Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40K

Felicia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בבעלותי רכב סובארו B4 08'

לפי דעתי מדובר באחד הרכבים הנוחים והאמינים ביותר שיצא לי לנהוג בהם!

הבעיה שלי ברכב הוא הגיר המיושן שלו (4 הילוכים)

הנסיעות שלי מהבית לעבודה הם כל הזמן בכבישים מהירים וכשאני נוסע 110 קמש +

המנוע עומד על 3K טור'

ממש מרגישים שלרכב חסר עוד הילוך!

רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת רכב עד 40K

בעל 5 היל' + בתקציב הזה.. יש כמה אופציות שבדקתי כמו:

הונדה סיויק, פורד מונדאו,לנסר החדשה,מזדה 6

עודה על עזרתכם.

פורסם

אתה מחפש משפחתית גדולה?

יש לך את המג'נטיס V6 בנוסף לאילו שהזכרת, גיר 5 הילוכים, לפי

ב-120 קמ"ש בהילוך רביעי (מתוך 5) המנוע ב-2800 סל"ד (110 קמ"ש בהילוך רביעי=2500 סל"ד), לא בדקתי יחסי העברה בגיר אבל הערכה גסה שבהילוך חמישי השיוט ב-120 יהיה בסביבות 2300~ סל"ד.

חוץ מעוד הילוך, מה אתה מחפש ברכב? מרווח? חיסכון בדלק? אמינות? מה יותר חשוב לך- נוחות נסיעה או ביצועים? ואיפה שמירת ערך נכנסת כאן?

פורסם

האמת לא מתחבר ממש קיה יונדאי פיגו סיטרואן.

הנוחות בנסיעה חשובה מאד גם המרווח, חיסכון בדלק תמיד טוב אבל לא קריטי.

לגבי אמינות בוודאי שחשוב, רשמתי למעלה שאני לא ממש מתחבר לקוראני וצרפתי)

פורסם

ב-40k תוכל למצוא מונדיאו מ-2011, בייחוד מלפני מתיחת הפנים שנעשתה באותה שנה, אבל בלחץ גם אחריה, לרכבים עם ק"מ גבוה יחסית (או בטיפה יותר, אם זה אפשרי). זו תשובה מצויינת לרכב מרווח, נח וחזק (ביחוד אחרי).

לפני ואחרי יש למונדיאו 6 הילוכים. לפני, פלנטרי עם מנוע אטמוספרי 2.3 שחיסכון בדלק ממש לא היה הצד החזק שלו, ואחרי, רובוטי עם מנוע טורבו חזק מאוד וחסכוני יותר (אולי בזבזני פחות יהיה מינוח מדויק יותר).

יש פה כמה בעלי מונדיאו, חיפוש קצר יעלה הרבה מידע. להבנתי הצנועה, שתי הגרסאות אמורות להיות סבירות מבחינת אמינות, בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב בן 6 שנסע לא מעט.

לגבי כל השאר, הסיוויק לא ממש תענה על עניין הנוחות לטעמי. לא יודע בדיוק לגבי המאזדה 6 והלנסר, זה גם קצת עניין אישי.

אני, אישית, לא הייתי הולך על שדרוג כזה אם כל מה שהיה מפריע לי היה מחסור בהילוך או שניים. יש לך רכב אמין שאתה מכיר ואין לך סכום משמעותי לשדרג? תישאר איתו, nobody's perfect.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני מנסה לקרוא בין השורות:

ממה שאתה כותב אתה רוצה להחליף רכב (כמעט) בלי להוסיף כסף - כדאי שתפנים שזה (כנראה) לא יקרה.

מחיר השוק של ה-B4 עומד על סביבות 30000 ש"ח.

אם אתה מרוצה מהרכב (למעט מה שכתבת) הייתי נשאר עם הרכב עד שיהיה לך סכום יותר גדול להוסיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף לעמדה שמעלי, עלות ההחלפה תהיה (כנראה) יקרה, אם בכל זאת החלות ללכת על ההחלפה תנסה לרדת קצת ולבדוק את הניסן טידה,

שקיטה (יחסית), נוחה מרווחת וחסכונית.

פורסם
תנסה לרדת קצת ולבדוק את הניסן טידה,שקטה (יחסית), נוחה מרווחת וחסכונית.

הטידה מבוססת על רצפה מוארכת של המיקרה והקליאו בגלל זה היא די צרה ולא ממש מרווחת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

נסעת בסיביק? אהבת? לך על זה. אין איזה בעיות אמינות ידועות (שאני מכיר), אם הוא מתאים לך, לא כל כך משנה שאחרים חושבים שמונדיאו תהיה יותר נוחה.

ההסתייגות היחידה היא לגבי ההחלפה של רכב מוכר ואמין ברכב שאתה לא מכיר (לקנות צרות של אחרים), אבל אם מצאת אחד שמור, אין מניעה אמיתית.

אני מסכים איתך

פורסם

נוחות היא עניין סובייקטיבי - אישית אני חושב שהסיוויק נמוכה ולא נוחה (או הרבה פחות נוחה מה-B4)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מכל הרכבים שהוזכרו כאן,הייתי מחפש מאזדה 6,שהיא הרבה יותר

רכב מרוב הרכבים כאן. למעט הפורד מונדאו המוצלחת,אבל מאוד בזבזנית.

הייתי ממליץ לעשות סיבוב על ה6,רכב שקט מרווח,נעים בנסיעתו אמין ולא

בזבזן דלק היסטרי...די דומה לסובארו שלך בתכונותיה,רק מודרנית יותר,וזריזה.

פורסם

אותו סוד של ה-b4, מי שמחפש רכב ב-30 לרוב מחפש רכב חסכוני, לא מפנק. מעט מאוד אנשים מאלו שקונים רכב ב-30 רוצים לשלם צריכת דלק של 1 ל-6-7,

תוסיף לזה מוניטין אמינות פחות טוב מיפנית מקבילה, ותקבל ירידת ערך גבוהה.

יכול להיות שלסיביק יש שוק חזק כי היא מעוצבת ופונה לקטגוריה מסוימת, בלי שמות.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...