Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמא שלי מחליפה רכב. הייתה עכשיו עם קרוסאובר ידני, שהלך לעולמו, בקרוב אצל סוחר המדרכות החביב עליכם.

מחפשת רכב, כזה בעצם. כלומר 5 דלתות, בסביבות 100K עדיפות לידני מטעמי חסכון, ובגודל גדול מסופרמיני וקטן מ.. ספורטאג' למשל. רק חדש כנראה, אם כי על זה אני מנסה לעבוד.

מה שקורה שהמחירים של הרבה מכלי הרכב האלה מנופחים בעקבות אחיהם האוטומטיים, שמנופחים מסיבות של ציי רכב.

האם יש פערים משמעותיים בין המחירונים לבין המחיר בפועל? לא מתחשק לי לכתת רגלי לכל מנפחי המחירים שם, שזה בערך כולם חוץ מהקקטוס. אם זה היה רכב אוטומטי הפתרון המתבקש היה אפס קילומטר. אבל לא בא לי להתדרדר לאוטומטי רק בגלל כשל שוק.

רק להדגים את הטענה זכור לי שיטי עלה מאה וקצת במבצע לפני כמה חודשים, אבל היום לפי האתר בערך 130.

כנ"ל לאון ידני.

סובארו XV ידני פעם ככב באפס ק"מ ומזמן לא.

מה אתם חושבים?

• ספונסר פורום
פורסם
כלומר 5 דלתות, בסביבות 100K עדיפות לידני מטעמי חסכון, ובגודל גדול מסופרמיני וקטן מ.. ספורטאג' למשל.

בוקר טוב,

אמך ואתה מוזמנים אלינו, להתרשם מהקקטוס הידני על שלל גירסאותיו - אטמוספרי, טורבו ודיזל, ולעשות נסיעת מבחן על איזה רכב שתרצו. על פניו הקקטוס האטמוספרי יתאים לאמך כמו כפפה וכבונוס גם ישאיר לאמך הרבה מאוד כסף בכיס מהתקציב.

אם תרצה את מעורבותנו בתיאומים שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון, ונעשה זאת בשמחה.

צוות לובינסקי

פורסם

לגבי קרוסאובר, זה אופציה, אבל רוצים לבחון את כל האפשרויות.

לגבי קקטוס שתי עניינים:

אחד - היא חושבת שהוא קצת קטן

שני - גם פה המחירים מנופחים, ואכן יש אפס קילומטר, אבל רק על דגם אטמוספרי ישן.

קקטוס טורבו כבר במחיר קרוב מאוד לקרוסאובר

פורסם

קשה לי להאמין שניתן לקבל משהו כדאי יותר מקקטוס טורבו חוץ מהדאסטר שנראה "גדול" יותר, נוח לא פחות, חזק אך עם תא נוסעים מיושן למדי.

מבחינה חיצונית הדאסטר מוכר מראה קשוח ו"ג'יפי" יותר ודגם ה-2X4 איננו יקר (ומתחרה ישיר במחיר בקקטוס טורבו)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לך גם 2008 ידנית, אם הקקטוס קצת אוונגרדי מדי. רק אטמוספרי באופן מצער.

לא מצליח להבין כל כך את עניין הצורך בידני בשביל החיסכון בדלק. כמה כבר תחסכו פה? אם רוצים לחסוך, הרבה יותר פשוט לחסוך בירידת ערך (קרי, לקנות יד שניה). לא שידני זה רע, אבל זה בייחוד מתאים למי שאוהב את זה. לקנות רכב חדש אבל ידני בשביל לחסוך זה טיעון קצת, בעדינות, מגוחך.

אם תסתכלו גם על אוטומט יפתחו לכם הרבה אפשרויות מעניינות.

עריכה: יש גם דאצ'יה סנדרו סטפוואי, יכול גם להתאים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא מצליח להבין כל כך את עניין הצורך בידני בשביל החיסכון בדלק. כמה כבר תחסכו פה? אם רוצים לחסוך, הרבה יותר פשוט לחסוך בירידת ערך (קרי, לקנות יד שניה). לא שידני זה רע, אבל זה בייחוד מתאים למי שאוהב את זה. לקנות רכב חדש אבל ידני בשביל לחסוך זה טיעון קצת, בעדינות, מגוחך.

מה שאתה אומר פשוט לא נכון.

צריכת דלק זה החסכון הקטן יותר של גיר ידני, ובתיבות מתוחכמות גם זה לא.

יש חסכון בתחזוקה, תיקונים(!!) במיוחד בהשוואה לתיבות חסכוניות, בכאבי ראש ודאגות, ופעמים רבות גם במחיר בקניה, כמו למשל בקרוסאובר, שבו אתה משלם עוד 20000 שקל בשביל התענוג של מנוחת רגל שמאל

פורסם
מה שאתה אומר פשוט לא נכון.

צריכת דלק זה החסכון הקטן יותר של גיר ידני, ובתיבות מתוחכמות גם זה לא.

יש חסכון בתחזוקה, תיקונים(!!) במיוחד בהשוואה לתיבות חסכוניות, בכאבי ראש ודאגות,

זה רכב חדש. כמה תיקונים יהיו בו? אל תקנה פאוורשיפט או dsg7. דווקא בידני אתה עלול להחליף קלאץ' תוך כמה שנים אם אתה לא נהג עדין.

ופעמים רבות גם במחיר בקניה, כמו למשל בקרוסאובר, שבו אתה משלם עוד 20000 שקל בשביל התענוג של מנוחת רגל שמאל

נכון. ואח"כ, כשתמכור את הרכב, גם תקבל עליו פחות (חוץ מבמקרים נדירים שבו יש גיר דפוק, כמו בפוקוס, או ברכבים ספורטיביים, כמו ב-159). זה לא באמת חיסכון, והריבית על ההפרש עוד יותר זניחה מהחיסכון בדלק.

לא שאני חס וחלילה נגד גיר ידני, אפילו להיפך. רק שזה לדעתי ממזמן לא חיסכון משמעותי, בטח כשקונים רכב חדש. אם בא לך ידני, סבבה. אם זה בשביל חיסכון, עדיף למצוא דברים אחרים שבאמת אפשר לחסוך בהם, כמו ירידת ערך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לפעמים רכב עם גיר ידני יכול להימכר במחיר טוב יותר ממקבילו האוטומטי. זה פשוט בגלל היצע וביקוש. דגמים אוטומטיים לרוב יש כמו חול וידניות קשה יותר למצוא

פורסם

לא הבנתי למה לא לרכוש סוזוקי קרוסאובר חדש. עכשיו במבצע הוט 94K.

דרך אגב, במחיר הזה היא לא משאירה תחרות לקקטוס. רכב חזק יותר, גדול יותר אמין יותר, בוגר יותר וסחיר יותר.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...