Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות רכב עד 60K לרוב למטרות של נסיעה בתוך תל אביב במהלך השבוע אבל רוב השימוש יהיה נסיעות בין עירוניות 3-4 פעמים בשבוע.

אני כרגע מתלבט אם עדיף לי ללכת על רכב חדש שנת 2017 כדוגמת Toyota Aygo או Citroen C1 מול ללכת על קניה מחברה כמו AVIS של רכב כדוגמת סיאט איביזה 2014 שהיה יד שניה.

טכנית האיביזה יותר טובה אבל השאר חדשים לגמרי, אז מה עדיף בראיה כללית? כמו כן על איזה רכב הייתם ממליצים למטרות האלה?

הערות:

1. מימון זה פרט חשוב לי, יש לי מקדמה לתת עד 15-20K אבל את השאר אני מעדיף לחלק ל3-5 שנים

2. אני מעדיף רכב ידני מאשר אוטומט (יותר נוח לי וגם יותר זול)

3. מחיר הביטוח כרגע פחות רלוונטי לי

פורסם (נערך)

יש הבדל בין הרכבים.אניח שתקנה אוטומטית . התנסית פעם בגיר רובוטי של האייגו /C1 ? זינוק בעליה בחניה עם הנדברקס תרגלת?

קראת קצת על הגיר האוטומטי של האיביזה ובעיות האמינות שלו ? (Dsg7)

אני הייתי נמנע משניהם במצבך אבל מסיבה אחרת : אתה קונה בכסף שאין לך . ולכן הייתי קונה יותר ישן יותר בזול, עם הלוואה מהבנק ככה שההון העצמי יכסה כבר יותר מ 50% מהרכב. אבל זה רק אני. חצי מדינה קונה רכב באשראי של 90% ואף אחד לא מתרגש מזה.

עריכה אחרונה על ידי save
לא
פורסם

דווקא אם אתה מעדיף ידני הC1 אמורה להיכנס כחדשה במחיר שלך.

בכל זאת רכב מיני לי אישית לא היה נוח..נסה לראות אם לך..אם לא, הייתי מנסה לחפש 208 אקטיב ידנית במצב טוב\קליאו 0.9 טורבו משומשת קלות..במקרה של חדש לבדוק את הדאצ'יה סנדרו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש ידנית אז הייתי הולך על הסיטרואן במחיר של 49 אלף,רכב נוח לחנייה,מאוד מאוד חיסכוני לדעתי בול הרכב שצריך לתל אביב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי עדיף להוסיף עוד 20 אלף אל מול הפנדה, ולקנות c1 חדשה.

50 אש"ח לאוטו חדש מהנילון שבדיוק עונה על הדרישות שלו זה מעולה.

יהיו כמה שנים.ראשונות של שקט מוחלט מבחינת אמינות.

• תוכן חדש...