Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסנתר

sorvall
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הוטלה עלי משימה לקנות פסנתר למתלמד בן 6 וחצי.

התקציב: 10k-12k.

מה מומלץ? על מה לשים דגש? איפה לקנות?

אמנם המורה של הילד מלווה אותי ברכישה אבל אשמח לקבל נקודות מבט נוספות.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה תקציב לימאהה יד שנייה: http://www.piano-world.co.il/פסנתרים-מיד-שניה/Yamaha

לא יודע אם יש פסנתר חדש טוב בטווח הזה, רק פשרות. אני לא מעודכן כ"כ במחירים.

הימאהה הנ"ל שווה ערך למרצדס e-class משנות השמונים, אמינות חסרת תקדים ואיכות בנייה נטולת פשרות, עם הסאונד הכי סביר שאפשר לקבל בטווח המחירים הזה.

עבור הרכישה עצמה יש לקחת פסנתרן מנוסה, למשל המורה, שינסה בעצמו את המועמדים. צליל נעים או לא זה משהו שעוד אפשר ללמוד איך שהוא גם אם אתה לא פסנתרן, אבל מגע ותגובת המכאניקה - רק בעלי ניסיון.

מעבר לכך, קשקושים רגילים של אחריות וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף להמלצה על פסנתר מבית Yamaha

אפשר גם למצוא פסנתר לא רע של חברת kawai.

הפקת הצליל ( touch) בפסנתר חשמלי ובפסנתר הרגיל שונים לחלוטין. ולתלמיד מהתחלה מומלץ להתרגל להפקת צלילים מפסנתר האמיתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל גם הם לא זולים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוא נגיד, אם מדובר בשיעורי פרטניים ולא בחוג אורגניות, לא תקבל המלצה מהמורה לקנות פסנתר חשמלי.

וחוץ מזה, רוצים לקנות פסנתר טוב, יש כסף לפסנתר טוב - שיהיה בהצלחה.

פורסם

אולי לפני עשרים שנה. בימנו פסנתר נגיש גם לאלה שלא נולדו למשפחה רבת אמצעים וממש לא חייב שיהיה לך פסנתר אקוסטי ״אמיתי״ בשביל להתחיל.

בכל מקרה, לא מתערב ביכולות הכלכליות של פות״ש. פשוט חושב שמיותר לקנות פסנתר ב11 אלף לילד בן 6.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הדבר היחיד אולי - גם אם רוצים למכור אחר כך פסנתר של YAMAHA במצב טוב, מקבלים עליו מחיר יפה .

יש היגיון מסוים לקנות כלי מקצועי ומבוקש (יד 2 ) במקום כלי חדש, גם לתלמיד מתחיל (אני לא מדבר רק על פסנתר), כדי לא להיתקע איתו במכירה ולא להפסיד סכומים גדולים.

פורסם (נערך)

לגבי ״פסנתרים״ חשמליים - זה כמו לקנות אופנוע כשאתה בעצם צריך אוטו.

אמנם יש דימיון בין הכלים, אבל למעשה הם לא קשורים בעליל.

השרירים שמפותחים בשני הכלים שונים,

ומי שמתאמן באורגנית לא יצליח לנגן כשורה על פסנתר אמיתי.

פסנתר רגיל ועוד מבית טוב כמו ימאהה ושות׳ שומר על ערכו יותר טוב מכול אורגנית.

חוץ מזה, כמו שאמרו לפניי, ״פסנתר״ חשמלי עם טאץ׳ נורמלי וקלידים בגודל סטנדרטי שלא מרגישים כמו ספוג דביק

עולה בדיוק כמו פסנתר עומד בסיסי מבית טוב - 8,000 צפונה. רולנד ושות׳.

אני מנגן על פסנתר אמריקני משנות ה-70 שעלה 3,500 ש״ח,

בבחינת הסנדלר הולך יחף, ואני לא ממליץ. אין מה להשוות עם ימאהה פשוט, אפילו כזה שמיוצר בתאילנד - המכאניקה עדיפה, שמירת הכיוון עדיפה ומכאן שרמת התסכול באימון נמוכה יותר.

גילוי נאות וכיו״ב, התפרנס מנגינה...

= = = = = = =

עריכה אחרונה בהחלט:

ימאהה התחילו כמעט לפני כולם עם פסנתר רגיל שהופך לפסנתר midi חשמלי עם אוזניות

תוך כדי ניתוק חלקי של הפטישים. עובד נהדר ולא זול. בעתיד הבינוני רוב הפסנתרים יהיו כאלה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שוב, למי שיש את הכסף (לקנות ולתחזק), המקום ושכנים מבינים או רחוקים מספיק, פסנתר אקוסטי הוא התשובה.

למי שלא, יש פתרונות אחרים שעדיפים על לא לנגן בכלל.

http://sonomusic.com.au/acoustic-piano-vs-digital-piano/

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

ברור שיש הבדל בין פסנתר לחשמלי.

יחד עם זאת למורים יש נטייה לעקם את האף ואף לסרב ללמד אם אין פסנתר בבית וזאת כבר חוצפה.

שלא לדבר על זה שברוב הדירות בישראל להכניס פסנתר לא תמיד פשוט וקל וגם אי אפשר להתאמן עם אוזניות.

אם הילד מתמיד שנה שנייה או שלישית אין ויכוח אבל לתלמיד מתחיל בוודאי שאפשר באורגן (לא מהפשוטים, מינימום שיהיו רגישים לעצמת לחיצה).

פורסם (נערך)
לתלמיד מתחיל בוודאי שאפשר באורגן (לא מהפשוטים).

״לא פשוט״ משמע כזה?

P1010071.jpg

כי...לא נראה לי שהשכנים לא יעריכו את זה. :wink:

וברצינות, לקנות פסנתר רציני לילד בן שש - הייתי שוקל בכובד ראש.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...