Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגשי אודיו של הפורום המנהלים קובעים מראש מתי ייהיה כל מפגש ואיפה, כך לדוגמא את המפגש שייהיה בצפון והוא דביק שכולם ייראו

Suzuki Jimny

פורסם

נו - וזה לא נראה לכם מוזר שכל חודש הוא רק בצפון ??

חלילה לי מלהכעיס כאן אנשים, אך יש סיבה להרמת גבה לא?

jingel

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

עם כל הכבוד שלי לגל,ויש כבוד.

הוא ממש לא מנהל הפורום והוא מזמין את כולם למפגש בצפון,גם אתה יכול לארגן מפגש של אודיו לרכב מתי שבא לך!

פורסם

נכון צודק - גם אני יכול - אה שכחתי - אני לא מכיר כאן אף אחד .

בכל מצב - רק להודיע - כשתקיימו מפגש - לראות להבין להגביר ולשפר - ולא רק לדבר -

אני בטוח מגיע - כמובן במרכז - כי הצפון הזה - יותר דומה לדרומית לקריית שמונה

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

אתה יכול ליזום בעצמך ת'רד ולראות מה ההיענות, אתה לא צריך להכיר כאן אף אחד בכדי לקיים מפגש - מספיק שתהיה היענות טובה ויהיה מפגש טוב.

רק שבשבת הקרובה אני לא חושב שזה כדאי מכיוון שכל התחזיות מצביעות על גשם - והרבה.

איציק.

פורסם

זאת לא הבר-מצווה שלך,אתה לא חייב להכיר את האנשים אישית

בפעם האחרונה, אתה רוצה מפגש תפתח תרד תקבע אחד,תראה אם יש ביקוש. אם כן המפגש יתקיים אם לא אז לא.

פורסם
נו - וזה לא נראה לכם מוזר שכל חודש הוא רק בצפון ??

חלילה לי מלהכעיס כאן אנשים, אך יש סיבה להרמת גבה לא?

jingel

הרמת גבה?

גל ואדי מהמייסדים של המפגש הזה, הם המארגנים וההורים של מפגש צפון שהחלו בו, למיטב זכרוני לפני כחצי שנה פלוס מינוס.

מה לעשות - החברה מהצפון יותר מאורגנים מהחברה במרכז...

פורסם

מפגשים במרכז יש כל פעם שמישהו מרים אירוע כמו האירוע האחרון של אוטופרט , כמו האירועים בסאונד FX.

מפגשים מצומצמים של הפורום מתקיימים מתי שיש מספיק רצון . אני מאמין שעוד כמה שבועות יהיה מפגש כזה .

כל אחד יכול ומוזמן ליזום מפגש . אין פה חוקים . לא צריך להיות מנהל פורום או ותיק בפורום בשביל זה .

צריך לבדוק היענות ולפי זה לפעול.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כבר הנושא דוסקס רבות...

עד שמישהו מהמרכז לא ייקח יוזמה רצינית לארגן אנשים ובאמת להגיע לא יהיה כלום אני יהיה הראשון שינסה ונראה מה תהיה ההענות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...