסנתר משומש איכותי ובמצב טוב.

מקווה שעזרתי במשהו.

עריכה אחרונה על ידי אביב
פורסם (נערך)

בקיצור, לחפש ימאהה משנות ה80?

טוב. מחר אלך לכלי זמר ונראה מה יש להם להציע...

תודה רבה.

אעדכן כשיהיה מה לעדכן.

עריכה:

רק עכשיו ראיתי את התגובה מעלי. מאוד עוזר. יש לך המלצה לאיש מקצוע שאפשר לשכור?

תודה

עריכה אחרונה על ידי sorvall

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

YAMAHA U1 במצב טוב עולה משמעותית מעל התקציב בחנות שנותנת אחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה גר באיזור המרכז אני ממליץ לך לבקר אצל משה פורת בהוד השרון http://www.piano.co.il

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני אתמוך בכמה דברים שנאמרו פה

ימאהה משומש זו המלצה מעולה , כמובן אחרי בדיקה מתאימה

אבל, אני אישית בעד חשמלי טוב, אוזניות מעל הכל והוא תמיד מכוון

כלים כמו זה Yamaha Clavinova CLP-575

http://kley-zemer.co.il/product.asp?product=11304

הם מדהימים אבל עולים 15 אלף שח ( גילוי נאות, יש לי אחד)

הטאץ זהה, רגיש, צליל מעולה (עם אופציה לשינוי !) וזה אחד לאחד "עוד פסנתר"

האח הקטן שלו 545

http://kley-zemer.co.il/product.asp?product=11238

משאיר עודף להמבורגר טוב מ 10,000 שח

וכנראה נותן תמורה טובה גם הוא

כן אנשים יגידו שזה לא אותו דבר אבל גם הפסנתר היום זה לא אותו פסנתר שעליו ניגן בטהובן ובטח לא מוצרט אנשים אוהבים להתענג על הנוסטלגיה אבל אחרי שנאלצתי למכור את הפסנתר שלי ולקנות את ה 575 אני דווקא שמח שזה קרה!

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כבר 30 שנה שאני בודק את ה-Clavinova אחת ל-5 שנים, כל פעם באיזו פינה רנדומלית אחרת, ומתחלחל.

רולנד יותר טובים, לטעמי האישי והבלתי מחייב.

אגב, רק לשם האיזון, לשימושי הפרטי אני לא שולל בכלל בעתיד

איזה שהוא פסנתר רגיל בעל מנגנון השתקה + חיישנים,

כמו שיש ב-u3 ואצל המתחרים. ״קצת״ יקר כרגע. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מניח שפגשת גם פסנתרים אמיתיים שלא אהבת והתחלחלת מהם

יש פסנתרים שאתה מיד אוהב יש כאלה שאתה מיד פוסל ויש כאלה שלוקח זמן להתחבר אליהם

ה 575 קניתי כברירת מחדל אבל ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מבסוט ממנו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ישנם מספר מכוונים "נחשבים" (לא רשומים לפי סדר מסוים) שאני שמעתי עליהם:

1. דוד ריקרדו

2. זהר הרפז

3. משה פורת

4. רן פורטוגלי.

נדמה לי שיצא לי לדבר עם כולם והם כולם אנשים נחמדים, לא יצא לי להשתמש בשירותיהם כך שמעבר לזה אני לא יכול להמליץ אישית.

מכוון שאני משתמש בשירותיו- שלמה דרגובצקי (אך לא יצא לי להזמין אותו לבדיקה).

אולי Hans ידע לכוון (לא תרתי משמע) יותר ספציפית.

יש מכוונים שהחוזקה שלהם בכיוון, כאלה שמתמחים בתיקון וכאלו שמתמחים בבדיקה.

• תוכן חדש...