Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי חד מצמדי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם תקלה שמחייבת החלפת קלאץ,זה נחשב תקלה במסגרת האחריות או "בלאי טבעי"?

כמו כן חלק מהיצרניות מביאות אחריות של 5 שנים שכולל גם את הגיר, האם האחריות המורחבת תופסת לגבי רוכש יד 2 של הרכב?

פורסם

בתור אחד עם רובוטי חד מצמדי, קלאץ יחזיק לפחות 100 קמ בשימוש רגיל.

אין אחריות אצל אף יבואן על חלק מתכלה.

אצל vw הבעיה היא תכנונית כנראה ולכן מחליפים באחריות.

פורסם
בתור אחד עם רובוטי חד מצמדי, קלאץ יחזיק לפחות 100 קמ בשימוש ררגי.

יופי, מרגיע [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שאלה מעניינת.על איזה רכב מדובר ? רצוי לבדוק את זה מול היבואן.

הכוונה הייתה יותר לרכבי סיטרואן(שלובינסקי מציעה הרחבת אחריות ל-5 שנים) , אבל גם באופן כללי לכול יבואן.

יש לי חבר שנוסע די הרבה, עד עכשיו הוא היה נוהג באלטו ידנית אבל הוא מאס בגיר ידני. אין לו בעיה להמשיך להתנייד באלטו ודמותיה וגם אין לו בעיה עם גיר רובוטי

העניין שהאופציה האוטומטית לא חסכונית כמו הרובוטית, אבל לרובוטית יש קלף מעצבן בדמות קלאץ שעלותו 3500-4000 שקל, שדי מחרבן את כול עניין החיסכון.

תיארתי לעצמי שחלק כזה לא יהיה כלול באחריות, אבל אולי בכול זאת

בכול מקרה תודה לעונים.

פורסם

לובינסקי כבר לא נותנים 5 שנות אחריות

וקלאץ תמיד מוחרג מכל אחריות, אלא במקרים קיצוניים, כמו למשל שאחרי מעט קמ הכל בפנים נשבר.

פורסם

למה להכניס ראש בריא למיטה (קצת) חולה?

עזוב אותך מגיר רובוטי...יש לא מעט מכוניות קטנות עם גיר רציף. הוא אולי לא הגיר הכי נעים לשימוש, וגם קצת מרעיש לעיתים, אבל בוודאי נעים בהרבה מגיר רובוטי חד-מצמדי, מציע חיסכון נאה בדלק והכי חשוב - מאד אמין. במכוניות יפניות בעלות גיר רציף (מיצובישי ספייס סטאר, טויוטה יאריס, הונדה ג'אז, ניסאן מיקרה וכו') לא נשמעו תלונות מיוחדות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ההרחבות שאני מכיר (פורד, VAG) הן לגיר רובוטי דו מצמדי.

לא מוכרת לי בעיה כרונית באף רובוטי חד מצמדי (או כמו שנוהגים להגיד פה, הטילטולים זה פיצ'ר, לא באג).

חבל לפתוח כזה שרשור בלי לציין את סוג הרכב הספציפי עליו מדובר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גיר רציף הכי יעיל לשימוש מבחינת נוחות זה עניין אישי

מרבית האנשים לא אוהבים את ההתנהגות של הגיר הרציף

זאת הסיבה שהיצרנים גורמים לזה להתנהג כאילו יש לזה הילוכים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא שאני מאוהדי הרובוטי אבל ראוי להזכיר שגם בגיר ידני, מחליפים מצמד, עולה לא מעט כאשר תדירות ההחלפה תלויה כמעט לחלוטין באופי וצורת הנהיגה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...