Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא בטוח שזה הפורום הנכון ומבקש סליחה מראש אם לא.

מעוניין להתקין ברכב שיש בו ריפודי עור כסא תינוק ולא רוצה לגרום נזק לריפודים עצמם. כיצד הכי טוב להתקין את הכסא? מן הסתם יחובר בעזרת ISOFIX אבל כיון שיש לחץ על הריפוד עצמו והכסא הוא עם מסגרת, עלולים עם הזמן להווצר "סימנים" ו"שקעים" על הריפוד. מה עושים במצב כזה?

תודה רבה.

פורסם

תתקין על כרית דקה(בדומה לזאת ששמים על כיסא מחשב) בעיקרון רוב הלחץ יהיה עליה ומה שיעבור על ריפודים עצמם יתפזר לשטח גדול יותר(תאורטית)

פורסם (נערך)

טוב שלא פתחת את הפוסט גם בפורום אספנות. שלושה פוסטים אתה רציני?

אני קניתי כסא בטיחות של Britax ואיתו קניתי מגן מושב שמתאים לכסא.

עריכה אחרונה על ידי omripatai

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
טוב שלא פתחת את הפוסט גם בפורום אספנות. שלושה פוסטים אתה רציני?

:lol:

חנקת

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מבחינה בטיחותית, ההנחיה היא לא לשים שום! גורם בין כיסא הבטיחות למושב. אני פשוט משתמש באיזופיקס ודואג לשחרר את הלחץ כאשר הכיסאות לא בשימוש

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

לא נראה שזה המקום לפתוח דיון על כסאות בטיחות לתינוק אבל בכל זאת, לגבי איזופיקס או חיבור עם החגורה. האירופאים דוגלים באסכולת האיזופיקס והאמריקאים דווקא ממליצים על חיבור עם הרצועה.

מאמין שאם חברת בריטאקס יצרה בעצמה מגן למושב אז הם יודעים מה הם עושים (ד״א הכיסא מרגיש הרבה יותר יציב עם המגן מושב)

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

יכול להיות שראיתי את השרשור הנוסף, ששם המליצו ממגבות ועד שמיכה. אם זה נמכר עם יצרן הכיסא או כמוצר ייעודי, זה תקין לחלוטין.

פורסם
יכול להיות שראיתי את השרשור הנוסף, ששם המליצו ממגבות ועד שמיכה. אם זה נמכר עם יצרן הכיסא או כמוצר ייעודי, זה תקין לחלוטין.

לא כלכך נכון, בהוראות השימוש של היצרן הרבה פעמים מומלץ השימוש בשמיכה דקה\כרית קטנה. במידה ואתה לא מצליח להגיע לזווית ההתקנה הנכונה במושב שלך. - אני ראיתי את זה בהתקנת הבסיס לסלקל של Britax. שהוא היה מותקן בסוויפט 2011 שלנו לא היה עם זה שום בעיה.

ברגע שהסלקל עבר לשימוש בבלנו 2002 במושב האחורי לא ניתן היה לקבל את הזווית הנכונה ואכן השתמשתי בשמיכה מגולגלת ע"פ הוראות היצרן וקיבלתי עיגון מושלם..

Alfa 159 TBi

פורסם

BNitay, מסכים איתך לגבי שמיכות או מגבות.

לגבי מגן מושב (שהוא רק בבסיס) ייעודי שפותח ומומלץ על ידי היצרן מאמין שהמצב תקין לחלוטין ומכאן באה ההמלצה שלי.

יכול להיות שהבחור לא קנה כיסא של בריטאקס ואז המצב שונה.

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...