Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40K

Felicia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכל הרכבים שהוזכרו כאן,הייתי מחפש מאזדה 6,שהיא הרבה יותר

רכב מרוב הרכבים כאן. למעט הפורד מונדאו המוצלחת,אבל מאוד בזבזנית.

הייתי ממליץ לעשות סיבוב על ה6,רכב שקט מרווח,נעים בנסיעתו אמין ולא

בזבזן דלק היסטרי...די דומה לסובארו שלך בתכונותיה,רק מודרנית יותר,וזריזה.

יש לי חבר עם מאזדה 6 שנת 08 צורה החדשה,

לא נהנתי מהרכב בכלל, לא כלכך נוח,

ה+ שלו זה ה-5 הילוכים, מה שמפחיד ברכב שלו שהוא לא יוצא מהמוסך אז אני קצת חושש)

פורסם
הטידה מבוססת על רצפה מוארכת של המיקרה והקליאו בגלל זה היא די צרה ולא ממש מרווחת.

כבעל טידה

אמנם די צרה, אך מאוד מרווחת, בעיקר במרחב הראש והכתפיים (אני מאחל לעצמי מרחב כזה ברכב הבא שאקנה)

אבל פותח הדיון ימצא בה את אותה הבעיה של 4 הילוכים בלבד..

פורסם

אם אתה בראש של מכונית גדולה - המונדאו ממש טובה.

בתקציב של 40K אתה יכול להביא 2011 שמורה מנוע 2300 ואם תימתח יותר תוכל להביא אקובוסט 2011,2012 ממגרשי ליסינג.

משפחטומטית 1600 בשנתון יחסית נמוך זה לדעתי האישית ירידה ברמה, פחות מרווח, ישיבה שונה, התנהגות כביש, חסכון בדלק שלא מצדיק את זה

יש משהו ברכבי מנהלים שעוטף אותך כנהג - השוק שלהם מאוד חלש כי אנשים בארץ מקובעים על משהו מסוים ועל רכב מסוים

ממליץ לך בחום על המונדאו גרסת אקובוסט - תימתח את התקציב שלך קצת אתה לא תתחרט.

סוויק בשנתונים שלך זה רכב יחסית ישן, באם לא טופל כפי שצריך בספק אם ייתן את ה- 140 סוסים שהוא מתיימר לתת.

מעבר לזה, מאוד אמין, לדעתי רכב סקסי אפילו.

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...