Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה נושא חרוש כאן בפורום ויש אין ספור דיונים ותגובות בנושא אבל בכל זאת...

החלפה חלקית ממה שהבנתי לפחות מומלצת למי שלא החליף הרבה זמן\ק"מ שמן גיר וכדומה בשביל

לתת לשמן החדש והישן להתערבב ושהגיר כאילו יתרגל לשמן החדש ולצמיגות החדשה שנוצרה .

הכל טוב ויפה רק יש משהו קטן שלא מסתדר לי. אם אני מערבב שמן ישן וחדש ביחד אז למה להחליף שמן בכלל?!

ההגיון אומר שהשמן הישן "מזהם" את החדש ברגע שמערבבים אותם ואז בעצם נוצרת לי כביכול פורמולה חדשה לגמרי של שמן וצמיגות בגיר.

והשאלה היא למה זה בדיוק טוב והאם נכון לעשות כך בכלל או להחליף הכל בפעם אחת ולוותר על הרעיון?

פורסם

כל שמן עם הזמן שעובדים עליו מאבד מתכונותיו ולכן מומלץ בשמן גיר לבצע החלפה חלקית למטרת ריענון השמן. ההחלפה החלקית מומלצת על פני החלפה מלאה מהסיבה שלא יהיה מצב של מעבר קיצוני בין הצמיגות של השמן החדש לצמיגות (היחסית) שנוצרה בשמן הישן.

פורסם

פותח השרשור, לא רשמת האם מדובר ברכב אוטומאטי או ברכב ידני

לא רשמת באיזה רכב מדובר, איזה דגם ואיזה שנת ייצור,

כמו גם לא רשמת מס' הקילומטרים שגמע הרכב [ותיבת ההילוכים] ,

כמו גם לא רשמת האם בוצעו בעבר החלפת שמן גיר, ואם כן, איזה שמן הוכנס ואם הוחלף כולו או רק הוסף ככל שהיה צורך.

יש לדעת את כל הנתונים להלן על מנת ליתן תשובה ראויה.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...