Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות יונדאי טוסון חדשה מהחברה.

אשמח לחוות דעת על הרכב,צריכת הדלק ונוחות הנסיעה.

בנוסף איזה הטבות או תוספות אפשר לבקש בחברה במעמד הקנייה.

מדובר על טוסון אופן סקיי מנוע 2000.

תודה מראש לכולם

פורסם

חבל שלא עשית חיפוש,הנושא הזה עלה פה בפורום מאות פעמים לדעתי

רכב לא חסכוני,נוחות נסיעה לא יודע להעיד אבל מה שיהיה נוח לאחד יכול להיות לא נוח לאחר

תעשה נסיעת מבחן על האוטו ותרא אם הוא נוח לך

שווה לשקול קניית 0 ק"מ מליסינג מדובר בהנחה משמעותית של לפחות 15 אלף שקל אם אני זוכר נכון

פורסם

אני דווקא נהניתי בנהיגה ברכב בזמן הקצר שהיהנברשותי. נהגתי במנוע 2 ליטר. תנוחת נהיגה נוחה. צריכת דלק ממוצעת היתה לי כ 10 קמ לליטר בנסיעה במסלול מעורב עם נטיה יותר לעירוני

פורסם

רכב לא מאוד חסכוני, נוחות סבירה (נפגעת בגלל חישוקי ה-19 אינץ'), צריכת דלק תלויה בסגנון הנהיגה שלך ובתוואי הנסיעה, בין 1-9 ל-1-11 הערכה גסה.

עוד אופציה שהיייתי הולך עליה במקום על הטוסון- ספורטאז' LX. אותו מחיר כמו הקיה (170K), אותו מנוע-גיר, אותו גג פנורמי, עם שינויים באבזור (חישוקי 19 ליונדאי מול 17 לקיה שמעט נוחה יותר בזכות זה, חיישני גשם לקיה שאין ביונדאי), ובעיקר מערכות בטיחות אקטיביות מהיצרן בקיה ולא מובילאיי שרק מתריע ביונדאי (בלימת חירום אוטומטית, אזהרת התנגשות קדמית, התראה על סטיה מנתיב+היגוי אקטיבי,החלפה אוטומטית בין אורות דרך לאורות גבוהים וכו').

פורסם

ממליץ לך לקרוא את הכתבה הזאת שנתקלתי בה, יכולה לעזור לך מאוד עם רוב השאלות ששאלת ובדגש על הבטיחות (שים לב לקרוא את הציונים בכתבה עצמה ולא של משרד התחבורה)

פורסם

הרכב קשיח מבחינת המתלים, תיבת ההילוכים נעימה כיוון שהיא אוטומטית רגילה.

המנוע חלש למשקל הרכב והוא אטמוספרי = אמינות כביכול גבוהה יותר לאורך השנים.

הרכב זולל דלק בעיר, צריכת של 1-8 או 1-7 זה לא תלוש מהמציאות ולמעשה רק במחוץ לעיר תצליח להשיג צריכה של מעל ל 1-10 או 1-11 ואף יותר תלוי במרחק ובבקרת השיוט שתעשה בה שימוש.

הרכב גדול, מרווח מאוד לקטגוריה, מאובזר בכמה וכמה דברים נחמדים מאוד עם מחשב רכב מתקדם שמאפשר לשלוט על המון אפשרויות ברכב.

המערכת מולטימדיה היא לא מקורית ולכן, צפה לבעיות איתה אך אלו בעיות שמשותפות גם לאאוטלנדר ולדגמי מיצובישי שהותקנה מערכת דומה לחלוטין.

הרכב הנוסף שברשותנו הוא דגם הפריים 2.0 ליטר ללא ה OPEN SKY מהסיבה הפשוטה, ביום נסיעת המבחן (עד שהביאו את דגם ה 2.0 ליטר היה סיפור קצת ומאוד מציק כיוון שרצו לתת נסיעת מבחן על 1.6, ממש...) הרכב היה מכוסה בשמיכת בד בעקבות הגג הפנורמי ולמזגן לקח זמן מה לקרר.

הרכב נרכב חדש במזומן מהיבואן אך נבחנו מספר אפשרויות מ "ליסינג 0 ק"מ" אך כזכור לי, עשינו טבלת אקסל מסודרת שבה בדקנו מספר דברים לגבי ה "ליסינג 0 ק"מ" או "מימון מלא" לדוגמא והגענו למספר מסקנות שההפרש לא היה שווה לאורך השנים במידה ומחליטים להחזיק את הרכב לאורך תקופה של 5+ שנים ואף יותר, זה ככל הנראה מה שיהיה והשאיפה להחזיק אותו 10+ שנים, כך המסורת במשפחה כי אין טעם להחליף באמת ואין צורך לשימושים של המשפחה.

מהנסיון עם הרכב השלישי שהוא כבר בן 13 שנים.

פורסם

בזמנו התלבטתי בין הטוסון לספורטאז, בנסיעת מבחן עליה היא מרגישה די נוחה כמו קיה, אבל הכסא נהג לא הרגיש לי נח במיוחד.

עד כמה שאני זוכר אז הציעו לי מובילאיי, ויש להם מערכת של כלמוביל שנותנים בחינם סים ואינטרנט חינם לשנה ואח"כ צריך לשלם כל שנה על חבילת הגלישה - לא אהבתי את זה.

אבל כמו שהציעו - תעשה נסיעת מבחן ותבדוק בעצמך, זה הכי טוב.

בלי קשר, לא יודע מה ההתלהבות מגג שמש, היה לי סאן רוף באחד הרכבים בעבר, מתלהבים מזה בחודש הראשון ואח"כ הוא נשאר כל הזמן סגור, לא מצדיק את תוספת של 15K עבור זה (התוספת בקיה).

• תוכן חדש...